Νέοι παίκτες στον τομέα του mining

Η εξόρυξη Crypto προσελκύει πλέον τους κορυφαίους παραγωγούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον κόσμο. Η μεγάλη ρωσική εταιρεία ενέργειας και μετάλλων, En+, κάνει την είσοδό της στον τομέα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Η En+, μια μεγάλη εταιρεία ενέργειας και μετάλλων με έδρα τη Ρωσία, κάνει είσοδο στην εξόρυξη Bitcoin. Συνεργάζεται με την εταιρεία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων BitRiver, για τη λειτουργία εξόρυξης Bitcoin, σε μια κοινή επιχείρηση που ονομάζεται Bit+. Η En+ θα έχει ποσοστό 80% στη λειτουργία, ενώ η BitRiver θα ελέγχει το υπόλοιπο 20%.

Η πρώτη εγκατάσταση Bit+ θα βρίσκεται κοντά σε ένα υπάρχον κέντρο δεδομένων BitRiver στο Bratsk, μια πόλη στην περιφέρεια του Ιρκούτσκ. Οι χαμηλές ετήσιες θερμοκρασίες της περιοχής, αποτελούν σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα για τους σκοπούς των κέντρων δεδομένων, καθώς μειώνουν την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη διατήρησή τους.

Η Bit + δεν θα ασχοληθεί με το «self-mining», αλλά θα παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και συνεγκατάστασης για πελάτες που θέλουν να εξορύξουν κρύπτο.

Το γεγονός ότι η En+ αποφασίζει να ασχοληθεί με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι αξιοσημείωτο, επειδή αποτελεί παράδειγμα σημαντικού βιομηχανικού παράγοντα που ασχολείται με τον αναδυόμενο τομέα των κρυπτονομισμάτων. Η En + παράγει σήμερα περίπου το 7% της ηλεκτρικής ενέργειας της Ρωσίας.

Ο Mikhail Khardikov,ο CFO της En +, δήλωσε ότι:

«Η κύρια δραστηριότητά μας είναι ο συνδυασμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και αλουμινίου, κάτι που επιτρέπει τη μετατροπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε παραγωγή αλουμινίου, αντί να το πουλήσει μέσω του ηλεκτρικού δικτύου. Τα κέντρα δεδομένων, ειδικά για τις εκμεταλλεύσεις εξόρυξης, είναι ένας ακόμη πιο ελκυστικός τρόπος μετατροπής της ηλεκτρικής ενέργειας σε προϊόν. «

Με παίκτες όπως η En+, που δείχνουν ενδιαφέρον για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, θα μπορούσαμε να δούμε την Κίνα να χάνει μέρος της κυριαρχίας της στον τομέα. Προς το παρόν, η ικανότητα εξόρυξης Bitcoin επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην Κίνα και αυτό μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο δίκτυο Bitcoin.

Για παράδειγμα, το δίκτυο Bitcoin παρουσίασε μεγάλη πτώση στο hashrate, καθώς οι Κινέζοι miners άρχισαν πρόσφατα να μεταναστεύουν από την επαρχία Σιτσουάν μετά το τέλος της περιόδου των βροχών της περιοχής. Αυτή η μετανάστευση έχει συμβάλει τελικά σε μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις δυσκολίας εξόρυξης στην ιστορία του Bitcoin. 

Πηγή: https://coincodex.com/article/9881/major-russian-energy-and-metals-firm-makes-its-entrance-into-cryptocurrency-mining-sector/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

PHARMACY 128 -Φυσικό και ηλεκτρονικό φαρμακείο. 
https://www.pharmacy128.gr/
MEDICAL DENT -Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα 
Web: www.medicaldent.gr
ΣΠΙΤΙΚΟ -Παραδοσιακά προϊόντα ζύμης,  χειροποίητες πίτες
 https://www.facebook.com/pita.thessaloniki/ 

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.