Η μεγαλύτερη Τράπεζα της Ν/Α Ασίας σχεδιάζει να ξεκινήσει δικό της κρύπτο ανταλλακτήριο

Η πολυεθνική εταιρεία τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Σιγκαπούρης DBS, δημοσίευσε μια ανακοίνωση που αποκαλύπτει ότι ξεκινά ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Η ανακοίνωση αποσύρθηκε αργότερα από την εταιρεία, αλλά οι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων έχουν μάθει για την επερχόμενη υποστήριξη υπηρεσιών για στοιχεία όπως τα bitcoin, ethereum και bitcoin cash.

Η DBS Bank Ltd είναι η μεγαλύτερη τράπεζα της Νοτιοανατολικής Ασίας όσον αφορά τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία (AUM), καθώς τα περισσότερα από 100 καταστήματα της εταιρείας κατέχουν σήμερα περισσότερα από 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Η τράπεζα δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με το θέμα και στη συνέχεια απόσυρε γρήγορα την ανακοίνωση.
Ωστόσο, ορισμένοι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων έπιασαν τη δήλωση της DBS προτού την διαγράψει η τράπεζα. Ο λογαριασμός στο Twitter με το ψευδώνυμο «Fiat Minimalist» έκανε tweet σε ένα στιγμιότυπο οθόνης και είπε: «Η γάτα είναι έξω από την τσάντα.»

«Αυτό το επεξεργάζονται εδώ και 2 χρόνια», είπε ο Fiat Minimalist στους 2.300 οπαδούς του. «Όλες οι τράπεζες θα πρέπει να το ακολουθήσουν. Φανταστείτε να είστε απαισιόδοξοι [προς το] BTC », πρόσθεσε.
Η ανακοίνωση έχει επίσης καταγραφεί στην προσωρινή μνήμη του ιστού και τώρα φιλοξενείται και στο Archive.org. «Το DBS Digital Exchange προσφέρει υπηρεσίες διαπραγμάτευσης από νομίσματα fiat σε τέσσερα από τα κορυφαία ψηφιακά νομίσματα που κυκλοφορούν – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether και XRP», διαβάζει κάποιος στον ιστότοπο του DBS Digital Exchange.

Η σελίδα του DBS Digital Exchange δηλώνει επίσης:

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ψηφιακά ανταλλακτήρια σήμερα, το DBS Digital Exchange δεν διαθέτει ψηφιακά στοιχεία. Αντίθετα, όλα τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία διατηρούνται στην DBS Bank, η οποία αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τις υπηρεσίες φύλαξης. Για να διατηρήσει τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία των πελατών ασφαλή, η DBS Bank έχει αναπτύξει το DBS Digital Custody, μια λύση φύλαξης σε επίπεδο ιδρύματος, ειδικά προσαρμοσμένη για την αποθήκευση ψηφιακών στοιχείων.

Τα νέα σχετικά με το νεοσύστατο DBS Digital Exchange ακολουθεί την ανακοίνωση του γίγαντα των πληρωμών, του Paypal, που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο αποκαλύφθηκε ότι τώρα επιτρέπεται στις τράπεζες των ΗΠΑ να διατηρούν αποθεματικά για εκδότες stablecoin.

Η νέα πλατφόρμα συναλλαγών της DBS σχεδιάζει επίσης να επιτρέψει δημόσιες προσφορές token ασφαλείας. «Οι εταιρείες που αναζητούν μια ρυθμιζόμενη επιλογή άντλησης ιδιωτικών κεφαλαίων από εξειδικευμένους επενδυτές, μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν το DBS Digital Exchange για να ασφαλίσουν πραγματικά περιουσιακά στοιχεία σε εμπορεύσιμα ψηφιακά token», σημειώνει η DBS.

Επιπλέον, η DBS θεωρεί ότι τα κρυπτονομίσματα είναι “το μέλλον των κεφαλαιαγορών”,
«Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι σε θέση να αποτελέσουν το μέλλον της ψηφιακής οικονομίας. Με το DBS Digital Exchange, ένα ψηφιακό ανταλλακτήριο που υποστηρίζεται από τράπεζες, εταιρείες και επενδυτές μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων, για να αξιοποιήσουν το τεράστιο δυναμικό των ιδιωτικών αγορών και των ψηφιακών νομισμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση του ανταλλακτηρίου DBS.

πηγή: Jamie Redman 27/10/2020 – https://news.bitcoin.com/southeast-asias-largest-bank-dbs-plans-to-launch-a-cryptocurrency-exchange/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER

Πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

INNOVIEW - Hosting - Domain Names - SSL - BULK SMS - NEWSLETTER
Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω
https://www.innoview.gr
https://www.facebook.com/innoview.gr

ΦΡΟΝΤΙΔΑ - Ορθοπεδικά, ιατρικά εξαρτήματα & υποδήματα
Παυσιλύπου 14, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/frontidathessaloniki/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.