Σχεδόν 25.000 διευθύνσεις BTC δημιουργήθηκαν σε μόλις μία ώρα

Ο αριθμός των διευθύνσεων Bitcoin που δημιουργήθηκαν σε μία ώρα, έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που παρατηρήθηκε από τις αρχές του 2018.

Σχεδόν 25.000 νέες διευθύνσεις Bitcoin (BTC) δημιουργήθηκαν στις 18/11/2020, μέσα σε μόλις μία ώρα, ένα επίπεδο δραστηριότητας που εμφανίστηκε για τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2018. Σύμφωνα με το tweet της glassnode: glassnode@glassnode· : In the past hour we observed the highest number of newly created addresses in the #Bitcoin network since January 2018

Πηγή: http://studio.glassnode.com/metrics?a=BTC&category=Addresses&m=addresses.NewNonZeroCount&mAvg=24&resolution=1h&s=1511833407&u=1605697200

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Glassnode, ο κινητός μέσος όρος των 24 ωρών των νέων διευθύνσεων Bitcoin, έφτασε τις 24,807. Αυτό δείχνει ότι, κατά μέσο όρο, δημιουργήθηκαν πολλές διευθύνσεις στη blockchain για καθεμία από τις τελευταίες 24 ώρες ενώ σε μερικές από τις ώρες, ήταν ακόμη υψηλότερη η δραστηριότητα.

Ο κινητός μέσος όρος κινείται υψηλότερα από το συνηθισμένο σήμερα (ενν. 18/11/2020) . Εικόνα: Glassnode.


Η τελευταία φορά που ένας συγκρίσιμος αριθμός νέων πορτοφολιών εμφανίστηκε στο δίκτυο, εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου, ήταν στα μέσα Ιανουαρίου 2018. Αυτό ήταν αμέσως μετά την άνοδο του Bitcoin στο υψηλό όλων των εποχών, τα 20.000 $ τον αμέσως προηγούμενο μήνα (12/2017).

Ταυτόχρονα, ο αριθμός των νέων διευθύνσεων δεν μεταφράζεται άμεσα σε αριθμό των νέων χρηστών, καθώς οποιοσδήποτε λάτρης των κρυπτονομισμάτων μπορεί να δημιουργήσει χιλιάδες ή εκατομμύρια διευθύνσεις Bitcoin. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε πολλές διευθύνσεις για λόγους απορρήτου και ασφάλειας.

Σύμφωνα με το Glassnode, τώρα υπάρχουν συνολικά 32,5 εκατομμύρια διευθύνσεις Bitcoin με μη-μηδενικό υπόλοιπο. Αυτές αυξάνονται συνεχώς από τον Μάρτιο του 2018, μετά από μια απότομη πτώση τον Ιανουάριο του 2018.

Γενικά, καθώς ο αριθμός των διευθύνσεων Bitcoin και η τιμή του συνεχίζουν να αυξάνονται, αυτό δείχνει ότι το δίκτυο αναπτύσσεται και υπάρχουν (πιθανώς) περισσότεροι νέοι χρήστες.

Ο συνολικός αριθμός διευθύνσεων Bitcoin με μη-μηδενικό υπόλοιπο. Εικόνα: Glassnode


Μια πιο προσεκτική εκτίμηση του αριθμού των χρηστών, μπορεί να γίνει φανερή από τον αριθμό των ενεργών διευθύνσεων. Αυτός ο αριθμός είναι περίπου 850.000 διευθύνσεις. Έχει αυξηθεί από τα τέλη του 2019, αλλά εξακολουθεί να είναι χαμηλότερος από ό,τι στην κορύφωση του Bitcoin το 2017.

Και όπως έχουν επισημάνει πολλοί σχολιαστές, οι τάσεις αναζήτησης στην Google δεν έχουν ακόμη κορυφωθεί τον όρο αναζήτησης «Bitcoin». Αυτό υποδηλώνει ότι, αν όντως έρχεται ένα άλλο μεγάλο κύμα νέου ενδιαφέροντος, αυτό δεν βρίσκεται ακόμα σε πλήρη ισχύ.

Πηγή: Liam Frost – 18/11/2020 – https://decrypt.co/48642/nearly-25000-bitcoin-address-were-created-in-just-one-hour?utm_medium=email&utm_source=sg_email&utm_campaign=daily_bundle_template&utm_content=The%20One%20Strange%20Thing%20About%20Bitcoin%27s%20Rally


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER

Πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

ΧΙΩΤΗΣ – FIRESHOP
Πυροσβεστήρες, Πυρανίχνευση & συστήματα τοπικής κατάσβεσης
Αλαμάνας 25, Νέα Ιωνία, Αττική
https://fireshop.gr/
https://www.facebook.com/pyrasfaleia/

FEEL YOUR HOME – Εταιρεία χονδρικού και λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού
Αναξαγόρα 63, Ταύρος, Αθήνα
https://feelyourhome.gr/
https://www.facebook.com/feelyouhome/
https://twitter.com/feelyourhome_gr


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.