Πάνω από το 50% του απαιτούμενου ποσού οι καταθέσεις για το ETH 2.0

Οι καταθέσεις των επικυρωτών του ETH 2.0 υπερέβησαν χθες το 50% του απαιτούμενου ποσού για την έναρξη της phase 0 του έργου.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, οι καταθέσεις που απαιτούνται για την έναρξη της φάσης 0 του Ethereum 2.0 ήταν σε ακινησία, περίπου στο 24%, αλλά καθώς κυκλοφόρησαν φήμες ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε καθυστέρηση της έναρξης του νέου πρωτοκόλλου, οι καταθέσεις άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά.

Πράγματι, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, ο ημερήσιος μέσος όρος καταθέσεων ήταν μικρότερος από 7.000 ETH, και με αυτό το ρυθμό θα χρειάζονταν 78 ημέρες για να φτάσει στο ελάχιστο όριο ώστε να ξεκινήσει η φάση 0 του έργου. Αλλά από τις 20 Νοεμβρίου, ο ημερήσιος μέσος όρος αυξήθηκε σχεδόν δέκα φορές.

Εάν διατηρηθεί αυτός ο μέσος όρος, θα ήταν δυνατό να συμπληρωθεί το όριο πριν από την 1η Δεκεμβρίου, την ημέρα κατά την οποία έχει οριστεί να ξεκινήσει η φάση 0.

Ωστόσο, τις τελευταίες δύο ημέρες, υπήρξε μια ελαφρά μείωση του ρυθμού των καταθέσεων, τόσο πολύ ώστε με αυτό το ρυθμό να χρειαστούν άλλες 8 ημέρες. Σε αυτό το σημείο, είναι πιθανό να φανταστεί κανείς ότι το ελάχιστο κατώτατο όριο των 524.288 ETH που απαιτείται, θα μπορούσε να επιτευχθεί ακόμη και την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Οι καταθέσεις για το ETH 2.0 αυξάνονται μαζί με την τιμή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του ETH τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί αρκετά, ξεκινώντας από τις 20 Νοεμβρίου: αυτή η σύμπτωση μπορεί να μην είναι .. σύμπτωση.

Πράγματι, εδώ και μερικές ημέρες, μετά την άνοδο της τιμής του bitcoin και της κυριαρχίας του, οι τιμές πολλών κρυπτονομισμάτων έχουν ανακάμψει σημαντικά, οι δε τιμές του Ethereum δεν αποτελούν εξαίρεση.
Το γεγονός αποκαλύπτει ίσως ότι θα μπορούσε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτής της αύξησης και των καινοτομιών σχετικά με τις καταθέσεις για την επίτευξη του ελάχιστου ορίου για την έναρξη της φάσης 0 του Ethereum 2.0.

Στην πραγματικότητα, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου η τιμή κυμαινόταν γύρω στα 475$, αλλά την 20η είχε ξεπεράσει τα 500$.
Στις 21/11 ξεπέρασε τα 530 $ και χθες είχε μια κορύφωση σχεδόν στα 570 $.
Σήμερα ξεπέρασε ακόμη και τα 580$, σημειώνοντας αύξηση 22% μέσα σε τρεις ημέρες.

Στην πραγματικότητα, η επιτάχυνση των καταθέσεων για το ETH 2.0 ήταν έντονη, γεμάτη και ξαφνική και υποδηλώνει τη ρεαλιστική πιθανότητα να ξεκινήσει η φάση 0 στις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το σχεδιασμό αυτή τη φορά. Αυτό δημιουργεί μια γενικότερη αισιοδοξία μέχρι σχετικά με το νέο έργο του Ethereum, οπότε η αύξηση της αξίας του ETH δεν αποτελεί τόσο έκπληξη.

πηγή: Marco Cavicchioli – 23/11/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/11/23/exceeded-50-eth-2-0-deposits/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Blackfriday 2020 από τη Ledger με – 40% μέχρι 30/11/2020

Τα ασφαλέστερα ψυχρά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων.
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.

METABOOK - online marketplace μεταχειρισμένων βιβλίων
https://www.facebook.com/metabookgr/
https://metabook.gr/

TICTAC - Ανάκτηση δεδομένων  (Data Recovery) 
Βουλιαγμένης 112 Α & Τύχης 2, Ελληνικό
https://tictac.gr/ 
https://www.facebook.com/tictac.anaktisi.dedomenon.data.recovery/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πάνω από το 50% του απαιτούμενου ποσού οι καταθέσεις για το ETH 2.0

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.