Το BTC με την άνοδο της κεφαλαιοποίησης του ξεπερνά τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο

Το Bitcoin έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ χθες, καθώς η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων πλησίασε τα 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση. Η κεφαλαιοποίηση των μεγαλύτερων Εργων του χώρου των κρύπτο, τα καθιστά πλέον ανώτερα σε κατάταξη κεφαλαιοποίησης από αρκετά εκ των μεγαλύτερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων του κόσμου.
Τα χρηματιστήρια επίσης συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς οι αναφορές των κερδών ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η αύξηση σημειώθηκε χάρη στην άνοδο του Bitcoin άνω των 48.000 δολαρίων, σπάζοντας ένα ακόμη ρεκόρ – το δεύτερο σε μια εβδομάδα.

Big Bitcoin. Πηγή: CompaniesMarketCap


Το αποτέλεσμα των κερδών της αγοράς, φέρνει την κεφαλαιοποίηση του Bitcoin στα 900 δισεκατομμύρια δολάρια.
Για να καταλάβουμε το μέγεθος, αυτή η κεφαλαιοποίηση το καθιστά μεγαλύτερο από τις αντίστοιχες κεφαλαιοποιήσεις των JPMorgan Chase, Bank of America και Citigroup αθροιστικά, σύμφωνα με το CompaniesMarketCap.

Ethereum making money moves. Πηγή: CompaniesMarketCap


Το Ethereum έχει επίσης αναπτυχθεί και κατατάσσεται πάνω από μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου, μετά την πρόσφατη καλή του πορεία.
Χάρη στο αυξανόμενο θετικό συναίσθημα γύρω από αυτό, καθώς αναδείχθηκε de facto το δίκτυο με το μεγαλύτερη μεταφορά αξίας, έχει περάσει 10 ημέρες πάνω από τα $ 1.500.
Ως αποτέλεσμα, το Ethereum έχει πλέον κεφαλαιοποίηση αγοράς μεγαλύτερη από την HSBC, την Wells Fargo και την Τράπεζα της Κίνας.

Στην πραγματικότητα, τα TetherPolkadot και Cardano βρίσκονται όλα στον κατάλογο με τους 50 μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Αυτές οι επιδόσεις εγείρουν ένα ενδιαφέρον ερώτημα, καθώς αυξάνεται η επιρροή του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων. Πώς θα διαχειριστούν οι κυβερνήσεις και οι ρυθμιστικές αρχές τον κλάδο;
Η ιστορία του WallStreetBets μπορεί να προσφέρει κάποιες ενδείξεις.

πηγή: Matt Hussey – 12/02/2021 – https://decrypt.co/57534/crypto-nears-1-5-trillion-as-bitcoin-surpasses-worlds-biggest-banks
Εικόνα: σκίτσο του W. Pinn στους Financial times


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Τα hardware wallets της Trezor, εξυπηρετούν περισσότερα από  1000 νομίσματα και προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων.
Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε το μοντέλο Trezor One ή το μοντέλο Trezor Model T,  είτε τα συνδέσετε στον προσωπικό σας ασφαλή υπολογιστή, είτε στο  Smartphone σας ακόμα και σε έναν κοινόχρηστο υπολογιστή σε μια δημόσια βιβλιοθήκη!!
Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα (ή περισσότερα) hardware πορτοφόλι Trezor, είναι απευθείας από τον κατασκευαστή στη διεύθυνση: shop.trezor.io.

REGALO - Δώρο γάμου, διακοσμητικά, ανδρικό & γυναικείο δώρο
Αγίου Ιωάννου 96, Δήμος Δύμης  
https://www.facebook.com/regalo.com.gr/

DOS.gr - Διαδικτυακό ραδιόφωνο, οπτικοακουστική κάλυψη εκδηλώσεων & Live streaming
Βαρνακιώτη 2, Αμπελόκηποι, Αθήνα
https://www.dos.gr/#
https://www.facebook.com/dos.gr/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.