4,2 δισεκατομμύρια δολάρια στα crypto για το πρώτο τρίμηνο του 2021

Παρόλο που το πρώτο τρίμηνο του 2021 δεν έχει ακόμη τελειώσει, έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ όσον αφορά τις εισροές, με πάνω από 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια,σύμφωνα με την έκθεση της CoinShares. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι το Ethereum έχει ανεβεί στα ύψη της δημοτικότητας μεταξύ των επενδυτών, καθώς έχει συγκεντρώσει περίπου το 50% των συνολικών ροών τις τελευταίες εβδομάδες.

4,2 $ σε Crypto από την αρχή του 2021

Είναι γνωστό πλέον ότι το bitcoin και γενικά ο χώρος των κρυπτο έχουν αρχίσει να προσελκύουν μεγάλες εισροές, ακόμη κι από θεσμικούς επενδυτές και μεγάλες εταιρείες. Η είσοδος μεγάλων ονομάτων όπως MassMutual, MicroStrategy, One Asser River Management και η Tesla σηματοδότησε τη θέση του BTC μεταξύ των διακεκριμένων οικονομικών ονομάτων.

Τα δεδομένα που παρέχονται από την CoinShares, αποδεικνύουν αυτό το γεγονός. Σε μια πρόσφατη έκθεση που διερευνά τις εισροές στον τομέα των κρυπτονομισμάτων, η εταιρεία δήλωσε ότι οι επενδυτές διέθεσαν συνολικά 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2020.Ενώ αυτό ήταν ήδη ένα ρεκόρ, το ακόμη συνεχιζόμενο πρώτο τρίμηνο του 2021 το έχει ήδη σπάσει. Μετά από μια άλλη θετική εβδομάδα στα μέσα Μαρτίου με εισροές αξίας 242 εκατομμυρίων δολαρίων, το συνολικό ποσό που διατίθεται σε κρυπτονομίσματα υπερβαίνει πλέον τα 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια, μόνο τους πρώτους τρεις μήνες του νέου έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το bitcoin, το οποίο ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης κατά τις περισσότερες εβδομάδες, το Ethereum έχει επίσης μια σταθερή αύξηση των εισροών. Επιπλέον, το ETH ξεπέρασε ακόμη και το BTC τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, αποτελώντας σχεδόν το 50% των συνολικών ροών.

$ 1B AUM σε πέντε διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων

Η έκθεση της CoinShares αναέερει επίσης ότι ο αριθμός των παρόχων προϊόντων επενδύσεων σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε AUM (Assets under management) έχει αυξηθεί σε πέντε.

Η Grayscale πρωτοστατεί, καθώς αύξησε το AUM της, κατά περισσότερο από 2 φορές από την αρχή του έτους, υπερβαίνοντας τα 45 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι αξιοσημείωτο το ότι η εταιρεία είχε μόλις 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2019 – που σημαίνει αύξηση 22 φορές σε περίπου 15 μήνες.

Η έκθεση υπογράμμισε επίσης μια σχετικά νέα ιδέα στον χώρο των κρύπτο, τα ETF. Το Bitcoin έχει ήδη δει πολλές εγκρίσεις για τέτοια προϊόντα μετά την απόδοσή του. Το πρώτο ήρθε στις αρχές Φεβρουαρίου στον Καναδά. Η Ontario Securities Commission (OSC) έδωσε το πράσινο φως στο Purpose Bitcoin ETF, το οποίο είχε μέχρι στιγμής τεράστια επιτυχία. Ήδη τον πρώτο μήνα ύπαρξής του, συγκέντρωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε AUM. Η ρυθμιστική αρχή του Καναδά ενέκρινε μια άλλη λίγο μετά, ενώ οι ΗΠΑ συνεχίζουν να απορρίπτουν όλες τις καταθέσεις. Από την άλλη πλευρά, η Λατινική Αμερική θα έχει επίσης ένα BTC ETF που θα κυκλοφορήσει από έναν Βραζιλιάνο διαχειριστή κρυπτονομισμάτων.

Πηγή: https://cryptopotato.com/record-breaking-quarter-4-2-billion-allocated-in-crypto-assets-in-q1-2021/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστήLedger εδώ

ΣΠΙΤΙΚΟ
Παραδοσιακά προϊόντα ζύμης,  χειροποίητες πίτες 
https://www.facebook.com/pita.thessaloniki/ 
ΙΚΤΕΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ ΑΕ
Ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων
https://www.ikteo-istiaias.gr 

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.