H Capital One κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για σύστημα προβλέψεων της αγοράς κρύπτο με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η μεγάλη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η Capital One, υπέβαλε μια νέα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ένα σύστημα ανάλυσης της αγοράς κρυπτονομισμάτων και των συναλλαγών, που θα επιχειρεί να προβλέπει τις τάσεις της αγοράς κρύπτο και να δημιουργεί επενδυτικές αποφάσεις χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Το σύστημα για τα κρυπτονομίσματα με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης της Capital One

Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) δημοσίευσε αίτηση ευρεσιτεχνίας στις 13 Αυγούστου για ένα σύστημα που αφορά την αγορά κρυπτονομισμάτων που κατατέθηκε από την εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Capital One Services. Είναι μια συνέχεια του συστήματος Capital One που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Ιούνιο.
Η Capital One Services είναι συνδεδεμένη με την Capital One Bank, θυγατρική της Capital One Financial Corp. Η εταιρεία είχε 304,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις και 421,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε σύνολο περιουσιακών στοιχείων σύμφωνα με τα στοιχεία της 30ης Ιουνίου. Μια εταιρεία που περιλαμβάνεται στο Fortune 500*, η Capital One, διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) με το σύμβολο COF.

Η Capital One εξήγησε ότι τα κρυπτονομίσματα ανταλλάσσονται όλο το 24ωρο, επομένως οι έμποροι πρέπει να παρακολουθούν πληροφορίες από πολλές πηγές, όλη την ημέρα. Πολλοί παράγοντες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις εμπορικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων σχετικά με τις κανονιστικές ρυθμίσεις και τα ανταλλακτήρια, τις ειδήσεις στο χρηματιστήριο, τις φήμες και τις απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο Twitter, στο Reddit, στο Youtube και στο Telegram.
Υπάρχουν επίσης γεγονότα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αγορά, όπως οι αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICO), τα forks, airdrops, hacks, rebranding και τα εταιρικά μελλοντικά σχέδια που κατά καιρούς εξαγγέλλονται. Η Capital One ισχυρίστηκε ότι «θα ήταν αδύνατο για τους εμπόρους να παρακολουθούν όλα τα προαναφερθέντα δεδομένα που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και να ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο». Θα ήταν επίσης αδύνατο να επαληθευτεί η αξιοπιστία των πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, πρόσθεσε η εταιρεία, σημειώνοντας:

Κατά συνέπεια, υπάρχει ανάγκη για μια κεντρική πλατφόρμα που θα αναλύει τις κερδοσκοπικές κινήσεις, τις ειδήσεις και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, καθώς επίσης θα παρέχει μια σύσταση ή/και θα εφαρμόζει την παρεχόμενη πρόταση.

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας περιγράφει ένα σύστημα με «μια μηχανή ανάλυσης αξιοπιστίας που έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να προσδιορίζει την αξιοπιστία των πληροφοριών που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα», με προσδιορισμό αντιστάθμισης. Περιγράφει επίσης μια μηχανή AI (τεχνητής νοημοσύνης) «διαμορφωμένη ώστε να προβλέπει μια τάση της αγοράς κρυπτονομισμάτων με βάση … όλες τις ληφθείσες πληροφορίες και την αντίστοιχη αντιστάθμιση.» Επιπλέον, θα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να δημιουργεί και να εκτελεί αυτόματα εξατομικευμένες συναλλαγές βάσει των προβλεπόμενων τάσεων της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Σχηματική περιγραφή του συστήματος προβλέψεων της αγοράς κρυπτονομισμάτων της Capital One

Οι οκτώ ενότητες που εμφανίζονται στην παραπάνω εικόνα : αγορά κρυπτονομισμάτων, κοινωνικά μέσα, εκδηλώσεις, εταιρείες κρυπτονομισμάτων, χρήστες, νομοθεσία και κανονισμοί, νόμισμα fiat και παραδοσιακές ενότητες δεδομένων, ενδέχεται να λάβουν διαφορετικούς τύπους πληροφοριών που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, σημειώνεται στο φάκελο τεκμηρίωσης της ευρεσιτεχνίας.

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, όπως αναλύεται στο φάκελο της αίτησης ευρεσιτεχνίας, περιλαμβάνουν τις παραμέτρους «κερδοσκοπία, φήμες, απόψεις και άλλες πληροφορίες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά μέσα». Για παράδειγμα, οι πληροφορίες μπορεί να είναι «οι απόψεις, οι προτάσεις, οι προβλέψεις ενός διαμορφωτή κοινής γνώμης κ.λπ.» Το σύστημα μπορεί να αξιολογήσει τις πληροφορίες και να δώσει αντίστοιχους συντελεστές στάθμισης, με βάση τη δημοτικότητα της ανάρτησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τα δεδομένα από στοιχεία όπως τα: προβολές, επισημάνσεις, μου αρέσει, δεν μου αρέσει, σχόλια, κοινοποιήσεις, retweets και αναδημοσιεύσεις.

Μετά την ανάλυση, το σύστημα θα «δημιουργεί προβλέψεις αγοράς βάσει των αρχικών υποθέσεων και της βαρύτητας» και θα μπορεί να εκτελεί εξατομικευμένες αποφάσεις συναλλαγών. Το πλήρες δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιγράφει ολόκληρο το σύστημα βρίσκεται εδώ.

*Fortune 500 (σ.τ.μ.) : Το Fortune 500 είναι ένας ετήσιος κατάλογος που καταρτίζεται και δημοσιεύεται από το περιοδικό Fortune, ο οποίος κατατάσσει 500 από τις μεγαλύτερες εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με τα συνολικά έσοδα για τις αντίστοιχες οικονομικές χρήσεις τους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει δημόσιες καθώς και ιδιωτικές εταιρείες για τις οποίες τα έσοδα είναι δημόσια διαθέσιμα.

πηγή: Kevin Helms – 18/08/2020 – https://news.bitcoin.com/capital-one-cryptocurrency-prediction-system/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

MACWAY – Κατασκευή ιστοσελίδων, τεχνική υποστήριξη για υπολογιστές Macintosh. Σμύρνης 4, Άγιος Δημήτριος – Αττική
https://macway.gr/

KERNEL IT SOLUTIONS – Information Technology Solutions and Services. Αεροδρομίου 22, Σύρος
http://www.kernelit.gr

BRAINWIRE – Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων & eshop καταστημάτων. Ειρήνης 9, Μυρσίνη Ηλείας
https://brainwire.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.