65% των χρηστών του PayPal είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν Bitcoin

Μια νέα ερευνα από την Mizuho Securities, ιαπωνική εταιρεία επενδύσεων, αποκάλυψε τις προθέσεις των χρηστών του PayPal, σε σχέση με τη χρήση του Bitcoin ( BTC ) ως μέσου πληρωμής.

Σύμφωνα την έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον σχολιαστή του CNBC, Michael Santoli, η Mizuho Securities αποκάλυψε ότι περίπου το 65% των χρηστών της πλατφόρμας δηλώνει ότι είναι έτοιμοι να ξοδέψουν Bitcoin (BTC) σε έναν από τους 28 εκατομμύρια εμπόρους του PayPal παγκοσμίως.

Ως συμπλήρωμα του αποτελέσματος της έρευνας, της Mizuho Securities, αναφέρθηκε ότι σχεδόν το 20% των χρηστών της πλατφόρμας έχουν ήδη πραγματοποιήσει μία ή δύο συναλλαγές χρησιμοποιώντας Bitcoin.

«Η έρευνα της Mizuho για το PayPal και το Bitcoin δείχνει θετικά αποτελέσματα. Σχεδόν το ένα πέμπτο των χρηστών PayPal έχουν ήδη πραγματοποιήσει συναλλαγές Bitcoin στην εφαρμογή PayPal. Το 65% θα το χρησιμοποιούσε ως νόμισμα σε κάποιον από τους 28 εκατομμύρια εμπόρους του PayPal. Οι χρήστες Bitcoin σημειώνουν 3 φορές υψηλότερη συχνότητα χρήσης έναντι άλλων, μεγαλύτερα υπόλοιπα μετρητών και ευρύτερη χρήση υπηρεσιών, όπως Pay-in-4 και QR Code , ενισχύοντας τις δυνατότητες δημιουργίας εσόδων της PYPL. «

Η Mizuho Securities είναι αισιόδοξη για την απόδοση του PayPal, καθώς περισσότεροι χρήστες «αγκαλιάζουν» το Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα που το PayPal ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τώρα. Ο αναλυτής της Mizuho Securities, Dan Dolev, σημείωσε ότι η αύξηση της αφοσίωσης των χρηστών κρυπτονομισμάτων μπορεί να οδηγήσει σε «σημαντική αύξηση» στα έσοδα του PayPal. 

Το PayPal δεν είναι η μόνη πλατφόρμα πληρωμών που υποστηρίζει πλέον συναλλαγές με κρυπτονομίσματα. Οι Square και Visa είναι επίσης πρωτοπόροι σε αυτό το θέμα. 

Στο tweet του, ο Michael Santoli σημείωσε ότι αυτοί οι θεσμικοί παίκτες αγοράζουν συνεχώς ένα τεράστιο αποθεματικό Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων, για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Παίζοντας κεντρικό ρόλο στις συναλλαγές που βασίζονται σε crypto, το PayPal και οι άλλοι γίγαντες στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών, όχι μόνο θα βοηθήσουν στην γρήγορη και διευρυμένη υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων -ιδίως του Bitcoin- αλλά θα ενισχύσουν επίσης και την ανάπτυξη της πλατφόρμας τους.

Πηγή: https://blockchain.news/news/mizuho-securities-research-65-paypal-users-ready-use-bitcoin


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

BIOFIRE -Τζάκια βιοαιθανόλης
https://www.e-biofire.gr
https://www.facebook.com/Tzakia.Vioaithanolis/ 
NETSTUDIO -Ιστοσελίδες και e-shop υψηλών απαιτήσεων
https://www.netstudio.gr
https://www.facebook.com/netstudio.gr/
KERNEL IT SOLUTIONS -Information Technology Solutions and Services
http://www.kernelit.gr
https://www.facebook.com/kernelitsolutions/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.