Η Κίνα διαφημίζει τα crypto και οι νέες διευθύνσεις Bitcoin φτάνουν σε υψηλό δύο ετών

Η Κίνα μπορεί να βρίσκεται πίσω από την μεγάλη αύξηση στις νέες διευθύνσεις Bitcoin ( BTC ), καθώς οι Αρχές ξεκίνησαν μια «στοχευμένη καμπάνια marketing» υπέρ των crypto.

Σε μια σειρά tweets στις 5 Οκτωβρίου, ο αναλυτής αγοράς Cole Garner τόνισε μια αύξηση ρεκόρ -για τα τελευταία δύο έτη- στις νέες διευθύνσεις BTC, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από την Glassnode, ο Garner σημείωσε ότι περίπου 22.000 νέες «οντότητες» Bitcoin εμφανίστηκαν μόνο σε μια μέρα. Το κανονικό επίπεδο κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 10.000 ανά ημέρα. «Οι νέες διευθύνσεις #bitcoin ήταν απολύτως εκτός των διαγραμμάτων την περασμένη εβδομάδα», έγραψε στα σχόλια του.

Ο Garner βασίστηκε επίσης και σε άλλες πρόσφατες πληροφορίες, από τον στατιστικολόγο Willy Woo. Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Woo σχολίασε ότι παρατηρεί «μια αύξηση της δραστηριότητας από τους νέους συμμετέχοντες που εισέρχονται στο BTC, που δεν αντικατοπτρίζονται ακόμη στην τιμή», βλέποντας κι αυτός τα δεδομένα του Glassnode.

Οι νέες διευθύνσεις είναι ένας σημαντικός δείκτης έντασης, πιστεύει ο Garner και πρέπει να ακολουθήσει η ενέργεια. «Ο όγκος, προηγείται της τιμής», έγραψε.

Ημερήσιο διάγραμμα ανάπτυξης οντοτήτων Bitcoin. 
Πηγή: Glassnode

Τα κινεζικά μέσα επαινούν την απόδοση των κρυπτονομισμάτων

Η πηγή των νέων διευθύνσεων δεν μπορεί να προσδιοριστεί με βεβαιότητα. Ο Garner, ωστόσο, «στοιχηματίζει» στις ενέργειες της Κίνας, καθώς μια εκστρατεία πολυμέσων, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, χαρακτήρισε τα crypto ως το περιουσιακό στοιχείο με την καλύτερη απόδοση για το 2020.

«Την περασμένη εβδομάδα, η κινεζική κυβέρνηση ξεκίνησε μια συντονισμένη εκστρατεία μάρκετινγκ για να επικεντρώσει την ψυχή του Κινέζου επενδυτή λιανικής στα crypto. Ναι, αυτό συμβαίνει πραγματικά », έγραψε στο tweet  του ο Garner.

Η κίνηση τράβηξε επίσης την προσοχή του ιδρυτικού συνεργάτη της Primitive, Dovey Wan , ο οποίος χαρακτήρισε την εκστρατεία των κρατικών μέσων ενημέρωσης της Κίνας ως «παράξενη». «Είναι κάτι σπάνιο μια τόσο συντονισμένη προσπάθεια», σχολίασε.

Η Κίνα παραδοσιακά θεωρείται ως εχθρικό περιβάλλον όσον αφορά την ενασχόληση των καταναλωτών με τα κρυπτονομίσματα. Μια απαγόρευση από το 2017, για τις εξωχρηματιστηριακές  ή τις OTC συναλλαγές παραμένει ακόμη σε ισχύ, παρότι οι εξορυκτικές δραστηριότητες συνεχίζονται ανοιχτά.

Εν τω μεταξύ, οι ανοδικές μετρήσεις στην αλυσίδα του Bitcoin συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται, με τον Woo να είναι μεταξύ εκείνων που προβλέπουν την «αποσύνδεση» του Bitcoin από τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία -ιδίως τον χρυσό- στο εγγύς μέλλον.

Πηγή : https://cointelegraph.com/news/new-bitcoin-addresses-hit-two-year-high-after-china-advertises-crypto


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

REGALO  -Δώρο γάμου, διακοσμητικά, ανδρικό & γυναικείο δώρο 
https://www.facebook.com/regalo.com.gr/
DNSNETWORK  -Συστήματα ασφαλείας, κάμερες & συναγερμοί 
http://www.dnsnetwork.gr
BIOFIRE  -Τζάκια βιοαιθανόλης 
https://www.e-biofire.gr

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.