Έλλειψη νομισμάτων στην Αμερικανική οικονομία

Η οικονομία των ΗΠΑ αντιμετωπίζει έλλειψη νομισμάτων. Έχοντας αυτό υπόψη, η CSB (Community State Bank) του Μιλγουόκι, προσφέρει πριμοδότηση 5% σε πελάτες που μετατρέπουν κέρματα στα υποκαταστήματά της. 

Την περασμένη εβδομάδα η Community State Bank (CSB) ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εξαγοράς κερμάτων για να βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις που επηρεάζονται από την έλλειψη νομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Tο πρόγραμμα «Coin Buy Back» προσφέρει ένα μπόνους 5 δολαρίων για κέρματα αξίας 100 δολαρίων που θα μετατραπούν σε οποιοδήποτε από τα επτά υποκαταστήματά της CSB. Όποιος φέρνει κέρματα, είτε είναι τραπεζικός πελάτης είτε όχι, μπορεί να λάβει έως και μέγιστο μπόνους 500 δολαρίων.

O Jerome Powell, πρόεδρος της FED

Η πανδημία COVID-19 φταίει

Το πρόβλημα της έλλειψης κερμάτων προέρχεται προφανώς από περαιτέρω επιπλοκές που προκαλούνται από την πανδημία COVID-19. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Federal Reserve, Jerome Powell, αναγνώρισε την εθνική έλλειψη νομισμάτων, εν μέρει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και στο μπλοκάρισμα που προκάλεσε στην αλυσίδα εφοδιασμού κερμάτων.

Αυτό που συνέβη είναι ότι -με το μερικό κλείσιμο των επιχειρήσεων- η ροή νομισμάτων μέσω της οικονομίας έχει σταματήσει.

Άλλοι δυο λόγοι που ευθύνονται για την έλλειψη είναι ότι το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ μείωσε την παραγωγή νομισμάτων, μετά την εφαρμογή μέτρων ασφαλείας για την προστασία των υπαλλήλων του, αλλά και ότι οι καταναλωτές των ΗΠΑ προσπαθούσαν να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερες τις συναλλαγές σε μετρητά. Πολλοί πιστεύουν ότι η πρόσφατη κρίση θα χρησιμεύσει ως καταλύτης για τη μετάβαση στην οικονομία χωρίς μετρητά .

ta Satoshis δεν εξαντλούνται

Από όσο γνωρίζουμε, το Bitcoin δεν αντιμετώπισε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα και δεν αναμένεται να το πράξει ούτε στο μέλλον. Έως σήμερα, κυκλοφορούν 18,44 εκατομμύρια Bitcoin ή 1,84 quadrillion Satoshis. Αλλά κι αν ακόμη φανταστούμε ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα, τότε η κοινότητα θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα «σκληρό πιρούνι» για να εισαγάγει μια ακόμη μικρότερη μονάδα απο το Satoshi. Τότε -θέλοντας να αστειευτούμε- σκεφτόμαστε ότι σίγουρα ένα κατάλληλο όνομα για μια ακόμη υποδιαίρεση του Bitcoin θα ήταν το «CSW» (Craig Steven Wright)!

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/as-us-banks-running-out-of-coins-bitcoin-keeps-on-chugging-along


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

E64.GR  -Κατασκευή ιστοσελίδων https://e64.gr/
DNSNETWORK  -Συστήματα ασφαλείας, κάμερες & συναγερμοί  
http://www.dnsnetwork.gr/?fbclid=IwAR2PkljvItTqiqtg5mIpgaqVopmaFbCjh6a-o9ZN72s9CgFbt2z73GZfxKY

OXYZEN YACHTING -Your expert for tailor – Made superyacht charters, sales and management https://oxyzenyachting.com/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.