Μεγάλη ελβετική ασφαλιστική εταιρεία τώρα αποδέχεται πληρωμές με crypto

Ένας μεγάλος πάροχος ασφάλισης υγείας στην Ελβετία, έχει διαθέσει την επιλογή για πληρωμές με κρυπτονομίσματα για τους ασφαλισμένους της. Οι αντισυμβαλλόμενοι μπορούν να πληρώσουν είτε σε Bitcoin είτε σε Ether μέσω του Bitcoin Suisse.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 31ης Αυγούστου, η Atupri Health Insurance συνεργάζεται με την εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων Bitcoin Suisse δίνοντας τη δυνατότητα στους 200.000 πελάτες της να πληρώνουν χρησιμοποιώντας Bitcoin (BTC) ή Ethereum (ETH). Η Atupri, που εδρεύει στη Βέρνη, δεν θα διαθέτει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, αλλά απλώς θα λαμβάνει πληρωμές fiat σε ελβετικά φράγκα μόλις το BTC ή το ETH ανταλλαχθεί μέσω της Bitcoin Suisse. Η ασφαλιστική εταιρεία – με περίπου 887 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις από το 2019 – θα χρεώνει τους πελάτες της να πληρώνουν τα τυχόν τέλη αυτών των πληρωμών που σχετίζονται με την εξόρυξη.

«Ως ψηφιακοί πρωτοπόροι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, προβλέπουμε τις κοινωνικές τάσεις και προσφέρουμε ασφαλιστικές λύσεις με μακροπρόθεσμες προοπτικές», δήλωσε η Caroline Meli, επικεφαλής μάρκετινγκ και πωλήσεων της Atupri. «Η τεχνολογία Blockchain και η σχετική χρήση κρυπτονομισμάτων γίνονται όλο και πιο σημαντικές.»

Η Bitcoin Suisse διατηρεί περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και έχει εισβάλει σε διαφορετικούς χρηματοοικονομικούς τομείς, εδώ και αρκετό καιρό. Τον Μάιο, η εταιρία πρόσθεσε υπηρεσίες φύλαξης και staking για την Tezos (XTZ) και συμπεριέλαβε τον χρυσό,το ασήμι και την πλατίνα για διαπραγμάτευση στην πλατφόρμα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει επίσης μια προσφορά ενός token ασφάλισης το επόμενο έτος και να εισαγάγει τα περιουσιακά της στοιχεία στο χρηματιστήριο έως το 2022.

Οι Ελβετοί βρίσκονται συχνά στην πρώτη γραμμή των λύσεων στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Η χώρα φιλοξενεί την «Crypto Valley», μια φιλική προς τις FinTech επιχειρήσεις περιοχή, που εδρεύει στην πόλη Zug, όπου πολλά ιδρύματα και ακόμη και τα μέσα μαζικής μεταφοράς δέχονται κρυπτονομίσματα. Ο ελβετικός δήμος Zermatt παρουσίασε επίσης πρόσφατα μια επιλογή πληρωμής φόρου με Bitcoin σε συνεργασία με τη Bitcoin Suisse.

πηγή: TURNER WRIGHT – 01/09/2020 – https://cointelegraph.com/news/major-swiss-health-insurance-company-now-accepts-crypto-payments

USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO


Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

MOTH AND ROSE TATTOO – Τατουάζ & piercing. Περιστέρι – Αττική
http://mothandrosetattoo.com/index.html

Snif.gr – Μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών.
http://www.snif.gr

Ο ΜΥΛΟΣ – Πρατήριο άρτου – Βασιλέως Γεωργίου 41 , Θεσσαλονίκη
ΤΚ. 54640, Τηλ. 231 083 0560


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μεγάλη ελβετική ασφαλιστική εταιρεία τώρα αποδέχεται πληρωμές με crypto

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.