BTC ρεκόρ: 100 μέρες πάνω από τις 10.000$

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί: η τιμή του Bitcoin έφτασε τις εκατό συνεχόμενες ημέρες πάνω από τις 10.000 $.

Στην πραγματικότητα, σε σχέση με τη μέση ημερήσια τιμή, η τελευταία φορά που ήταν κάτω από 10.000$ ήταν στις 26 Ιουλίου 2020, αλλά από τις 27 και μετά, ήταν πάντα πάνω από αυτό το όριο. Από τότε έχουν περάσει εκατό ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων η μέση ημερήσια τιμή δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τα 10.000$.

Για να πούμε την αλήθεια, ήδη στις 28 Σεπτεμβρίου, είχε σημειώσει το υψηλότερο ρεκόρ σε αριθμό διαδοχικών ημερών με μέση τιμή πάνω από τις 10.000 $, ξεπερνώντας ακόμη και το σερί που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της μεγάλης κερδοσκοπικής φούσκας στο τέλος του 2017. Αλλά τότε ήταν μόνο 61 συνεχόμενες ημέρες, δηλαδή δύο μήνες, ενώ τώρα έχει γίνει 100, δηλαδή περισσότερο από τρεις μήνες.

Επιπλέον, δεν φαίνεται πιθανό να υπάρξει πτώση κάτω από αυτό το όριο στο εγγύς μέλλον, σε τέτοιο σημείο που ορισμένοι υποθέτουν ακόμα ότι η τιμή του BTC δεν μπορεί πλέον να επιστρέψει κάτω από τα 10.000 $.
Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι έχουν περάσει 25 ημέρες τώρα που η τιμή του BTC ήταν διαδοχικά πάνω από 11.000$ και 11 συνεχόμενες ημέρες πάνω από 13.000$, αλλά αυτά είναι φαινόμενα που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα διακοπής.

πηγή: Medium

Οι 100 μέρες του Bitcoin πάνω από τα 10,000 δολάρια

Επιπλέον, σε αυτές τις 100 ημέρες, μόνο 38 φορές η μέση ημερήσια τιμή ήταν κάτω από 11.000$, πράγμα που σημαίνει ότι στο 62% των περιπτώσεων, η τιμή ήταν πάνω από 10.000 $ αλλά και πάνω από 11.000 $.
Αυτό υποδηλώνει ότι το όριο των 10.000 δολαρίων είναι πολύ πιο σταθερό από το όριο των 11.000 δολαρίων, γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι θεωρούν πολύ απίθανο να πέσει η τιμή στα επίπεδα της 26ης Ιουλίου.

Το σίγουρο είναι ότι η τρέχουσα τάση διαφέρει σημαντικά από εκείνη στο τέλος του 2017, όταν σε λιγότερο από 30 ημέρες η τιμή αυξήθηκε από τις 8.000$ στις 20.000$ και στη συνέχεια μειώθηκε ξανά στα στα 6.000$ μέσα σε λιγότερο από 60 ημέρες.
Με άλλα λόγια, από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018, σε 100 ημέρες η τιμή κινήθηκε από τα 8.000$ στα 6.000$, περνώντας πρώτα από τα 20.000$, ενώ τώρα έχουν περάσει 100 συνεχόμενες ημέρες πάνω από τα 10.000 $.

Σε τελική ανάλυση, το περιβάλλον έχει αλλάξει εντελώς και είναι τελείως διαφορετικό, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η συμπεριφορά της τιμής του BTC είναι τόσο διαφορετική από τότε.

Απομένει να δούμε πόσο περισσότερο θα διαρκέσει αυτό το σερί πάνω από τις 10.000$.

πηγή: Marco Cavicchioli – 4/11/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/11/04/bitcoin-above-10000/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER

Πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

KERNEL IT SOLUTIONS - Information Technology Solutions and Services
Αεροδρομίου 22, Σύρος
http://www.kernelit.gr
https://www.facebook.com/kernelitsolutions/

BRAINWIRE – Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων & eshop καταστημάτων
Ειρήνης 9, Μυρσίνη Ηλείας
https://brainwire.gr/
https://www.facebook.com/Brainwire.gr/, https://twitter.com/Brainwire_gr/
https://www.linkedin.com/company/brainwire/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.