Αναλυτής της Citibank προβλέπει συνεχή ανοδική πορεία για το Bitcoin έως το τέλος του 2022

Όσο απίθανο κι αν φαίνεται αυτό, θα αποτελέσει το, ιστορικά, «πιο αδύναμο» μεγάλο ράλι, με μόνο 102 φορές αύξηση από το χαμηλό στο υψηλό.

Μια πρόσφατη τεχνική ανάλυση για το Bitcoin (BTC) που εκπονήθηκε από την CitiFX για τους θεσμικούς πελάτες της, δείχνει ένα πιθανό υψηλό της τάξης των 318.000 δολαρίων, κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο του 2021.

Όπως τονίστηκε από τον σχολιαστή του Twitter, Alex, στις 14 Νοεμβρίου, ο ακριβής αριθμός έχει μικρή αξία για τόσο μεγάλο χρονικό πλαίσιο. Ωστόσο, η ανάλυση δείχνει ότι η τιμή του Bitcoin είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται και μάλιστα πολύ.

Περιγράφοντας το Bitcoin ως τον χρυσό του 21ου αιώνα, ο αναλυτής Tom Fitzpatrick, εξετάζει για πρώτη φορά τη μακροπρόθεσμη τάση της τιμής του Bitcoin, που την περιγράφει πως υπήρξε μία σειρά από «αδιανόητα ράλι ακολουθούμενα από επώδυνες διορθώσεις»

Ωστόσο, οι τρεις σημαντικές ανοδικές περίοδοι του BTC, έχουν αυξηθεί σε διάρκεια. Αρχικά, υπήρξε μια περίοδος 10 μηνών μεταξύ των ετών 2010–2011, ακολουθούμενη από μια διετή περίοδο εντός των ετών 2011–2013, και τέλος, μια τριετής περίοδος που καλύπτει το διάστημα 2015–2017.

Αντίθετα με την επιμήκυνση των περιόδων ανόδου, ο Fitzpatrick υποστηρίζει ότι η περίοδος διόρθωσης μετά τις δύο τελευταίες ανοδικές πορείες, παρέμεινε σταθερή περίπου στους 12 μήνες.

Αυτό, σύμφωνα με την ανάλυση, μας τοποθετεί ακριβώς στη μέση ενός bull run, που ξεκίνησε στις αρχές του 2019 και είναι πιθανό να διαρκέσει για τέσσερα χρόνια, έως το τέλος του 2022.

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι μια τόσο εκτεταμένη ανοδική περίοδος θα οδηγούσε σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα την τιμη και το διάγραμμα «που μοιάζει με ένα πολύ καλά αποσαφηνισμενο κανάλι» τα τελευταία επτά χρόνια, δίνει στον Fitzpatrick την πρόβλεψή του για μια τιμή του Bitcoin στα 318.000 δολάρια, τον Δεκέμβριο του 2021.

Παρόλο που παραδέχεται ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να φαίνεται πολύ απίθανος σήμερα, επισημαίνει ότι αυτό «θα ήταν ένα ράλι από το χαμηλό προς το υψηλό με μόνο 102 φορές αύξηση (ποσοστιαία δηλαδή, το πιο ισχνο ιστορικά ράλι), σε ένα σημείο μάλιστα όπου τα επιχειρήματα υπέρ του Bitcoin είναι πιο πειστικά από ποτέ.»

Αυτά τα επιχειρήματα περιλαμβάνουν και την αλλαγή στη νομισματική πολιτική της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία σημειώθηκε όταν ξέσπασε η πανδημία του coronavirus.

Αυτή χαρακτηρίστηκε από μια τεράστια και διαρκή αύξηση της παραγωγής νέου χρήματος, με λιγότερη πρόθεση να περιοριστεί το τύπωμα όταν η οικονομία και η απασχόληση επανέλθουν.

JACK MARTIN – 16/11/2020 – https://cointelegraph.com/news/citibank-makes-tentative-318k-bitcoin-prediction-for-december-2021


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER

Πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

ΣΠΙΤΙΚΟ - Παραδοσιακά προϊόντα ζύμης,  χειροποίητες πίτες 
Ιωαννίνων 13, Θεσσαλονίκη
Τηλ.   231 085 0003
https://www.facebook.com/pita.thessaloniki/ 
METABOOK  - online marketplace μεταχειρισμένων βιβλίων
https://www.facebook.com/metabookgr/
https://metabook.gr/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.