Ινδική Τράπεζα θα προσφέρει υπηρεσίες crypto στα 34 υποκαταστήματά της

Η ινδική τράπεζα United Multistate Credit Co. Operative Society, σχεδιάζει να επεκτείνει τις τραπεζικές της υπηρεσίες στα κρυπτονομίσματα και στα σχετικά με αυτά χρηματοοικονομικά προϊόντα. Για πρώτη φορά, οι Ινδοί θα μπορούν να πάρουν δάνειο έναντι κρυπτονομισμάτων.

Σε συνεργασία με τον πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων Cashaa, η United δημιούργησε μια κοινοπραξία που ονομάστηκε UNICAS, η οποία στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών τόσο μέσω διαδικτυακής τραπεζικής για κρυπτονομίσματα όσο και υπηρεσιών εντός του καταστήματος, για όλα τα 34 φυσικά υποκαταστήματά της στη βόρεια Ινδία.

Αυτή η κίνηση της United και της Cashaa έρχεται εν μέσω των αβέβαιων κανονισμών της Ινδίας για τα κρυπτονομίσματα. Ενώ το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας απέρριψε την απαγόρευση τραπεζικών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που επιβλήθηκε από την Reserve Bank of India τον Μάρτιο, οι περισσότερες τράπεζες εξακολουθούν να είναι δύσπιστες να παρέχουν υπηρεσίες σε εταιρείες κρύπτο και ιδιώτες που ασχολούνται με τα ψηφιακά νομίσματα.

Η UNICAS θα επιτρέπει στους κατόχους λογαριασμών της United να ενσωματώνουν τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων απευθείας στους λογαριασμούς τους. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να αγοράσουν απευθείας Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple (XRP) και Cashaa (CAS), πληρώνοντας είτε σε μετρητά είτε απευθείας από τον λογαριασμό τους. Όταν αρχίσει η λειτουργία της UNICAS, η United θα επιτρέπει επίσης στους πελάτες της να λαμβάνουν δάνεια έναντι κρυπτονομισμάτων.

Τα κρυπτονομίσματα έχουν σημειώσει σημαντική διείσδυση στην Ινδία από την έναρξη του lockdown τον Μάρτιο. Πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων της Ινδίας ανέφεραν αύξηση του όγκου συναλλαγών τους, από 200% έως και 400%.

Ο Kumar Gaurav, διευθύνων σύμβουλος της Cashaa, δήλωσε ότι το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού για τα κρυπτονομίσματα ήταν ένας σημαντικός λόγος για την ενσωμάτωση τους από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα. Είπε επίσης ότι η UNICAS θα βοηθήσει στη διάδοση αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με τα κρυπτονομίσματα στον γενικό πληθυσμό της Ινδίας και θα βοηθήσει στην περαιτέρω υιοθέτηση τους στη χώρα. Επεσήμανε δε ότι η προσθήκη των υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων σε μια παραδοσιακή τράπεζα, θα βοηθήσει την Ινδία να υιοθετήσει ένα πιο ψηφιοποιημένο σύστημα πληρωμών.

πηγή: MOHAMMAD MUSHARRAF – 27/10/2020 – https://cointelegraph.com/news/indian-bank-to-offer-crypto-services-across-its-34-branches


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER

Πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

ΧΙΩΤΗΣ – FIRESHOP
Πυροσβεστήρες, Πυρανίχνευση & συστήματα τοπικής κατάσβεσης
Αλαμάνας 25, Νέα Ιωνία, Αττική
https://fireshop.gr/
https://www.facebook.com/pyrasfaleia/

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
Βιβλιοπωλείο, σχολικά είδη & εκτυπώσεις
Ιωαννίνων 22, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/giorgakis.book/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.