Paxful: άνοιξε το τέταρτο σχολείο στην Αφρική χάρη στο Bitcoin

Η Paxful ανακοίνωσε το άνοιγμα του τέταρτου σχολείου, στο πλαίσιο του προγράμματος για την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών κέντρων σε αναδυόμενες χώρες. Ο στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να ανοίξει 100 σχολεία.

Αυτό το νέο σχολείο βρίσκεται στη Νιγηρία, πλήρως εξοπλισμένο με ηλιακό σύστημα για τη λειτουργία πηγαδιών νερού και τις απαιτήσεις ασφάλειας που σχετίζονται με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον COVID-19.
Εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας, η Paxful θα παρέχει επίσης τις δαπάνες που σχετίζονται με τη λειτουργία του σχολείου, συμπεριλαμβανομένων των μισθών των εκπαιδευτικών και του προσωπικού υποστήριξης, τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, καθώς και τα σχολικά είδη και τον ρουχισμό για τους μαθητές. Θα παρέχει επίσης ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό για όλους, τόσο δασκάλους όσο και μαθητές, όπως οι προστατευτικές μάσκες και τα απολυμαντικά χεριών κ.α..

Το νέο σχολείο θα βρίσκεται στην κοινότητα της Ankara Nandu, στη Sanga Local, και θα εξυπηρετήσει περίπου 100-120 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 3 και 6 ετών. Επιπλέον, το βράδυ θα λειτουργεί για ενήλικες, παρέχοντας βοήθεια και πρόσθετη εκπαίδευση σε εκατοντάδες άτομα.

Τα σχολεία της Paxful και η πρωτοβουλία #BuiltWithBitcoin

Η πρωτοβουλία της Paxful ονομάζεται #BuiltWithBitcoin και ξεκίνησε το 2017, από κοινού με τον εταίρο Zam Zam Water, μια ανθρωπιστική οργάνωση αφιερωμένη στην εξάλειψη της φτώχειας που παρέχει καθαρό και βιώσιμο νερό και πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση.

Μπορούν να γίνουν δωρεές στο builtwithbitcoin.org, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την ολοκλήρωση του νέου σχολείου στη Νιγηρία όσο και για περαιτέρω πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένου του Paxful’s Africa Fund (Ταμείο Paxful για την Αφρική) για τον COVID-19, στο οποίο η Paxful θα δωρίσει 35.000 $.

Το πρώτο σχολείο που χρηματοδοτήθηκε με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, στη Ρουάντα και το δεύτερο ολοκληρώθηκε το 2018, επίσης στη Ρουάντα. Το τρίτο χτίστηκε στην Κένυα το 2020.

Χάρη στην πρωτοβουλία #BuiltWithBitcoin, περισσότεροι από 400 μαθητές έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση, αλλά ο στόχος είναι να προσφέρει πρόσβαση στην εκπαίδευση σε περίπου 15.000 νέους σε όλη την Αφρική, παρέχοντας επίσης εργασία για σχεδόν 300 εκπαιδευτικούς.

Όλα αυτά τα σχολεία είναι εξοπλισμένα με συστήματα φιλτραρίσματος νερού, όχι μόνο για την προμήθεια των ντόπιων, αλλά και για να τους δώσουν την ευκαιρία να πουλήσουν νερό στην τοπική τους κοινότητα σε προσιτή τιμή. Είναι επίσης εξοπλισμένα με ηλιακούς συλλέκτες για τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας και την παράκαμψη των εξωτερικών διακοπών στην ηλεκτρική τροφοδοσία.

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Paxful, ο Ray Youssef, είπε: «Επιλέξαμε αυτήν τη συγκεκριμένη κοινότητα λόγω της έλλειψης των απαραίτητων πόρων και της περιορισμένης σχολικής υποδομής. Χρειάζονται απόλυτα ποιοτικούς χώρους μάθησης και αυτό το σχολείο αποτελεί μια ειλικρινή αντιπροσώπευση του αντίκτυπου που μπορεί να έχει το bitcoin στις κοινωνίες στο σύνολό τους, και πιο συγκεκριμένα, πώς μπορεί να βελτιώσει την εκπαίδευση».

πηγή: Marco Cavicchioli – 17/09/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/09/17/paxful-fourth-school-opened-thanks-to-bitcoin/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

-20% σε όλα τα πορτοφόλια, μέχρι 21/09/2020.

FITNESS TEMPO – Γυμναστήριο, κέντρο σωματικής ευεξίας. Πύλης 36, Τρίκαλα
https://www.facebook.com/fitnesstempo/

BIOFIRE – Τζάκια βιοαιθανόλης. Αχιλλέως 69, Αθήνα
https://www.e-biofire.gr
https://www.facebook.com/Tzakia.Vioaithanolis/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.