Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, κάνει είσοδο σε crypto και Blockchain

Ο Steve Wozniak ξεκίνησε μια νέα εταιρεία αυτή την εβδομάδα, 45 χρόνια αφότου ξεκίνησε μαζί με τον Steve Jobs την Apple, την εταιρεία υπολογιστών που άλλαξε την τεχνολογία για πάντα.

Το τελευταίο εγχείρημα του Wozniak, η Efforce, στοχεύει στη χρήση της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας blockchain για να είναι φθηνότερο και ευκολότερο για τις εταιρείες να χρηματοδοτούν έργα φιλικά προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία λέει ότι στόχος της είναι να «εκδημοκρατίσει» την αγορά των 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων για έργα ενεργειακής απόδοσης, ακριβώς όπως η Apple επέκτεινε την πρόσβαση όλων στους προσωπικούς υπολογιστές. Ο Steve Wozniak δήλωσε:

«Η κατανάλωση ενέργειας και οι εκπομπές CO 2  αυξήθηκαν εκθετικά, παγκοσμίως, οδηγώντας σε κλιματική αλλαγή και ακραίες συνέπειες για το περιβάλλον μας. Μπορούμε να βελτιώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα και να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να αλλάξουμε τις συνήθειες μας. Μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον απλά κάνοντας περισσότερες ενεργειακές βελτιώσεις. Δημιουργήσαμε την Efforce ως την πρώτη αποκεντρωμένη πλατφόρμα που επιτρέπει σε όλους να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν οικονομικά από παγκόσμια έργα ενεργειακής απόδοσης, για να δημιουργήσουμε ουσιαστική περιβαλλοντική αλλαγή»

Η Efforce δημιούργησε ένα token που ονομάζεται «WOZX» -από το όνομα του Wozniak- το οποίο οι επενδυτές μπορούν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν σε projects  ενεργειακής απόδοσης που παρατίθενται στην πλατφόρμα της Efforce. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Efforce θα παρακολουθεί την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται από αυτά τα έργα και θα τα επιστρέφει στους επενδυτές, με τη μορφή ενεργειακής πίστωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να πωληθεί.

Η εταιρεία είχε λάβει αρχική εκτίμηση 80 εκατομμύρια δολάρια, από επενδυτές σε ιδιωτικές πωλήσεις. Το WOZX token  άρχισε να διαπραγματεύεται την προηγούμενη Πέμπτη στην αγορά κρυπτονομισμάτων HBTC.com. Η καταχώρηση αυτή, όπως λέει η εταιρεία, αύξησε την αγοραία αξία της Efforce πάνω από δέκα φορές, στα 950 εκατομμύρια δολάρια. Το token θα εισαχθεί επίσης τις επόμενες μέρες και στο Bithumb Global.

Πολλές μικρές επιχειρήσεις «δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στραφούν σε φωτισμό LED, να βελτιώσουν τις διαδικασίες παραγωγής ή ακόμη και να μονώσουν για να εξοικονομήσουν θερμότητα, όλα αυτά θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα», δήλωσε ο Jacopo Visetti, ο οποίος είναι συνιδρυτής της Efforce μαζί με τον Wozniak . «Η Efforce επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εγγράψουν με ασφάλεια το project ενεργειακής αναβάθμισής τους στο  Web και να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση από όλους τους τύπους επενδυτών, σε όλο τον κόσμο.»

Steve Wozniak, Apple

Οι Wozniak και Jobs δημιούργησαν την Apple το 1976 και την έκαναν πρωτοπόρο στον τομέα των προσωπικών υπολογιστών. Στόχος τους ήταν να κατασκευάσουν μικρότερα, πιο αποτελεσματικά μηχανήματα στα οποία μια μέρα θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση όλοι. Μέσω της συμμετοχής του στην Efforce, ο Wozniak συνεχίζει να επικεντρώνεται στην αποδοτικότητα, διευρύνοντας την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε ενεργειακές βελτιώσεις καθώς και την πρόσβαση του κοινού σε επενδύσεις ενεργειακής απόδοσης.

Πηγή: https://nypost.com/2020/12/04/apple-co-founder-steve-wozniak-launches-new-company/?utm_campaign=iphone_nyp&utm_source=message_app


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

HOSTCHEFS 
Web Hosting & Design Services
https://hostchefs.eu/ 
ΣΠΙΤΙΚΟ
Παραδοσιακά προϊόντα ζύμης,  χειροποίητες πίτες 
https://www.facebook.com/pita.thessaloniki/ 
ΙΚΤΕΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ ΑΕ
Ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων
https://www.ikteo-istiaias.gr 

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.