Νέο κέντρο εξόρυξης Bitcoin στη Σιβηρία θα προσφέρει 100 θέσεις εργασίας στους ντόπιους

13,6 στρέμματα ψυχρής και άγονης γης στη Σιβηρία θα αξιοποιηθούν για δραστηριότητες υψηλής τεχνολογίας, ανάμεσά τους και μιας εξόρυξης Bitcoin (BTC), με την υποστήριξη διεθνών επενδυτών.

Ο κυβερνήτης της Δημοκρατίας της Buryatia της Ρωσίας υπέγραψε διάταγμα που επιτρέπει την κατασκευή κέντρου δεδομένων, 13,6 στρεμμάτων στη Νοτιοανατολική Σιβηρία. Η εγκατάσταση θα γίνει ο χώρος για μια σειρά από δραστηριότητες υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός Bitcoin mining center.

Η εγκατάσταση θα κατασκευαστεί από το BitRiver και αναμένεται να δημιουργήσει έως και 100 τοπικές θέσεις εργασίας. Θα είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά ASIC miners και θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Εκτός από την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, η εγκατάσταση θα χρησιμοποιηθεί για Big Data και το Internet of Things. Η απαιτούμενη επένδυση εκτιμάται σε 691 εκατομμύρια ρούβλια ή 0,9 εκατομμύρια δολάρια, που θα παρέχονται από επενδυτές από τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ιαπωνία.

Η Σιβηρία είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη στον κόσμο για εξόρυξη Bitcoin. Η αφθονία των φυσικών πόρων μεταφράζεται σε χαμηλές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, και το κρύο κλίμα σημαίνει ότι οι miners δεν χρειάζεται να ξοδέψουν τόση ενέργεια για την ψύξη. Η γειτνίαση με την Κίνα, έναν από τους κύριους παραγωγούς εξοπλισμού εξόρυξης, θα πρέπει επίσης να καταστήσει την αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας αποτελεσματικότερη.

Ωστόσο, είναι πιθανό ότι αυτά τα οφέλη να αναιρεθούν από τη νομική αβεβαιότητα σχετικά με τον κανονισμό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στην περιοχή.

Πηγή:https://cointelegraph.com/news/new-siberian-bitcoin-mining-center-set-to-provide-100-jobs-to-locals


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΓΓΕΛΟΣ -Παλιές συνταγές & παραδοσιακά πιάτα
https://www.facebook.com/tavernagelos 
NORTHWIND -Data Recovery - Ανάκτηση δεδομένων
https://www.northwind.gr/gr/   

ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ -Εταιρεία γρανιτών και μαρμάρου. Κατασκευή & τοποθέτηση κάθε φυσικού και χαλαζιακού πετρώματος https://www.marmara.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.