Tεράστιος ο όγκος συναλλαγών crypto τον Αύγουστο

Η νέα έκθεση της CryptoCompare αποκαλύπτει τεράστιους όγκους συναλλαγών κρυπτονομισμάτων τον Αύγουστο, καθώς οι αγορές crypto σημείωσαν μεγάλη άνοδο. Σύμφωνα με την έκθεση, τόσο ο όγκος συναλλαγών των κρυπτονομισμάτων όσο και ο όγκος των παραγώγων αυξήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. 

Ο Αύγουστος ήταν ένας πολύ συναρπαστικός μήνας για το Bitcoin, καθώς η τιμή του κορυφαίου κρυπτονομίσματος έφτασε τα 12.000 δολάρια, για πρώτη φορά φέτος. Η δυναμικότητα του περασμένου μήνα είναι εμφανής, καθώς ο όγκος συναλλαγών των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε. Σύμφωνα με την νέα έκθεση της CryptoCompare, οι όγκοι κρυπτονομισμάτων και παραγώγων σημείωσαν άνοδο τον προηγούμενο μήνα.

Ο όγκος των παραγώγων αυξήθηκε 53,6% τον Αύγουστο στα 711,7 δισ. δολάρια. Εν τω μεταξύ, οι συνολικοί όγκοι spot αυξήθηκαν κατά 49,6% στα 944,9 δισ. δολάρια. Τα παράγωγα εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν λίγο περισσότερο από το 40% του συνολικού μεριδίου αγοράς.

CryptoCompare Exchange Review Αύγουστος 2020 (σελίδα 13)

Ο όγκος συναλλαγών στα μεγάλα ανταλλακτήρια φαίνεται να αυξάνεται από μήνα σε μήνα σε γενικές γραμμές, με την πλειονότητα του όγκου να κυριαρχείται από τα τρία πρώτα ανταλλακτήρια «κορυφαίας βαθμίδας». Η Binance συνεχίζει να ηγείται με όγκο συναλλαγών 124,9 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα, ενώ οι Huobi Global και OKEx ακολουθούν με αρκετά χαμηλότερο όγκο, στα 65 δισεκατομμύρια δολάρια η κάθε μία.

Πηγή: 
CryptoCompare Exchange Review August 2020 (σελίδα 9)

Το Bitcoin πέφτει στα 10.000 δολάρια

Παρά την τεράστια δυναμική και την μεταβλητότητα του περασμένου μήνα, το Bitcoin φάνηκε να επιβραδύνει και να πέφτει στο επίπεδο των 10.000 δολαρίων, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το The Crypto Associate .

Ωστόσο, παρά την πρόσφατη πτώση του Bitcoin, το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο εξακολουθεί να ξεπερνά τον χρυσό σε ετήσια βάση (YTD). Σύμφωνα με τα δεδομένα της Skew, μιας πλατφόρμας ανάλυσης κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin διαθέτει επί του παρόντος απόδοση 41,88% YTD, ενώ το πολύτιμο μέταλλο βρίσκεται στο 27,22%.

Πηγή: https://www.thecryptoassociate.com/new-report-reveals-massive-crypto-trading-volumes-in-august/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

-20% σε όλα τα πορτοφόλια, μέχρι 21/09/2020.

EXTRA VAGANT  -The only hair saloon espresso bar in town 
 https://www.facebook.com/ExtraVagantCoiffure/
ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ  -Δικηγόρος - Καθηγητής ΑΠΘ  http://iglezakis.gr/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.