Τα ανταλλακτήρια ξεμένουν από ETH: βύθιση των αποθεματικών 27% εντός 48 ωρών

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι το Ether μπορεί σύντομα να επιτύχει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών, αφού τα αποθέματα ETH στα κεντρικά ανταλλακτήρια μειώθηκαν κατά 27% μέσα σε δύο ημέρες.

Το ποσό του Ether που διατηρείται στα ανταλλακτήρια έχει πέσει τις τελευταίες δύο ημέρες, με τα δεδομένα της CryptoQuant να δείχνουν ότι μόλις 8,1 εκατομμύρια ETH βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα αποθεματικά των κεντρικών ανταλλακτηρίων.

Η επιτάχυνση της απομάκρυνσης του ETH από τα ανταλλακτήρια, επισημάνθηκε από τον Alex Saunders της Nuggets News, ο οποίος επισήμανε την πτώση κατά 10% στα αποθεματικά του Ether σε κεντρικές πλατφόρμες, στις 14 Ιανουαρίου: από τα 11 εκατομμύρια στα 10 εκατομμύρια, σε 24 ώρες. «Τα ανταλλακτήρια θα εξαντληθούν από ETH, αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, μέσα σε 10 ημέρες», προέβλεψε.
Νωρίτερα σήμερα, ο Saunders σημείωσε ότι η μείωση των αποθεμάτων Ether είχε κλιμακωθεί κατά 20%, οδηγώντας τον να βγάλει το συμπέρασμα ότι οι κεντρικές πλατφόρμες ενδέχεται να εξαντληθούν από το ETH τις επόμενες 48 ώρες. Συγκεκριμένα, αναφέρει σε ένα tweet:

Alex Saunders ‍ (@AlexSaundersAU) January 14, 2021 Τα ανταλλακτήρια θα μπορούσαν να μείνουν χωρίς ETH $ εντός 48 ωρών. Η ζήτηση έχει εκτοξευτεί. Τα αποθέματα μειώθηκαν 20%, από 10 εκατομμύρια σε 8 εκατομμύρια, τις τελευταίες ώρες. Με στόχους τα $5k, $ 10k & 20k$ μακροπρόθεσμα, αμφιβάλλω αν πολλοί HODLers θα πουλήσουν το ETH τους στο εύρος των $ 1-2k.

Άλλοι πάροχοι δεδομένων δείχνουν επίσης ότι τα αποθέματα μειώθηκαν κατά 42,5%, από το υψηλό των 14,1 εκατομμυρίων στα μέσα Μαΐου του 2020. Τα δεδομένα από τη Glassnode δείχνουν ότι τα αποθεματικά του Ether σε κεντρικά ανταλλακτήρια, ήταν σε τόσο χαμηλό επίπεδο από τον Ιούλιο του 2018. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, μόνο το 7% του κυκλοφορούντος Ether διατηρείται στα ανταλλακτήρια.

Ο Saunders ερμηνεύει τα δεδομένα ότι υποδηλώνουν μια εκρηκτική ανοδική κίνηση, έναν επικείμενο bull-run προς νέα υψηλά όλων των εποχών για το Ether, δηλώνοντας:

“Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη όταν η ζήτηση ξεπέρασε την προσφορά στο $BTC. Τετραπλασιάστηκε σε 90 ημέρες.”


Τα δεδομένα της CryptoQuant δείχνουν ότι τα αποθεματικά BTC των ανταλλακτηρίων έχουν μειωθεί κατά 21% από τότε που σημείωσε το υψηλό όλων των εποχών, εκ των περίπου τριών εκατομμυρίων που υπήρχαν κατά τον Μάρτιο του 2020.
Ωστόσο, η πρόσφατη επιτάχυνση του Ether που αποσύρεται από τα ανταλλακτήρια είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του BTC. Τα αποθέματα BTC των ανταλλακτηρίων μειώθηκαν μόνο κατά 4,5% από τις 21 Οκτωβρίου, ενώ η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε κατά 230%, από περίπου 12.000 $ σε 40.000 $.

Σύμφωνα με τον συλλέκτη δεδομένων της αγοράς κρυπτονομισμάτων, Into The Block, το Ether παρουσιάζει επί του παρόντος πολλές ανοδικές ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένης της ανισορροπίας του δείκτη όγκος προσφοράς-προς-ζήτηση, σχεδόν κατά 9%.

πηγή: SAMUEL HAIG – 15/01/2021 – https://cointelegraph.com/news/exchanges-running-out-of-eth-with-reserves-plunging-27-in-48-hours


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

MEDICAL DENT – Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα
Καισαρείας 6, 11527, Αθήνα
Web:www.medicaldent.gr
Fb:www.facebook.com/MedicalDentGreece

TICTAC – Ανάκτηση δεδομένων (Data Recovery)
Βουλιαγμένης 112 Α & Τύχης 2, Ελληνικό
https://tictac.gr/
https://www.facebook.com/tictac.anaktisi.dedomenon.data.recovery/

LEDGER WALLETS

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστή: Ledger εδώ


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.