BLOOMBERG: μια μέτρηση – κλειδί, δίνει τιμή για το BTC πάνω από τις 12 χιλ. $

Το Bloomberg είναι αισιόδοξο για την αύξηση της τιμής του Bitcoin πάνω από τις 12.000$ στο εγγύς μέλλον, βάσει των on-chain και off-chain δεικτών.

Η έκθεση του Bloomberg στα μέσα του έτους, δείχνει ότι η τιμή του Bitcoin (BTC) θα μπορούσε σύντομα να αυξηθεί πάνω από τις 12.000$.

αυξηση των ενεργων διευθυνσεων

Η έκθεση υποστηρίζει ότι τόσο οι δείκτες on-chain όσο και οι off-chain για το Bitcoin δείχνουν την αποτίμηση του περιουσιακού στοιχείου. Μία από τις βασικές μετρήσεις για το Bloomberg είναι ο αριθμός των ενεργών διευθύνσεων. Το Bloomberg επεξεργάστηκε:

“Το υψηλό στο τέλος του 2019 του Bitcoin ήταν 12.734$, με βάση την τιμολόγηση του Bloomberg. Αν δεν αναστραφεί ξαφνικά η αύξηση των διευθύνσεων, η ιστορία υποδηλώνει ότι το Bitcoin μπορεί να έλθει σε αυτό το επίπεδο.”

Η δυναμικη τησ Grayscale ειναι θετικη

Το Bloomberg επισημαίνει ότι η συνεχής αύξηση του Bitcoin Trust ή GBTC της Grayscale και η συρρίκνωση του premium έναντι της αγοράς spot του Bitcoin, θα πρέπει επίσης να ερμηνευθούν ως θετικά σημάδια (bullish) για την αγορά:

“Σε μέσο όρο 30 ημερών, το ασφάλιστρο 20% του GBTC έναντι της υποκείμενης καθαρής αξίας ενεργητικού του, συγκρίνεται με τον ιστορικό μέσο όρο του 39%.”

Αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι τελευταία, η αύξηση του GBTC έχει σταματήσει.

Η έκθεση αναφέρει ότι η πρόσφατη απόφαση του αμερικανικού γραφείου Νομισματικού ελέγχου να επιτρέψει στις τράπεζες των ΗΠΑ να παρέχουν φύλαξη για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τελευταίο εμπόδιο για τους θεσμικούς επενδυτές.
Ωστόσο, σημειώνει ότι είναι σημαντικό για το Bitcoin να παραβιάσει το όριο των 10.000 δολαρίων (πιθανότατα η έκθεση συντάχθηκε την περασμένη εβδομάδα) για να διατηρήσει αυτήν την ορμή.

Αν και το Bloomberg παραμένει αισιόδοξο για το Bitcoin, το επίπεδο αισιοδοξίας του φαίνεται να μειώνεται. Στα τέλη Ιουνίου η δημοσίευση έδειχνε ότι το Bitcoin θα βρισκόταν προ της αντίστασης των 13.000 δολαρίων. ενώ στις αρχές Ιουνίου, η πρόβλεψη ήταν ότι θα ανεβεί πάνω από τις 20.000$.

πηγή: MICHAEL KAPILKOV – 27/07/2020 – https://cointelegraph.com/news/bloomberg-a-key-metric-suggests-bitcoin-price-above-12k


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

FEEL YOUR HOME: Εταιρεία χονδρικού και λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού. Αναξαγόρα 63, Ταύρος – Αθήνα
https://feelyourhome.gr/

ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ: Εταιρεία γρανιτών και μαρμάρου. Κατασκευή & τοποθέτηση κάθε φυσικού και χαλαζιακού πετρώματος. Αγίου Ορους 14, Μαρούσι – Αθήνα
https://www.marmara.gr/

LEDGER: πορτοφόλια – συσκευές, που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
www.ledger.com


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “BLOOMBERG: μια μέτρηση – κλειδί, δίνει τιμή για το BTC πάνω από τις 12 χιλ. $

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.