XRP: Airdrop Free Spark Tokens, αλλά Coinbase και Kraken δεν παίρνουν μέρος

Μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την εκκίνηση του airdrop του Flare Network, ορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι θα λάβουν μέρος στη διανομή crypto και ίσως να είναι πολύ αργά για να το πράξουν αυτή την στιγμή.

Το Flare Networks, το οποίο είναι ένα  smart contract fork της XRP, θα διανείμει πάνω από 45 δισεκατομμύρια Spark token, στις 12 Δεκεμβρίου. Όποιος κατέχει Ripple (XRP) μέχρι τότε θα μπορεί να ανταλλάσσει XRP με Spark σε αναλογία 1: 1.

Τα Airdropping tokens είναι ένας τρόπος για νέα έργα κρυπτονομισμάτων να παρουσιάσουν τη νέα τους εκκίνηση. Πολλά κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όπως το Binance, ανακοίνωσαν ότι οι κάτοχοι XRP που αξιοποιούν τις πλατφόρμες τους, θα μπορούν να επωφεληθούν από τα δωρεάν Spark tokens. Η ανακοίνωση έγινε για πρώτη φορά στις 13 Νοεμβρίου από το Flare Networks και ονομάστηκε  “The Spark Airdrop Program.

Παρόλο που οι ιδιοκτήτες του XRP βρίσκονται σε αναμονή αυτή τη στιγμή, δεν θα επωφεληθούν όλοι από το airdrop των Spark tokens. Το Coinbase καθώς και το Kraken, δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το Flare Networks, καθώς προηγουμένως έστειλαν μια υπενθύμιση σε πολλά κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Καθώς περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια XRP κρατούνται στο Coinbase, το Flare Networks -επιστώντας την προσοχή των επενδυτών XRP- έγραψε στο Twitter :

«Το @coinbase δεν έχει ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με το #Flare. Κρατούν περίπου 3 δισ. από το #XRP ΣΑΣ. Είναι πολύ αργά για να κάνουν τη δουλειά και να υποστηρίξουν τη διανομή Spark$ FLR πλέον»

Το Coinbase όμως δεν είναι το μοναδικό crypto ανταλλακτήριο που μένει έξω από το Spark airdrop . Σύμφωνα με πολλές πηγές, το Binance.US, ο αμερικανικός βραχίονας του Binance, δεν θα είναι σε θέση να αξιολογήσει το airdrop, αν και οι χρήστες του Binance θα το κάνουν. Επιπλέον, και το Kraken επέλεξε να μην συμμετάσχει στο airdrop. Σε μια απάντηση στο Twitter, σε έναν πελάτη που ρωτάει αν πρέπει να μετακινήσει το XRP του για να αποκτήσει Spark tokens, η Kraken Support διευκρίνισε :

«Προς το παρόν δεν έχουμε σχέδια να υποστηρίξουμε αυτό το airdrop/fork, θα μπορούσατε να σκεφτείτε να αποσύρετε τα νομίσματά σας στο πορτοφόλι που ελέγχετε. To Kraken δεν είναι υποχρεωμένο να πιστώσει airdrops που συνέβησαν στο παρελθόν ή που θα συμβούν στο μέλλον»

Η Flare Networks ανεβάζει την τιμή του XRP

Με την ανακοίνωση του Airdrop tokens και την αποκάλυψη ότι μπορεί να ανταλλαχθεί σε αναλογία 1: 1 με το XRP, το token του Ripple αυξήθηκε επίσης . Το XRP είχε μια απίστευτη άνοδο πρόσφατα. 
Οι επενδυτές της αγοράς εικάζουν ότι η ανοδική δυναμική του token είναι πιθανό να συνεχιστεί, λόγω του θετικού συναισθήματος της αγοράς που το υποστηρίζει και των πολυάριθμων νέων έργων της Ripple, που περιλαμβάνουν την επέκταση της πελατειακής βάσης της Ripple για διασυνοριακές πληρωμές.

Πηγή: https://blockchain.news/news/xrp-flare-fork-airdrop-free-spark-tokens-coinbase-kraken-will-not-benefit


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Blackfriday 2020 από τη Ledger με – 40% μέχρι 30/11/2020

Τα ασφαλέστερα ψυχρά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων.
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.

HERSONISSOS PHARMACY -  Χατζηδάκη Κ. & Χατζάκης Μ. -Φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα ιατρικών ειδών & προϊόντων ομορφιάς
http://hersonissospharmacy.com/gr/ 
BIOFIRE -Τζάκια βιοαιθανόλης
https://www.e-biofire.gr

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.