Οι top 100 διευθύνσεις Bitcoin, συσσώρευσαν επιπλέον BTC αξίας $11 δισ. τις τελευταίες 30 ημέρες

Οι 100 πλουσιότερες διευθύνσεις του Bitcoin έχουν μαζέψει σχεδόν 350.000 περισσότερα BTC, τις τελευταίες 30 ημέρες. Οι κορυφαίες 100 διευθύνσεις Bitcoin αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, συγκεντρώνοντας 16% περισσότερα Bitcoin αυτές τις τελευταίες 30 ημέρες.
Συνολικά, οι συγκεκριμένες διευθύνσεις πρόσθεσαν 334.000 περισσότερα Bitcoin στο πουγκί τους, η αξία των οποίων αντιστοιχεί περίπου σε 11 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η πλειοψηφία των εν λόγω διευθύνσεων, μόλις που αντέδρασε στην πρόσφατη πτώση της τιμής του Bitcoin από τα 41.000$ στα υπό των 33.000$ επίπεδα. Μόνο επτά διευθύνσεις πραγματοποίησαν μεταφορά νομισμάτων από το πορτοφόλι τους, από τότε που σημειώθηκε το πιο πρόσφατο υψηλό όλων των εποχών στις 10 Ιανουαρίου. Από τις διευθύνσεις που πραγματοποίησαν συναλλαγές τις τελευταίες 30 ημέρες, μόνο οκτώ από αυτές έχουν περισσότερες από δέκα συναλλαγές στο όνομά τους από τις 12 Δεκεμβρίου.

Ίσως προκαλεί έκπληξη, πολλές από τις μεγαλύτερες διευθύνσεις δεν έχουν «ζήσει» ακόμα ένα ράλι, αφού οκτώ από τις δέκα κορυφαίες, πραγματοποίησαν την πρώτη συναλλαγή τους αργότερα από τον Σεπτέμβριο του 2018. Η νεαρότερη διεύθυνση ανάμεσα στις κορυφαίες 100, είναι μόλις δύο μηνών.

Δεν είναι όμως όλες οι φάλαινες ιδιώτες. Οι διευθύνσεις περιλαμβάνουν τουλάχιστον δέκα που ελέγχονται από ανταλλακτήρια όπως τα Huobi, Binance, Bittrex και Kraken. Οι υπόλοιποι πιστεύεται ότι ανήκουν σε ένα μείγμα θεσμικών επενδυτών και πλούσιων hodlers, με σχεδόν αδύνατο να γίνει διάκριση μεταξύ των δύο.
Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι τα «μεγάλα παιδιά» δεν επηρεάζονται εύκολα από τις διακυμάνσεις της τιμής ή το συναίσθημα που επικρατεί στην αγορά.

Προκειμένου να εισέλθει κανείς στο κορυφαίο κλιμάκιο των διευθύνσεων Bitcoin, πρέπει να έχει περισσότερα από 336 εκατομμύρια δολάρια σε BTC. Για να συμπεριληφθεί στους 10 κορυφαίους, απαιτούνται περίπου 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι διευθύνσεις σε αυτήν τη διάσημη λίστα συχνά έχουν προσελκύσει την προσοχή για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης μιας που πιστεύεται ότι ανήκει στον ίδιο τον Satoshi Nakamoto.

Η τρίτη πλουσιότερη διεύθυνση, με ένα ανέγγιχτο 94,506 σε BTC, προκάλεσε πρωτοσέλιδα τον Σεπτέμβριο του 2019, αφού η Glassnode ανέφερε ότι τα 73.000 από τα BTC στο πορτοφόλι αυτό, είχαν μεταφερθεί από το Huobi. Υποτίθεται ότι ήταν η πλουσιότερη διεύθυνση εκτός ανταλλακτηρίων.

Σύμφωνα με το BitInfoCharts, οι 64 από τις top 100 διευθύνσεις, δεν έχουν μετακινήσει ποτέ, ούτε ένα satoshi, έξω από το πορτοφόλι τους.

Αυτές οι διευθύνσεις, που επί του παρόντος ελέγχουν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια BTC (13,5% των εν κυκλοφορία νομισμάτων) με αξία σχεδόν 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περιλαμβάνουν και 15 αδρανείς διευθύνσεις.
Οι 11 από τις 15, είναι ηλικίας άνω των εννέα ετών. Αν και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι τα 300.000 BTC που διατηρούνται σε αυτές τις διευθύνσεις έχουν χαθεί, οι περισσότεροι υποθέτουν πως αυτό συμβαίνει.

πηγή: JOSHUA MAPPERSON – 13/01/2021 – https://cointelegraph.com/news/top-100-bitcoin-addresses-accumulated-11b-more-btc-in-the-past-30-days


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER WALLETS

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστή: Ledger εδώ

INNOVIEW - Hosting - Domain Names - SSL - BULK SMS - NEWSLETTER
Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω
https://www.innoview.gr
https://www.facebook.com/innoview.gr
https://twitter.com/innoviewgr 
VAPER STORE - Ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές
Στρατώνος 22β, Αρτα
http://www.vaperstore.gr
https://www.facebook.com/Vaperstoregr-294421544620745/ 
https://www.instagram.com/vaperstore.gr/ 

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.