Νέο ιστορικό υψηλό για τις συναλλαγές Ethereum

Οι καθημερινές συναλλαγές στο blockchain του Ethereum μόλις κατέγραψαν ένα νέο υψηλό όλων των εποχών, εν μέσω της έκρηξης της DeFi, αλλά και της γενικής αύξησης της συμφόρησης στο δίκτυο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των ημερήσιων συναλλαγών στο δίκτυο Ethereum ανήλθε στις 1.406.000, σύμφωνα με στοιχεία του Ethereum browser, Etherscan. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός ημερήσιων συναλλαγών που έχουν καταγραφεί ποτέ στο δίκτυο Ethereum.

Σύμφωνα με το Etherscan, το προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών ήταν στις 4 Ιανουαρίου 2018, φτάνοντας περίπου 1.350.000 συναλλαγές την ημέρα.

Γράφημα ημερήσιων συναλλαγών Ethereum. 
Πηγή: Ethercan

Το νέο ιστορικό υψηλό των καθημερινών συναλλαγών Ethereum έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης έκρηξης των αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών εφαρμογών ( DeFi). Η βιομηχανία DeFi έχει αναπτυχθεί μαζικά το 2020, με τη συνολική αξία της στην αγορά να φτάνει τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2020. Ως αποτέλεσμα της μεγάλης δημοφιλίας της DeFi, πολλά από τα σημαντικότερα παγκόσμια ανταλλακτήρια όπως το Binance και το OKEx σπεύδουν να βάλουν στην λίστα τους πολλά DeFi tokens .

Δεδομένου ότι οι περισσότερες εφαρμογές DeFi είναι ενσωματωμένες στο δίκτυο Ethereum, η αύξηση της βιομηχανίας DeFi οδήγησε σε ένα σημαντικό επίπεδο συμφόρησης καθώς και σε θέματα επεκτασιμότητας. Ως αποτέλεσμα, οι προμήθειες του δικτύου Ethereum, έχουν σημειώσει απότομη άνοδο, με αποτέλεσμα οι miners του Ethereum να κερδίζουν το ποσό ρεκόρ των 500.000 δολαρίων σε τέλη, σε μία ώρα, την 1η Σεπτεμβρίου.

Μετά την κυκλοφορία του UNIwap token της Uniswap, τα τέλη συναλλαγών του Ethereum αυξήθηκαν σχεδόν στο 1 εκατομμύριο δολάρια την ώρα στις 18 Σεπτεμβρίου. Εν μέσω των αυξανόμενων fees στο δίκτυο Ethereum, η Coinbase Pro μετέφερε στους χρήστες της, την πληρωμή των fees. Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλα ανταλλακτήρια εξετάζουν το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/daily-ethereum-transactions-hit-a-new-historical-high-amid-defi-boom


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

-20% σε όλα τα πορτοφόλια, μέχρι 21/09/2020

CUT & STYLE -Κομμωτήριο, περιποίηση μαλλιών https://www.facebook.com/CUT-STYLE-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%86%CE%B7-1613700915516016/

APEIROS CHORA -Hotel – genuine Zagori mansion https://apeiroschora.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.