Το Ethereum ξεπερνά το Bitcoin σε αριθμό κόμβων

Οι stakers του Ethereum 2.0 έχουν ωθήσει τον συνολικό αριθμό κόμβων του Ethereum πάνω ​​από τον αριθμό κόμβων του Bitcoin, για δεύτερη φορά φέτος.

Σύμφωνα με το Ethernodes.org, 11259 κόμβοι Ethereum είναι ενεργοί κι αυτό του δίνει περίπου 1% προβάδισμα έναντι του Bitcoin, που είναι 11.136. Ο αριθμός κόμβων του Ethereum είχε ξεπεράσει και πάλι το Bitcoin στις αρχές Σεπτεμβρίου. Καταγράφηκε μια αύξηση κατά περισσότερο από 50% τις τελευταίες δύο εβδομάδες, από 8.086 στις 15 Νοεμβρίου, μόλις 11 ημέρες μετά την έναρξη ισχύος της σύμβασης Eth2. Ο αριθμός κόμβων του Ethereum ξεπέρασε αυτόν του Bitcoin, για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά, στις 30 Νοεμβρίου.

Αριθμός κόμβων Ethereum : Ethernodes.org

Σύμφωνα με το Blockchain Center «Flippening», το οποίο παρακολουθεί την ισχύ του δικτύου Ethereum σε σχέση με το Bitcoin, οι μετρήσεις των κόμβων έχουν δείξει αύξηση του δείκτη από 50,5% σε 62,4%, κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

Το Flippening Index: Blockchain Center

Ο αριθμός των κόμβων είναι η τρίτη σημαντική μέτρηση στην οποία το Ethereum έχει «ξεπεράσει» το Bitcoin, μαζί με τον αριθμό συναλλαγών και τα τέλη συναλλαγών. Η Flippening υπολόγισε ότι το Ethereum επεξεργάστηκε σχεδόν 1,2 εκατομμύρια συναλλαγές τις τελευταίες 24 ώρες, σε σύγκριση με τις 300.000 του Bitcoin. Επίσης το Ethereum επεξεργάστηκε έξοδα συναλλαγών αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ τα τέλη του Bitcoin αξίζουν περίπου 1,4 εκατομμύρια δολάρια .

Το Flippening Index εκτιμά ότι το Ethereum σημείωσε υψηλό δύο ετών, με 67,68% σε σχέση με το Bitcoin, στις αρχές Σεπτεμβρίου, λόγω της έκρηξης της DeFi στο τρίτο τρίμηνο του 2020.

Η beacon chain του Eth2 ξεκίνησε πριν μια ημέρα. Η έναρξη της σύμβασης κατάθεσης επέτρεψε στους κατόχους Ether (ETH) να ορίσουν τα νομίσματά τους για staking, με τον αριθμό των 524.288 Ether που ήταν απαραίτητος για την έναρξη της αλυσίδας beacon, να συγκεντρώνονται λίγες ώρες πριν από την προθεσμία λήξης της, στις 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Beaconcha.in, 878.808 Ether έχουν πλέον σταλεί στη σύμβαση κατάθεσης. Η beacon chain θα θέσει τα θεμέλια για το proof-of-stake.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/ethereum-flips-bitcoin-s-node-count


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

REGALO -Δώρο γάμου, διακοσμητικά, ανδρικό & γυναικείο δώρο
https://www.facebook.com/regalo.com.gr/
DNSNETWORK -Συστήματα ασφαλείας, κάμερες & συναγερμοί
http://www.dnsnetwork.gr
https://www.facebook.com/dnsnetwork.gr/ 
HERSONISSOS PHARMACY -  Χατζηδάκη Κ. & Χατζάκης Μ.
Φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα ιατρικών ειδών & προϊόντων ομορφιάς
http://hersonissospharmacy.com/gr/ 
https://www.facebook.com/HersonissosPharmacy/ 

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.