Ξεπέρασαν τα 125 εκατομμύρια δολάρια οι ημερήσιοι όγκοι συναλλαγών crypto…

Οι καθημερινές συναλλαγές με κρυπτονομίσματα στο PayPal, έχουν ξεπεράσει τα 125 εκατομμύρια δολάρια κι αυτοί οι όγκοι αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο, καθώς επεκτείνεται η υπηρεσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία όγκου συναλλαγών από την ItBit, η οποία χειρίζεται τις συναλλαγές για τον γίγαντα πληρωμών, έχουν ξεπεράσει τα 125 εκατομμύρια δολάρια. Ο 24ωρος όγκος συναλλαγών στις 7 Ιανουαρίου, δείχνει ότι οι συναλλαγές crypto έφτασαν σε υψηλό επίπεδο όλων των εποχών, με το Bitcoin και το Ethereum να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος τους. Αυτό αντιπροσωπεύει μια πενταπλάσια αύξηση του όγκου συναλλαγών, από τότε που το PayPal άρχισε να υποστηρίζει κρυπτονομίσματα .

Καθημερινός όγκος συναλλαγών στο PayPal: Nomics

Το ανταλλακτήριο ItBit ανήκει στην Paxos, την οποία η PayPal επέλεξε για να χειριστεί τις συναλλαγές της, τον Οκτώβριο του 2020. Τα δεδομένα από την Nomics δείχνουν σημαντική αύξηση του όγκου του ανταλλακτηρίου από τη συνεργασία. Το PayPal έχει αυτή τη στιγμή περίπου 340 εκατομμύρια χρήστες, αν και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν τώρα πρόσβαση στην υπηρεσία.

Ο σημαντικός όγκος συναλλαγών υποδηλώνει ότι το PayPal θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προβολή των κρυπτονομισμάτων στο ευρύτερο κοινό. Αναμένεται επίσης να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης στους 26 εκατομμύρια εμπόρους της, μέσα στους επόμενους μήνες. Σε συνδυασμό με το πολύ αισιόδοξο συναίσθημα στην αγορά, το PayPal θα μπορούσε να ταιριάξει πολύ με τις υψηλές φιλοδοξίες του CEO της, για τα κρυπτονομίσματα.

Με αναμενόμενες σύντομα τις νέες ενημερώσεις και επεκτάσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας πλημμύρας επενδυτών λιανικής. Οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν εύκολα να αποθηκεύουν το Bitcoin στην πλατφόρμα κι αυτή η βάση χρηστών θα μπορούσε επίσης να γίνει αρκετά επικερδής για την εταιρεία.

Πλεονεκτική θέση στην αγορά

Η αύξηση του όγκου συναλλαγών του ItBit ήρθε αναπάντεχα, ως συνέπεια του ράλι τιμών των κρυπτονομισμάτων, με το Bitcoin να ξεπερνά χθες τα 40.000 δολάρια και την συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς να έχει πλέον ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια – περίπου το ένα τρίτο των ιδιωτικών επενδύσεων σε χρυσό.

Διάφοροι αναλυτές συζητούν για το αν η είσοδος του PayPal στην αγορά είχε ως τώρα σημαντικό αντίκτυπο στην αγορά. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ο πραγματικός αντίκτυπος θα είναι ορατός μέσα στο 2021, όταν η υπηρεσία θα έχει ενσωματωθεί πλήρως στην αγορά. Φέτος θα δούμε επίσης την υπηρεσία να επεκτείνεται διεθνώς , ενδεχομένως και με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Η υποστήριξη του PayPal για τα κρυπτονομίσματα θεωρήθηκε ως μια τεράστια νίκη από την κρύπτο κοινότητα, η οποία την επαίνεσε ως ένδειξη νομιμότητας των κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, υπήρξε περιστασιακή κριτική, καθώς ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι έχουν τεθεί σε αναστολή μετά από συναλλαγές τους. Μετά το τεράστιο ενδιαφέρον, το PayPal εργάζεται για την προσαρμογή των ορίων αγοράς.

Πηγή: https://beincrypto.com/paypal-daily-crypto-volumes-125-million-bitcoin-rally/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Ledger Wallets

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  το ledger εδώ

DOCTOR TECH
Υποστήριξη και επισκευές PC, Laptops, iphones, smartphones, ipad, tablets
e-mail info@doctor-tech.gr
https://www.doctor-tech.gr/
https://www.facebook.com/doctortech

SPATHARAKIS Aluminium Systems
Κουφώματα Αλουμινίου Europa
e-mail info@spatharakis.gr
https://www.alumarket.gr/
https://www.facebook.com/afoispatharaki/Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.