Περισσότερα έργα DEFI με βάση το Ethereum θέλει να εντάξει στην πλατφόρμα της Binance ο Changpeng Zhao

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao, δήλωσε πως θα ήθελε περισσότερα έργα DeFi με βάση το Ethereum να ενταχθούν στην πλατφόρμα Binance Smart Chain (BSC). 

Σε μια συζήτηση στο  Twitter με έναν άλλο χρήστη, ο Zhao εξήγησε ότι αυτό το βήμα θα μειώσει το φορτίο στο δίκτυο Ethereum, το οποίο, με τη σειρά του, θα οδηγήσει σε μείωση των τελών του Ethereum. 

Ο Zhao τόνισε ιδιαίτερα ότι το Binance Smart Chain δεν είναι αντικαταστάτης ή ανταγωνιστής του δικτύου Ethereum και ότι είναι συμβατό με αυτό. Ο Zhao πρόσθεσε ότι το Binance Smart Chain παρέχει στους δημιουργούς των smart contract  περισσότερες επιλογές:

«Το BSC δεν στόχευε ποτέ να αντικαταστήσει το ETH, το BSC είναι απλώς συμβατό με το ETH. Τα έξυπνα projects δίνουν στους χρήστες τους περισσότερες επιλογές. Επιλογή για φθηνότερα τέλη.»

Ο Zhao ολοκλήρωσε τα σχόλιά του αποκαλύπτοντας ότι ο όγκος συναλλαγών του Binance Smart Chain έφτασε πρόσφατα στο 10% του δικτύου Ethereum.

Η Binance ξεκίνησε την πλατφόρμα Binance Smart Chain την 1η Σεπτεμβρίου και ο Διευθύνων Σύμβουλός της, πριν από λίγες ημέρες,  ανακοίνωσε την έναρξη ενός επενδυτικού ταμείου ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αφιερωμένο σε έργα που στηρίζονται στο Smart Chain.

Εν τω μεταξύ, σε ένα άλλο tweet, ο Zhao μίλησε για την απόφαση της Binance να προσθέσει τα πιο πρόσφατα έργα DeFi, ακόμη και όταν η εταιρεία έκανε την εισαγωγή του SushiSwap. Το Binance Smart Chain φιλοξενεί τώρα το BurgerSwap, το τελευταίο έργο DeFi που είδε μεγάλο αριθμό συναλλαγών σε μόλις 24 ώρες . 

«Στο παρελθόν, γενικά προσπάθησα να μην σχολιάσω συγκεκριμένα έργα ή νομίσματα. Από εδω και πέρα θα κάνω tweet περισσότερο για έργα στο #BinanceSmartChain. Δεν είναι για υποστήριξη, μάλλον απλώς ένας τρόπος προώθησης της κοινότητας », είπε ο Zhao. 

Ο Zhao  πρόσθεσε ότι τα περισσότερα DeFi projects αποτυγχάνουν, αλλά επεσήμανε:

«Κάποια μπορεί να προσφέρουν βραχυπρόθεσμα κέρδη, αλλά έχουν και εξαιρετικά υψηλούς κινδύνους. Μην επενδύετε χρήματα που δεν μπορείτε να χάσετε.»

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/binance-ceo-wants-more-ethereum-based-defi-projects-to-join-his-platform


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

-20% σε όλα τα πορτοφόλια, μέχρι 21/09/2020

DIGITECH4ALL -Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας https://www.digitech4all.eu/

FEEL YOUR HOME -Εταιρεία χονδρικού και λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού https://feelyourhome.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.