Γιατί οι περισσότεροι traders κρατάνε το Bitcoin σε αυτήν την τιμή

Η κοινή αντίληψη μεταξύ των traders είναι να αγοράζουν στην πτώση, ωστόσο, ακόμη και στην τρέχουσα τιμή, οι traders λιανικής επιδίδονται σε HODLing. Με βάση την on-chain του CoinMarketCap, επί του παρόντος το 95% των HODLers είναι κερδισμένοι και παρά το γεγονός αυτό, η συσσώρευση Bitcoin συνεχίζεται.

Ο χάρτης του διακρατούμενου BTC || Πηγή: Whalemaps


Τα παραπάνω δεδομένα του Whalemaps υποδηλώνουν ότι τα Bitcoin που έχουν συσσωρευτεί πάνω από την τιμή των 12000$, εξακολουθούν να μην δαπανώνται. Οι HODLers περιμένουν την τιμή να χτυπήσει ένα νέο ATH (υψηλό όλων των εποχών), προτού αυξήσουν την πίεση πώλησης στο spot των ανταλλακτηρίων.

Προς το παρόν, η αγορά αντιμετωπίζει έλλειψη προσφοράς που αυξάνει τη ζήτηση και τις τιμές προς τα πάνω. Ο πίνακας αγοράς που δημιουργήθηκε στα βιβλία παραγγελιών των ανταλλακτηρίων spot, είναι ελκυστικός για τον ιδιώτη επενδυτή, καθώς αυτό αυξάνει τις τιμές πιο γρήγορα.
Το Bitcoin σε HODLing που αγοράστηκε πάνω από τα 12000$ θα μπορούσε να σημαίνει ότι η πώληση σε υψηλότερη τιμή θα μπορούσε να οδηγήσει σε υψηλότερο περιθώριο κέρδους. Εκτός αυτού, η έλλειψη είναι το κλειδί για το μαζικό φαινόμενο HODLing που λαμβάνει χώρα αυτό τον καιρό.

Ο κατάλογος των Θέσεων των κρυπτωρύχων|| Πηγή: Cryptoquant

Η συμπεριφορά των HODLers λιανικής συνοδεύονταν από αυτή των κρυπτωρύχων, μέχρι πρόσφατα. Το MPI παρέμεινε σταθερά κάτω των 2 για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου του 2020, ωστόσο στις 5 Νοεμβρίου του 2020, έφτασε τα 4,71.
Όταν το MPI είναι πάνω από 2, θεωρείται ότι υπάρχει πίεση πώλησης και το 4,71 είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτόν τον αριθμό. Η εισροή κρυπτωρύχων στα ανταλλακτήρια σχεδόν διπλασιάστηκε σε μια μέρα, ωστόσο, υπήρχε αρκετή νέα ζήτηση που δημιουργήθηκε σε αυτά τα ανταλλακτήρια για να απορροφήσει την προσφορά αυτή.

Αυτή η ζήτηση και η αύξηση του αριθμού των ενεργών διευθύνσεων των πορτοφολιών Bitcoin, ενδέχεται να υποστηρίζουν το αφήγημα της αφήγηση έλλειψης προσφοράς.


Οι traders λιανικής πρέπει να παρακολουθούν τις ενεργές διευθύνσεις καθώς τελευταία το MPI αυτό έχει αναδειχθεί ως αξιόπιστος δείκτης για επερχόμενα γεγονότα στην αγορά.
Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ενεργές διευθύνσεις αυξήθηκαν πάνω από 5%. Η νέα ζήτηση που δημιουργείται, με αυτόν τον ρυθμό, μπορεί να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την προσφορά από τους κρυπτωρύχους και να συνεχίσει να τροφοδοτεί το αφήγημα της έλλειψης προσφοράς.

Με το αυξανόμενο θεσμικό ενδιαφέρον και τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν συνήθως την τιμή, όπως η αναγνώριση του Bitcoin ακόμα και από τον πολέμιό του Nouriel Roubini ως πιθανό απόθεμα αξίας και η ανταπόκριση του Bitcoin στα νέα για το εμβόλιο σε σχέση με τον χρυσό, έχει αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των θεσμικών.
Παρά τις διορθώσεις στο ράλι τιμών, οι αποδόσεις του κορυφαίου κρυπτονομίσματος πέτυχαν να εντυπωσιάσουν αυτούς που είναι σκεπτικοί για την προσθήκη του Bitcoin στο χαρτοφυλάκιό τους.

Για τους traders λιανικής, το HODLing στα 15.200$ μπορεί να αυξήσει τις τιμές, ωστόσο, η κράτηση μη πραγματοποιηθέντων κερδών σε βήματα, θα διασφαλίσει ότι είναι κερδισμένοι και δεν χάνουν τις αποδόσεις των altcoin και έργων DeFi.

πηγή: Ekta Mourya – 11/11/2020 – https://eng.ambcrypto.com/why-most-traders-are-hodling-bitcoin-at-this-price/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER

Πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ – Ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός & νηπιαγωγείο
Γωγώ Κώτσινα – Σώτου.
Αγίου Κωνσταντίνου 130, Τρίπολη
http://www.to-xamogelo.gr/

ΦΡΟΝΤΙΔΑ – Ορθοπεδικά, ιατρικά εξαρτήματα & υποδήματα
Παυσιλύπου 14 – Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/frontidathessaloniki/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.