Η Tezos ανακοινώνει την έναρξη πλατφόρμας NFT

Η Tezos , η αποκεντρωμένη πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων και ανταγωνιστής της Ethereum, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την δική της πλατφόρμα NFT, τον επόμενο μήνα.

Η νέα; πλατφόρμα της Tezos ονομάζεται Kalamint και θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους NFTs, να τα πωλούν, αλλά και να αγοράζουν άλλα, για να φτιάξουν τις δικές τους συλλογές NFT. Παρόλο που τα NFTs ή non-fungible (μη ανταλλάξιμα) tokens μπορούν να αντιπροσωπεύουν οποιοδήποτε μοναδικό περιουσιακό στοιχείο όπως μετοχές, ομόλογα, ακίνητα και πολλά άλλα, σε αυτήν την περίπτωση θα αντιπροσωπεύουν κυρίως έργα τέχνης και ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα.

Το Testnet θα ξεκινήσει εντός δύο εβδομάδων και θα επιτρέψει σττους χρήστες να δοκιμάσουν την πλατφόρμα και να κάνουν τα σχόλιά τους όπου χρειάζεται, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές πριν την κυκλοφορία του mainnet, τον Ιανουάριο του 2021.

Τα NFTs ξεκίνησαν από τα CryptoKitties, αλλά ο χώρος έχει αναπτυχθεί πολύ και συνεχίζει να εξελίσσεται. Σχεδόν όλες οι συναλλαγές NFTs πραγματοποιούνται στο δίκτυο Ethereum. Στο ερώτημα πώς θα ανταγωνιστεί η πλατφόρμα της Tezos έναν ήδη καθιερωμένο παίκτη σε αυτό τον χώρο, η απάντηση είναι πως η δημιουργία και οι συναλλαγές των NFTs θα είναι πολύ οικονομικότερες στην Tezos. Αυτό θα ωφελήσει τόσο τους δημιουργούς, όσο και τους συλλέκτες, να εξοικονομήσουν αρκετά μεγάλα ποσά από τα μειωμένα fees.

Αύξηση των Non-Fungible Tokens

Με την άνοδο των αποκεντρωμένων εφαρμογών (Dapps) και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα μπαίνουν στη σκηνή. Σίγουρα αυτή η αγορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η αγορά DeFi, αλλά τα συλλεκτικά NFTs αναπτύσσονται με σταθερό ρυθμό, μαζί με το υπόλοιπο κρυπτοσύστημα. Πρόσφατα, ο Beeple, διάσημος digital graphic artist, πούλησε μια συλλογή τέχνης NFT, για σχεδόν 800.000 δολάρια.

Μια απόδειξή της μανίας με τα non-fungible tokens, είναι και η εφαρμογή πώλησης των «influencer tweets«. Χάρη στην πλατφόρμα Valuables του Cent, οι χρήστες μπορούν πλέον να αγοράζουν και να πωλούν tweets στο blockchain. Πρόσφατο παράδειγμα ο RAC, βραβευμένος με Grammy μουσικός, που επιβεβαίωσε ότι πούλησε ένα tweet, σε έναν θαυμαστή του, για ETH αξίας 50 δολαρίων, κάτι που πιθανότατα θα ήταν αδιανόητο μόλις πριν από ένα χρόνο. Η τρέχουσα υψηλότερη προσφορά για ένα tweet (προς το παρόν δεν είναι αποδεκτή από τον δημιουργό του) είναι 7.777,77 δολάρια. Ποιό tweet; Του Elon Musk, που έγραψε: “One word: Doge.”

Πηγή: https://beincrypto.com/tezos-announces-launch-of-first-nft-platform-kalamint/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER WALLETS

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  το ledger εδώ

BIOFIRE
Τζάκια βιοαιθανόλης
https://www.e-biofire.gr
https://www.facebook.com/Tzakia.Vioaithanolis/ 
NETSTUDIO
Ιστοσελίδες και e-shop υψηλών απαιτήσεων
https://www.netstudio.gr
https://www.facebook.com/netstudio.gr/
https://twitter.com/netstudio
https://www.youtube.com/user/netstudiosites 


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.