Ethereum 2.0: Έρχεται το staking για θεσμικούς επενδυτές

Ο πάροχος υπηρεσιών φύλαξης κρυπτονομισμάτων Trustology, ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο staking του Ethereum 2.0 για θεσμικούς επενδυτές.

Στην πραγματικότητα, η νέα έκδοση του Ethereum, η επονομαζόμενη 2.0, στην οποία οι συναλλαγές θα επικυρώνονται μέσω Proof-of-Stake, αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτό θα επιτρέψει στους κατόχους ETH να τα θέσουν σε stake, αλλά παρόλο που αυτή η λειτουργία θα είναι αρκετά απλή για τους μικρούς επενδυτές, θα έχει κάποιες επιπλέον επιπλοκές για τους μεγάλους επενδυτές, λόγω ενός ζητήματος που σχετίζεται με την φύλαξη των ETH.

Πολλοί θεσμικοί επενδυτές στην πραγματικότητα προτιμούν να εμπιστεύονται τα token τους σε ειδικές υπηρεσίες φύλαξης με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, όπως η Trustology, έτσι ώστε εάν θέλουν να τα θέσουν σε stake, σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να περάσουν από την υπηρεσία φύλαξης που χρησιμοποιούν.
Μεταξύ αυτών των φορέων παροχής φύλαξης, η Trustology θα είναι μία από τις πρώτες που θα προσφέρουν ολοκληρωμένη υποστήριξη για ETH 2.0 staking, μέσω ειδικής εφαρμογής, στον ιστό ή σε API.

Αυτό θα γίνει μέσω του πορτοφολιού TrustVault, που είναι ικανό να χρησιμοποιεί διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των βιομετρικών στοιχείων, των πολλαπλών σημείων, των walled gardens και της κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούν με την τεχνική διαχείριση των εργαλείων που απαιτούνται για το staking, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο απώλειας χρημάτων και θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές τις νέες υπηρεσίες με απλό τρόπο, με τη διεύθυνση Ethereum του πορτοφολιού τους .

Η μετάβαση στο Proof-of-Stake (PoS) θα επιτρέψει στους επενδυτές να κερδίζουν παθητικό εισόδημα συμμετέχοντας στην διαδικασία επικύρωσης των συναλλαγών.

Σύμφωνα με μια έκθεση PwCs, το 42% όλων των crypto αμοιβαίων κεφαλαίων εμπλέκονται ήδη ενεργά στο staking, ενώ το 38% χρησιμοποιεί δάνεια κρυπτονομισμάτων, για παράδειγμα για διαπραγμάτευση περιθωρίου, και το 27% δανείζει τα δικά του tokens για να κερδίσει από τους τόκους.

Το ETH 2.0 είναι τώρα πιθανώς μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για staking στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, ακόμη και για μεγάλους θεσμικούς επενδυτές.

Μεταξύ άλλων, η Binance επέλεξε πρόσφατα την Trustology, μαζί με τέσσερις άλλους προμηθευτές, για να συμμετάσχει στο δοκιμαστικό των υπηρεσιών staking που θα εισάγει, ConsenSys Codefi.

Ο ιδρυτής και CEO της Trustology, Alex Batlin,  σχολίασε: 

«Η συνεργασία μας με την ConsenSys, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε γρήγορα τους stakers στην πρώτη γραμμή για να κάνουμε ένα άλμα στην απόδοση των τόκων στο παθητικό τους εισόδημα.

Το ETH2.0 φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για ασφαλείς, αλλά αστραπιαίες, λύσεις φύλαξης, τραπεζικού επιπέδου. Χάρη στο προσαρμοσμένο υλικο-λογισμικό HSM, είμαστε σε θέση να ηγηθούμε της αγοράς, προσφέροντας μια γρήγορη και επεκτάσιμη λύση πορτοφολιού φύλαξης τόσο για επενδυτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ETH 2.0 όσο και για επικυρωτές που συμμετέχουν σε εργασίες staking».

πηγή: Marco Cavicchioli – 24/07/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/07/24/ethereum-2-0-staking-institutional-investors/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

MOTH AND ROSE TATTOO – Τατουάζ & piercing. Περιστέρι – Αττική
http://mothandrosetattoo.com/index.html

Snif.gr – Μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών.
http://www.snif.gr

Ο ΜΥΛΟΣ – Πρατήριο άρτου – Βασιλέως Γεωργίου 41 , Θεσσαλονίκη
ΤΚ. 54640, Τηλ. 231 083 0560


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.