Στο ETH το 80% των εισροών θεσμικού χρήματος στα crypto την προηγούμενη εβδομάδα

Οι θεσμικοί συσσωρεύουν επιθετικά ETH πριν από την έναρξη των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του CME, με τα προϊόντα Ether να αντιπροσωπεύουν το 80% των εισροών θεσμικών κεφαλαίων της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο διαχειριστής Crypto περιουσιακών στοιχείων CoinShares, ανέφερε ότι η εισροή επενδύσεων από θεσμικά κεφάλαια στα κρυπτονομίσματα αυξήθηκε την περασμένη εβδομάδα και η επιλογή της πλειοψηφία τους ήταν το Ethereum.

Η έκθεση αναφέρει ότι από την εισροή 245 εκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη εβδομάδα, το 80%, ή 195 εκατομμύρια δολάρια, επενδύθηκε σε προϊόντα Ether πριν από την έναρξη των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του Chicago Mercantile Exchange Ethereum, στις 8 Φεβρουαρίου.

Συγκριτικά, το Bitcoin είχε 41,9 εκατομμύρια δολάρια από τις εβδομαδιαίες ροές, με ετήσιο σύνολο 2,02 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η έκθεση διαπιστώνει ότι άρχισε να διαφαίνεται η διαφοροποίηση (στα χαρτοφυλάκια) των επενδυτών, προσθέτοντας ότι υπήρχαν ελάχιστα στοιχεία για τη ρευστοποίηση των κερδών, με τους επενδυτές να προτιμούν να αγοράζουν και να κρατούν.

“Πιστεύουμε ότι οι επενδυτές θέλουν να διαφοροποιηθούν και αυξάνονται, (αισθανόμενοι) όλο και πιο άνετα με τα βασικά στοιχεία του Ethereum. Το Bitcoin είχε τις χαμηλότερες εισροές (42 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), καθώς τα υψηλά όλων των εποχών επιτεύχθηκαν την εβδομάδα που έληξε στις 8 Ιανουαρίου 2021.”

Οι συνολικές εισροές σε επενδυτικά προϊόντα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για το 2021 μέχρι τώρα, ανέρχονται πλέον σε 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτά αντιστοιχούν στο 39% των 6,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων θεσμικού κεφαλαίου που επενδύθηκε σε κρύπτο το 2020, και αυτό σε μόλις έξι εβδομάδες μέσα στο νέο χρόνο.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι όγκοι συναλλαγών επενδυτικών προϊόντων παραμένουν υψηλοί, κατά μέσο όρο 670 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 5,4% των συνολικών όγκων συναλλαγών Bitcoin.

Η Grayscale παραμένει το μεγαλύτερο θεσμικό ταμείο σε κρυπτονομίσματα, με ρεκόρ 33,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπό διαχείριση (AUM) σύμφωνα με τα στοιχεία του Φεβρουαρίου.

Grayscale@Grayscale: 02/08/21 UPDATE: Καθαρά περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, συμμετοχές ανά μετοχή και τιμή αγοράς ανά μετοχή για τα επενδυτικά μας προϊόντα. Συνολικό AUM: 33,4 δισεκατομμύρια δολάρια $BTC $BCH $ETH $ETC $ZEN $LTC $XLM $ZEC


Το Ethereum Trust της Grayscale αυξάνεται ως προς το συνολικό μερίδιο του αριθμού AUM και τώρα έχει φτάσει πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχεί σε πάνω από το 15% του χαρτοφυλακίου. Το Bitcoin Trust εξακολουθεί να περιέχει το μεγαλύτερο μέρος όλων των επενδύσεων, ωστόσο, με το 82% του συνόλου.

Η CoinShares αναφέρει ότι το 21Shares είναι το δεύτερο μεγαλύτερο θεσμικό ταμείο με εβδομαδιαίες εισροές ίσες σχεδόν με 21 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθούμενο από το WisdomTree, με 11,5 εκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί ειδικοί του χώρου περίμεναν ότι μετά την κυκλοφορία των futures του Ether από το CME, θα ακολουθούσε μια απότομη πτώση, για να επαναληφθεί η κατάρρευση των τιμών που ακολούθησε την έναρξη των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του Bitcoin, τον Δεκέμβριο του 2017.

Ωστόσο, το Ethereum εισήλθε σε ένα ράλι μετά την έναρξη των συμβολαίων, σημειώνοντας ένα νέο υψηλό όλων των εποχών, στα 1.780 δολ. στις 9 Φεβρουαρίου.

πηγή: MARTIN YOUNG – 09/02/2021 – https://cointelegraph.com/news/eth-represented-80-of-last-week-s-institutional-crypto-inflows


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER WALLETS

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστή: Ledger εδώ

FITNESS TEMPO - Γυμναστήριο, κέντρο σωματικής ευεξίας
Πύλης 36, Τρίκαλα
fitnesstempo@gmail.com
https://www.facebook.com/fitnesstempo/ 

WOD STREET 47 - Γυμναστήριο – Κέντρο σωματικής ευεξίας
Τζαβέλλα 47, Εύοσμος – Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/WOD.Street.47/wod_st47

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.