Ενας χρονος crypto hellenic bloc

Ενα χρόνο συμπληρώνει σήμερα η σελίδα μας και θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό.

Σε αυτό το χρόνο έγιναν 525 αναρτήσεις, συνολικά 334.215 λέξεις!
Οι επισκέψεις έφτασαν τις 74.968 από 24.221 επισκέπτες!

Οι αναρτήσεις κοινοποιούνται στους λογαριασμούς της ιστοσελίδας, σε 4 κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter, Instagram και προσφάτως στο Medium.
Το Facebook έχει φυσικά το μεγαλύτερο αριθμό φίλων: 798.

Από συνολικά 73 χώρες, όπως είναι λογικό, η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα προέρχεται από την Ευρώπη.
Οι πρώτες κατά σειρά χώρες είναι: Ελλάδα, Κύπρος, ΗΠΑ, Γερμανία, Ην. Βασίλειο, Γαλλία.
Αλλες χώρες με συχνή επισκεψιμότητα: Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Αλβανία, Τουρκία, Ιρλανδία, Σουηδία.
Ενδιαφέρον έχουν οι τακτικές επισκέψεις από Κατάρ και Η.Α.Ε.
Από την Αφρική, τη πρώτη θέση σε επισκέψεις κατέχει η Ν. Αφρική, από κοντά οι Νιγηρία και Γκάνα και λιγότερο Αίγυπτος, Κένυα και Μαρόκο.
Επίσης υπάρχουν τακτικές επισκέψεις στη σελίδα από Ευρωπαική Ενωση (;)

Η μέρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι η Τετάρτη και η ώρα, 7 το απόγευμα.
Η καλύτερη μέρα στατιστικώς, ήταν η 27/4/2020 και ο καλύτερος μήνας αυτός που πέρασε, ο Οκτώβριος του 2020.

Ο κατάλογος μας με τις επιχειρήσεις που δέχονται τα κρυπτονομίσματα σαν μέθοδο πληρωμής, είναι έγκυρος αφού ερχόμαστε σε επαφή με τις επιχειρήσεις και ενημερώνεται συνεχώς στο μέτρο του δυνατού πάντα. Ο κατάλογος αυτός είναι και η κατηγορία που δέχεται τις περισσότερες επισκέψεις στη σελίδα.

Το άρθρο με τίτλο »Η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου: Οικονομολόγοι προβλέπουν την εμφάνιση νέων εκατομμυριούχων Bitcoin και το BTC να καταλαμβάνει το 3% της αγοράς χρυσού» είχε την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα,με 521 αναγνώστες.

Δεν είμαστε επαγγελματίες, είμαστε εθελοντές που πιστεύουμε και θέλουμε να στηρίξουμε τα κρυπτονομίσματα, τη διάδοση της υιοθέτησης τους και ό,τι αυτά αντιπροσωπεύουν για τη διαμόρφωση του μέλλοντος.

Σε έναν χώρο που καθημερινά κατακλύζεται από εξελίξεις στην τεχνολογία και συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση της νέας ψηφιακής οικονομίας και του χρηματοπιστωτικου συστήματος, η ενημέρωση έτσι όπως καταγράφεται στα διεθνή έγκυρα ΜΜΕ, είτε τα mainstream είτε του κρυπτοχωρου, είναι το απαραίτητο εργαλείο για να μπορούμε να συντονιζομαστε με τη νέα πραγματικότητα.

Θέλουμε να μαθαίνουμε αλλά και να μεταδιδουμε τα νέα σε όποιον φίλο ενδιαφέρεται, αλλά ίσως αποτελεί εμπόδιο η γλώσσα και η ορολογία του αντικειμένου.

Μεταφέροντας στα Ελληνικά άρθρα γνώμης, αναλύσεις και ειδήσεις καθημερινά, πιστεύουμε ότι εξυπηρετούμε αυτό το σκοπό.

Μεταφέροντας άρθρα από την ξένη ειδησεογραφία στα Ελληνικά, ειδικά για το αντικείμενο των κρύπτο και της blockchain, όπου διαμορφώνεται μία νέα ορολογία άγνωστη ακόμη στα λεξικά, δεν είναι πάντα εύκολο και απαιτεί προσωπικό χρόνο και κόπο για να γίνει σωστά! Αν γίνεται κάτι λάθος,να μας το πείτε…για να διορθωθεί.

Αυτό που έχουμε διαπιστώσει σε αυτό το πρώτο χρόνο, τόσο από την συνεχή αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και από τις ερωτήσεις των αναγνωστών προς τη σελίδα.. είναι ότι το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα συνεχώς μεγαλώνει!

Ωστόσο, επειδή ο χώρος είναι καινούργιος και συνεχώς εξελισσόμενος, η έγκυρη ενημέρωση αποτελεί τον μόνο ασφαλή δρόμο για να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και να συμμετέχουμε, χωρίς τις γνωστές… κακοτοπιές.

Ευχαριστούμε όσους μας συντροφεύουν σ’ αυτό το ταξίδι, και όπως λέμε στο cryptoverse: ακόμα δεν αρχίσαμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.