Οι 3 παράγοντες που υποδηλώνουν μεγαλύτερη άνοδο της τιμής του BTC

Η τιμή του Bitcoin (BTC) έχει αυξηθεί από 9.088 $ στα 11.800 $ από την 1η Ιουλίου, δηλαδή περισσότερο από 30%. Με αυτή την εξέλιξη, ο όγκος των κορυφαίων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε στα 334 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μια αναφορά από το CryptoCompare που κυκλοφόρησε από το ανταλλακτήριο Bitcoin futures BitMEX σημειώνει:

«Τον Ιούλιο, οι όγκοι των κορυφαίων ανταλλακτηρίων αυξήθηκαν κατά 42,1% στα 334 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι όγκοι των ανταλλακτηρίων χαμηλότερης βαθμίδας μειώθηκαν κατά 38,1% στα 224 δισεκατομμύρια δολάρια. τα κορυφαία ανταλλακτήρια αντιπροσωπεύουν τώρα το 60% του συνολικού όγκου spot. «

Ο όγκος συναλλαγών των κορυφαίων ανταλλακτηρίων συνεχίζει να αυξάνεται: Πηγή: BitMEX, CryptoCompare

Η αγορά παραγώγων συνεχίζει να αυξάνεται καθώς η αγορά spot παραμένει στάσιμη

Σύμφωνα με τα δεδομένα, η αγορά παραγώγων κρυπτονομισμάτων αναπτύσσεται με ταχύτερο ρυθμό από την αγορά spot. Τον Ιούλιο, ο όγκος των παραγώγων αυξήθηκε κατά 13,2%, ενώ ο όγκος spot μειώθηκε. Η έκθεση αναφέρει:

Προς το παρόν, οι ερευνητές εξήγησαν ότι  ο όγκος της spot αγοράς αυξάνεται παράλληλα, αν και με χαμηλότερο ρυθμό. Οι ερευνητές σημείωσαν:

Οι όγκοι spot αυξήθηκαν ξανά προς το τέλος Ιουλίου εν μέσω της τρέχουσας ανοδικής αγοράς. Μετά την ενημέρωση του Ιουλίου στην κατάταξη συγκριτικής αξιολόγησης της CryptoCompare, τα δεδομένα δείχνουν ότι τα ανταλλακτήρια υψηλότερου κινδύνου γενικά έχασαν σε όγκο συναλλαγών, καθώς οι χρήστες αρχίζουν να μετατοπίζονται σε ανταλλακτήρια χαμηλότερου κινδύνου (Top-Tier).

Το κατά πόσο ο όγκος spot και η γενική ευαισθητοποίηση του κοινού είναι αρκετά υψηλά ώστε να καταλύσουν μια διάσπαση της τιμής του Bitcoin πάνω από ένα σημαντικό επίπεδο αντίστασης στα 12.500 $ παραμένει αβέβαιο.

Η εβδομαδιαία κίνηση του Bitcoin. Πηγή: TradingView.com

Η δημοτικότητα του Bitcoin αυξάνεται

Στις 14 Αυγούστου, η TradingView αποκάλυψε ότι η Tesla ήταν το πιο δημοφιλές στοιχείο επένδυσης στην Αμερική για την πλατφόρμα της. Το δεύτερο που ακολουθούσε ακριβώς από πίσω ήταν το Bitcoin, που κέρδισε 60% από τον Ιανουάριο. Η TradingView αναφέρει:

“Η μετοχή της Tesla είναι η πιο δημοφιλής στην Αμερική. Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, η Tesla ήταν το απόθεμα με τις περισσότερες προβολές σε 31 πολιτείες. Το Bitcoin δεν ήταν πολύ πίσω. Από την αρχή του έτους, η μετοχή της Tesla έχει σχεδόν τριπλασιαστεί σε τιμή. Εν τω μεταξύ, το Bitcoin είναι κερδισμένο κατά 60% σε ετήσια βάση.”

Ενώ ο όγκος της αγοράς spot σημείωσε καθυστέρηση, ο όγκος των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και η δημοτικότητα του Bitcoin μεταξύ των εμπόρων λιανικής φαίνεται να αυξάνονται.

Η ανώτερη hash rate όλων των εποχών

Στις 16 Αυγούστου, το συνολικό ποσοστό κατακερματισμού του δικτύου Bitcoin έφτασε επίσημα σε ένα νέο υψηλό μέσο όρο όλων των εποχών, στα 129,07 εκατομμύρια terahash ανά δευτερόλεπτο. Ο αυξανόμενος ρυθμός κατακερματισμού, τόσο κοντά στο τελευταίο halving του Μαΐου, δείχνει μια σταθερή βιομηχανία εξόρυξης και τις προσδοκίες των κρυπτωρύχων σε υψηλότερες τιμές Bitcoin στο μέλλον.

Η συμβολή μιας συνολικής αύξησης του όγκου της αγοράς κρυπτονομισμάτων, της δημοτικότητας του Bitcoin μεταξύ των εμπόρων λιανικής και του ταχέως αυξανόμενου hashrate, θα μπορούσε να συμβάλει στη συνέχιση της τρέχουσας ανοδικής τάσης στην τιμή του Bitcoin.

πηγή: JOSEPH YOUNG – 17/08/2020 – https://cointelegraph.com/news/bitcoin-bull-market-things-top-exchange-volume-soars-to-334b-in-july


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

PHARMACY 128 – Φυσικό και ηλεκτρονικό φαρμακείο. Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 128, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 54635
Web: https://www.pharmacy128.gr/

MEDICAL DENT – Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα
Καισαρείας 6, 11527, Αθήνα
Web: www.medicaldent.gr

HERSONISSOS PHARMACY – Φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα ιατρικών ειδών & προϊόντων ομορφιάς. Ελ. Βενιζέλου 127, Χερσόνησος, Κρήτη
Web: http://hersonissospharmacy.com/gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.