Αύξηση εσόδων 600% για την Square, από την εμπορία Bitcoin

Μεγάλη αύξηση των εσόδων της από την εμπορία Bitcoin σημείωσε η Square.Inc, το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, με το κέρδος της να ανεβαίνει κατά 75% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η αμερικανική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, Square, του Jack Dorsey, δήλωσε ότι τα έσοδα από την πώληση bitcoin στους πελάτες της το δεύτερο τρίμηνο του 2020, ανήλθαν σε συνολικά 875 εκατομμύρια δολάρια, 600% αύξηση από την ίδια περίοδο του 2019.

Aν και η Square υπογραμμίζει ότι παίρνει μόνο ένα «μικρό πoσοστό» της πώλησης bitcoin από τους πελάτες της, τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της χρονιάς δείχνουν ότι κέρδισε 17 εκατομμύρια δολάρια – αύξηση 711% σε ετήσια βάση.

Από τότε που η Square ενεργοποίησε για πρώτη φορά την αγορά bitcoin μέσω της εφαρμογής Cash App, τον Νοέμβριο του 2017, αυτή έχει εξελιχθεί σε κυρίαρχο μέρος της επιχείρησης. Ενώ το bitcoin αποτελούσε μόνο το 5% των εσόδων της  – 34 μόλις εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2018- ανήλθε σε 65,5 εκατομμύρια δολάρια το ίδιο τρίμηνο του 2019.

Μέχρι το 4ο τρίμηνο του 2019, τα έσοδα από το bitcoin της Square, έφτασαν τα 178 εκατομμύρια, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2020 ανήλθαν στα 306 εκατομμύρια δολάρια, 100 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο από τα έσοδα που προέρχονται από τις υπηρεσίες fiat που προσφέρει η εταιρεία.

Ωστόσο, τα οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσε τώρα η Square αντιπροσωπεύουν μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των εσόδων της, από τρίμηνο σε τρίμηνο μέχρι σήμερα. Η εταιρεία την αποδίδει στην αύξηση του όγκου των πελατών της -το Cash App έχει τώρα 30 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες- αλλά και στην γενικότερη αύξηση της κυκλοφορίας του bitcoin.

Η έκθεση αυτή της Square.Inc, ενίσχυσε την ισχυρή πρόσφατη απόδοση για την τιμή της μετοχής της, η οποία έχει αυξηθεί περισσότερο από 9% τις τελευταίες πέντε ημέρες. 

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-trading-generated-875m-in-quarterly-revenue-for-square


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ERGOBYTE  -Oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής www.ergobyte.gr
BIOFIRE  -Τζάκια βιοαιθανόλης  https://www.e-biofire.gr

APEIROS CHORA -Hotel – genuine Zagori mansion https://apeiroschora.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.