Το ράλι της τιμής του BΤC στα 10 χιλ.$, δεν έχει ακόμη συγκινήσει τους Holders, σύμφωνα με τα στοιχεία

Το Bitcoin (BTC) μπορεί να κατάκτησε τα 10.000$ για λίγες ώρες (κατά τη συγγραφή του άρθρου), αλλά σύμφωνα με το glassnode, έναν πόρο παρακολούθησης on-chain, αυτό το φεγγάρι δεν μοιάζει με τα άλλα του 2020.

Στις 26 Ιουλίου το Glassnode ανέβασε εκπληκτικά δεδομένα σχετικά με το τελευταίο ταξίδι του Bitcoin σε πενταψήφια τιμή εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι το τρέχον ταξίδι πάνω από τα 10.000$ θα είναι πολύ διαφορετικό από τα τελευταία.

οι hodlers του BITCOIN δεν βιαζονται να πουλήσουν στισ $10,000.

Όπως ανέφερε η Cointelegraph, το ζεύγος BTC/USD έσπασε ξαφνικά την τελευταία εναπομένουσα αντίσταση κάτω από τα 10.000$ την Κυριακή, ανεβαίνοντας στα υψηλά των 10.200 δολαρίων. Ο ενθουσιασμός ήταν βραχύβιος, με το ζευγάρι να πέφτει στη συνέχεια στο επίπεδο των 9.900 δολαρίων τη στιγμή συγγραφής αυτού του άρθρου.

BTC/USD διάγραμμα 7 ημερών. Πηγή: Coin360

Το Bitcoin έχει ξεπεράσει τα 10.000$ αρκετές φορές μέσα στο 2020, αλλά η ανάλυση του Glassnode δείχνει ότι αυτή η φορά διαφέρει από τις υπόλοιπες, λόγω του δείκτη των ημερών καταστροφής του Bitcoin.

Οι ημέρες Bitcoin που καταστράφηκαν, είναι μία μέτρηση της αξίας κάθε συναλλαγής BTC, που λαμβάνει υπόψη πόσο χρονικό διάστημα πέρασε από την τελευταία κίνηση των νομισμάτων που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη συναλλαγή.

Σε προηγούμενες αντίστοιχες κινήσεις, οι αυξήσεις άνω των 10.000 δολαρίων είχαν ως αποτέλεσμα και την αύξηση του δείκτη των ημερών καταστροφής του Bitcoin, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία για να εμπορεύονται ή να πωλούν.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η αισιοδοξία του Σαββατοκύριακου δεν έχει ακόμη επαναλάβει αυτή την τάση. «Σε αντίθεση με τις δύο τελευταίες φορές που η τιμή του BTC έφτασε τα 10.000$, δεν έχουμε δει αύξηση των #Bitcoin Days Destroyed σήμερα», συνοψίζει το Glassnode.

Bitcoin days destroyed, διάγραμμα 24ώρου. Πηγή: Glassnode/ Twitter

τα crypto κερδη του σαββατοκυριακου αιφνιδιαζουν τισ αγορεσ

Η συγκρατημένη αισιοδοξία ότι το Bitcoin προορίζεται για υψηλότερα επίπεδα, εξακολουθεί να είναι ξεχωριστό θέμα μεταξύ των traders τους τελευταίους μήνες. Όταν το PayPal προκάλεσε φήμες για αποδοχή των κρυπτονομισμάτων τον Ιούνιο, για παράδειγμα, η συζήτηση στράφηκε αμέσως στη δυναμική του Bitcoin να εξασφαλίσει όχι μόνο τα 10.000$, αλλά και τα 12.000$ βραχυπρόθεσμα.

Οι βασικές αρχές του δικτύου παραμένουν ενθαρρυντικές, ενώ το ξημέρωμα της Κυριακής σηματοδοτεί επίσης μια σταθερή αντίθεση με το μοτίβο συμπίεσης που παρουσίασε το Bitcoin τις προηγούμενες εβδομάδες.
Ένας κύκλος με υψηλότερα χαμηλά και χαμηλότερα υψηλά επίπεδα είχε θέσει το ζεύγος BTC/USD σε μία στενωπό που οι αναλυτές συμφώνησαν ότι σύντομα θα διαρραγεί.

Τα Altcoins παρομοίως ήταν ανοδικά την ημέρα, με το Ether (ETH) να σπάζει τη σταθερή αντίσταση στα 280$ σε μια κίνηση που εξέπληξε ακόμη περισσότερο και από τη συμπεριφορά του Bitcoin. κατά τη στιγμή συγγραφής του άρθρου, το επίπεδο του περιστρέφεται γύρω στα 310$.

πηγή: WILLIAM SUBERG – 26/07/2020 – https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-rally-to-10k-has-not-shaken-btc-holders-yet-data-shows


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

PHARMACY 128 – Φυσικό και ηλεκτρονικό φαρμακείο.
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 128, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 54635
Web: https://www.pharmacy128.gr/

MEDICAL DENT – Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα
Καισαρείας 6, 11527, Αθήνα
Web: www.medicaldent.gr

HERSONISSOS PHARMACY – Φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα ιατρικών ειδών & προϊόντων ομορφιάς. Ελ. Βενιζέλου 127, Χερσόνησος, Κρήτη
Web: http://hersonissospharmacy.com/gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.