Pantera Capital: Η έλλειψη του Bitcoin είναι πραγματική και το PayPal είναι η αιτία

Η είσοδος της PayPal στην αγορά crypto θα μπορούσε να έχει δραματικό αντίκτυπο στην τιμή του Bitcoin, σύμφωνα με την Pantera Capital.

Σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση, η εταιρεία crypto-επενδύσεων, Pantera Capital, αναφέρει ότι η έλλειψη προσφοράς Bitcoin βρίσκεται στο επίκεντρο της πρόσφατης αύξησης της τιμής του και ότι η πλειοψηφία των νέων BTC αποκτάται από την PayPal.

Η νέα crypto-υπηρεσία του PayPal «έχει ήδη τεράστιο αντίκτυπο», ισχυρίζεται η Pantera, προσθέτοντας ότι η εταιρεία διαδικτυακών πληρωμών αγοράζει περίπου το 70% όλων των νέων BTC που κυκλοφορούν.

Παραθέτοντας τα δεδομένα του ανταλλακτηρίου itBit, με έδρα την Νέα Υόρκη, η Pantera ισχυρίζεται:

«Όταν το PayPal ξεκίνησε (την κρύπτο υπηρεσία), ο όγκος συναλλαγών άρχισε να εκρήγνυται. Η αύξηση του όγκου στο itBit, δείχνει ότι εντός τεσσάρων εβδομάδων μετά την ανακοίνωσή της, η PayPal αγοράζει ήδη σχεδόν το 70% της νέας προσφοράς bitcoin.»

Σύμφωνα με την Pantera, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι ο συνδυασμός PayPal και Cash App αγοράζει όλο το νέο Bitcoin που κυκλοφορεί.

Η νομισματική πολιτική του Bitcoin έχει προγραμματιστεί να είναι αποπληθωριστική με την πάροδο του χρόνου. Με την υιοθέτηση ευρείας κλίμακας, αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη και έλλειψη εφοδιασμού. Η Pantera ισχυρίζεται ότι αυτή η έλλειψη προσφοράς συμβάλλει στην αύξηση της τιμής του BTC .

«Ο μόνος τρόπος εξισορρόπησης προσφοράς και ζήτησης είναι η υψηλότερη τιμή.»

Η PayPal ξεκίνησε τις υπηρεσίες διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το μήνα, επιτρέποντας στους εκεί πελάτες της να κάνουν συναλλαγές έως και 20.000 δολάρια την εβδομάδα. 

Η πλατφόρμα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις αρχές του 2021. Η εταιρεία διαδικτυακών πληρωμών έχει 300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, γεγονός που καθιστά την εισβολή του στο ψηφιακό νόμισμα ένα σημαντικό βήμα για την ευρύτερη υιοθέτηση του.

Η Pantera λέει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αγοράσετε Bitcoin τώρα από ό,τι ήταν κατά την τελευταία ανοδική φάση της αγοράς το 2017.

Εκτός από το PayPal, οι ράμπες λιανικής στο Bitcoin και στα άλλα ψηφιακά νομίσματα περιλαμβάνουν τώρα το Cash App και το Robinhood Crypto.

Ευρύτερη υιοθέτηση σημαίνει ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι πιο πιθανό να διατηρήσει υψηλότερα επίπεδα τιμών. Παρόλο που το Bitcoin παραμένει εξαιρετικά ευμετάβλητο, χάραξε μια ασυνήθιστα μεγάλη περίοδο σταθερότητας πριν από την εκτόξευση της τιμής του, τους τελευταίους δύο μήνες.

Bitcoin price chart by Cointelegraph

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-shortage-is-real-and-paypal-is-the-cause-pantera-capital-claims


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΙΜΙΩΝΗ -Κατάστημα ιατρικών ειδών & προϊόντων ομορφιάς
https://www.facebook.com/kimionipharmacy/ 

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ – Ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός & νηπιαγωγείο http://www.to-xamogelo.gr/

WOD STREET 47 -Γυμναστήριο – Κέντρο σωματικής ευεξίας https://www.facebook.com/WOD.Street.47/
Wod_st47


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.