Τα 5 νομίσματα που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα: BTC, KLAY, VET, SOL, KSM

Το Bitcoin φαίνεται να προετοιμάζεται για μια κίνηση προς τις 60.000 $, ενώ τα KLAY, VET, SOL και KSM προσπαθούν να βρουν ανοδική δυναμική. Όπως κάθε Δευτέρα, παρουσιάζουμε το άρθρο του RAKESH UPADHYAY της Cointelegraph, για τα κρυπτονομίσματα που αναμένεται να παρουσιάσουν ενδιαφέρον τη τρέχουσα εβδομάδα.

Στις επενδυτικές συναλλαγές, η πώληση μιας θέσης είναι εξίσου σημαντική με την αγορά την κατάλληλη στιγμή. Επομένως, το μεγάλο ερώτημα που θα μπορούσε να προβληματίζει τους traders είναι αν η τιμή του Bitcoin ( BTC ) θα εισέλθει σε μια πτωτική φάση ή θα συνεχίσει ο ανοδικός ρυθμός, μετά την υποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Ο PlanB, ο δημιουργός του δημοφιλούς μοντέλου πρόβλεψης της τιμής του Bitcoin, stock-to-flow, έγραψε πρόσφατα σε ένα tweet ότι «το κρυπτονόμισμα μόλις που άρχισε την ανοδική του πορεία, το τέλος της οποίας δεν φαίνεται πουθενά κοντά».
Ο PlanB δεν είναι η μόνη φωνή που είναι εξαιρετικά αισιόδοξη για το Bitcoin. Ο Mike McGlone, το ανώτερο στέλεχος στρατηγικής ανάπτυξης στον τομέα των commodity στο Bloomberg Intelligence, πιστεύει ότι εάν ληφθεί υπόψη η προηγούμενη συμπεριφορά (ενν. του νομίσματος), η κορυφή του Bitcoin το 2021 θα μπορούσε να είναι πλησιέστερα στα 400.000$. (παρουσιάσαμε τη σχετική είδηση εδώ).

Η ημερήσια εικόνα της Crypto αγοράς. Πηγή:Coin360

Ένας από τους κύριους λόγους που θα μπορούσαν να προσελκύσουν θεσμικούς επενδυτές στα κρυπτονομίσματα, είναι η πιθανή μείωση της τιμής του δολαρίου ΗΠΑ. Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, η επικεφαλής πληροφόρησης της Soros Fund Management, Dawn Fitzpatrick, δήλωσε ότι η αύξηση κατά 25% της προσφοράς χρήματος στις ΗΠΑ τους τελευταίους 12 μήνες, έχει διασφαλίσει ότι το Bitcoin δεν θα συνεχίσει να θεωρείται πλέον ως περιθωριακό περιουσιακό στοιχείο.

Το fund συμμετείχε πρόσφατα στον γύρο χρηματοδότησης ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων που διοργάνωσε η NYDIG και επίσης επένδυσε στην crypto λογιστική εταιρεία Lukka. Αυτό δείχνει ότι οι θεσμικοί επενδυτές διευρύνουν την προοπτική τους και αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες πέραν του Bitcoin.

Ας μελετήσουμε λοιπόν τα διαγράμματα των κορυφαίων 5 κρυπτονομισμάτων που ενδέχεται να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στο άμεσο μέλλον.

BTC/USDT

Το Bitcoin βρίσκεται σε φάση διόρθωσης και διαπραγματεύεται μέσα σε ένα καθοδικό κανάλι. Η ισχυρή ανάκαμψη από τον απλό κινούμενο μέσο όρο των 50 ημερών (52.000 $) στις 26 Μαρτίου, δείχνει ότι οι «ταύροι» συνεχίζουν να συσσωρεύουν σε χαμηλότερα επίπεδα.

Το ζεύγος BTC/USDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Η καθοδική τάση μπορεί να εμφανιστεί ισχυρή κοντά στη γραμμή αντίστασης του καναλιού, αλλά εάν η άνοδος μπορέσει να ωθήσει την τιμή πάνω από αυτό, το ζεύγος BTC / USDT θα μπορούσε για άλλη μια φορά να προκαλέσει τη ζώνη αντίστασης των 60.000$ έως και τα 61.825,84$.

Μια έξοδος από αυτή τη ζώνη, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη του επόμενου σκέλους της ανοδικής τάσης, που έχει στόχο στόχο τα 71.112,06$. Ο εκθετικός κινητός μέσος όρος των 20 ημερών (54.820 $) έχει αρχίσει να αυξάνεται και ο σχετικός δείκτης ισχύος (RSI) διατηρείται στη θετική ζώνη, υποδηλώνοντας ότι η ανοδική τάση προσπαθεί να ανακτήσει την υπεροχή της.

Σε αντίθεση με αυτήν την υπόθεση, εάν η τιμή μειωθεί από τη γραμμή αντίστασης του καναλιού, η καθοδική τάση θα προσπαθήσει να βυθίσει το ζεύγος κάτω από το SMA των 50 ημερών. Εάν το πετύχει, το ζεύγος μπορεί να πέσει στη γραμμή στήριξης, την οποία αν χάσει θα μπορούσε να ξεκινήσει μια βαθύτερη διόρθωση στα 43,006,77$.

BTC/USDT , γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Το παραπάνω γράφημα 4 ωρών, δείχνει ότι το ράλι ανακούφισης αντιμετωπίζει σκληρή αντίσταση κοντά στα 56.500$. Εάν η τιμή μειωθεί από το τρέχον επίπεδο, θα μπορούσε να μειωθεί στο 20-EMA και στη συνέχεια στα 54.000 $.
Μια ισχυρή ανάκαμψη από αυτήν την υποστήριξη, θα μπορούσε τελικά να σχηματίσει ένα αντίστροφο μοτίβο κεφαλής και ώμων, που θα ολοκληρωθεί σε ένα ξεμπλοκάρισμα και θα κλείσει πάνω από τα 56.618 $. Αυτό το σχέδιο έχει στόχο στόχο τα 63.339,98 $. Αντίθετα, ένα ξέσπασμα κάτω από τα $54.000, θα υποδηλώνει αδυναμία και έλλειψη αγοραστών σε υψηλότερα επίπεδα.

KLAY/USDT

Το Klaytn (KLAY) βρίσκεται σε έντονη ανοδική τάση από τα μέσα Φεβρουαρίου. Το altcoin πρόσφατα ολοκλήρωσε μια μικρή διόρθωση, καθώς οι αισιόδοξοι επενδυτές αγόρασαν στην πτώση, στο EMA των 20 ημερών (2,76 $) στις 26 Μαρτίου, υποδηλώνοντας ότι το συναίσθημα παραμένει θετικό.

KLAY/USDT – ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Η ανοδική τάση πρόσφατα αποπειράθηκε να συνεχιστεί πάνω από το ΑΤΗ των $3.50. Αν το επιτύχει αυτό, το ζεύγος KLAY/USDθα μπορούσε να πραγματοποιήσει ένα rally στα $4.86. Οι ανοδικά κινούμενοι μέσοι όροι και το RSI στη ζώνη υπερβολικής αγοράς, υποδηλώνουν ότι το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης είναι προς τα πάνω.
Αυτή η θεώρηση θα ακυρωθεί εάν η τιμή μειωθεί και πέσει κάτω από το EMA των 20 ημερών. Μια τέτοια κίνηση θα υποδηλώσει μια πιθανή αλλαγή στο συναίσθημα. Η πρώτη υποστήριξη είναι στα 2,58$ και ένα ξέσπασμα κάτω από αυτό το επίπεδο, θα μπορούσε να ξεκινήσει μια βαθύτερη διόρθωση.

KLAY/USDT -γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Το παραπάνω γράφημα 4 ωρών, δείχνει ότι οι κινητοί μέσοι όροι έχουν ολοκληρώσει ένα ανοδικό σταυροδρόμι και το RSI έχει κάνει άλμα στη ζώνη υπερβολικής αγοράς, υποδηλώνοντας ότι η ανοδική τάση έχει το πάνω χέρι. Η δυναμική θα μπορούσε να αυξηθεί περαιτέρω, εάν η ανοδική τάση μπορέσει να ωθήσει και να διατηρήσει την τιμή πάνω από την υπερκείμενη αντίσταση των3,50$.

Ακόμα κι αν η τιμή μειωθεί από τα 3,50$, αλλά βρίσκει υποστήριξη στο 20-EMA, θα υποδηλώνει ότι το συναίσθημα παραμένει ανοδικό. Μια ισχυρή ανάκαμψη από αυτήν την υποστήριξη, θα αυξήσει την πιθανότητα επανάληψης της ανοδικής τάσης. Αντίθετα, ένα πέρασμα κάτω από τους κινητούς μέσους όρους, θα μπορούσε να μειώσει την τιμή στην κρίσιμη υποστήριξη των 2,60 $.

VET/USDT

Το VeChain (VET) βρίσκεται σε ισχυρή ανοδική τάση. Το altcoin πέρασε το ΕΜΑ των 20 ημερών ($0.078) στις 25 του Μάρτη, δίνοντας δείγματα ισχυρού θετικού συναισθήματος και ότι οι αγοραστές με ανοδικό σκεπτικό αγοράζουν στις πτώσεις θεωρώντας τες ως ευκαιρία.

Το ζεύγος VET/USDT – ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Και οι δύο κινητοί μέσοι όροι έχουν ανοδική κλίση και το RSI είναι κοντά στην περιοχή υπερβολικής αγοράς, γεγονός που υποδηλώνει ότι η διαδρομή προς την ελάχιστη αντίσταση είναι προς τα πάνω. Το μακρύ φυτίλι στο κηροπήγιο της 27ης Μαρτίου, δείχνει ότι η καθοδική τάση προσπαθεί να υπερασπιστεί την υπερκείμενη αντίσταση στα 0,098$.
Ωστόσο, η ανοδική πορεία δεν επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο. Εάν οι αγοραστές μπορούν να αυξήσουν την τιμή πάνω από τα 0,098 $, το ζεύγος VET / USDT θα μπορούσε να συνεχίσει την ανοδική τάση. Το επόμενο επίπεδο στόχου ανοδικά, είναι τα 0,136 $.
Αυτή η αισιόδοξη θεώρηση θα ακυρωθεί, εάν η τιμή μειωθεί από τα τρέχοντα επίπεδα ή την γενική αντίσταση και πέσει κάτω από το EMA των 20 ημερών. Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να μειώσει την τιμή στο SMA των 50 ημερών (0,059 $).

VET/USDT – γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Το παραπάνω γράφημα των 4 ωρών, δείχνει ότι η καθοδική τάση υπερασπίζεται το επίπεδο των 0,095$, ενώ οι αισιόδοξοι επενδυτές αγοράζουν στις πτώσεις, στους κινούμενους μέσους όρους. Εάν η ανοδική τάση μπορέσει να ωθήσει την τιμή πάνω από τα 0,095 $, θα ολοκληρώσουν ένα αντίστροφο μοτίβο κεφαλής και ώμων, το οποίο έχει στόχο στόχο στα 0,1414 $.
Αντίθετα, εάν η καθοδική τάση επιφέρει βύθιση και διατηρήσει την τιμή κάτω από τους κινούμενους μέσους όρους, είναι δυνατή η πτώση στα 0,076$. Μία διέλευση κάτω από αυτήν την υποστήριξη, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας βαθύτερης διόρθωσης.

SOL/USDT

Το Solana (SOL) είχε διαμορφώσει ένα πτωτικό τριγωνικό μοτίβο, το οποίο θα είχε ολοκληρωθεί με ένα ξέσπασμα που θα έκλεινε κάτω από τα 11,90$. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Οι «ταύροι» αγόρασαν επιθετικά στην πτώση, στο στήριγμα των 11,90 δολαρίων, στις 26 Μαρτίου και ώθησαν την τιμή πάνω από τη γραμμή πτωτικής τάσης στις 27 Μαρτίου, ακυρώνοντας την πτωτική προοπτική.

Το ζεύγος SOL/USDT- ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Η αποτυχία ενός καθοδικού μοτίβου είναι ένα σημάδι ανοδικής πορείας, επειδή παγιδεύει αρκετούς επιθετικούς επενδυτές αρκούδες που ξεκινούν τις θέσεις short εν αναμονή της ολοκλήρωσης του. Όταν το σχέδιο αυτό ακυρώνεται, οι καθοδικοί επενδυτές σπεύδουν να καλύψουν τις θέσεις τους με αποτέλεσμα μια μικρή συμπίεση.

Η συνεχής αγορά από τους «ταύρους» έχει αυξήσει την τιμή σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών σήμερα (ενν. 28/03/2021). Εάν η άνοδος αυτή μπορέσει να διατηρήσει την τιμή πάνω από τα $18,20, το ζεύγος SOL / USDT μπορεί να αυξηθεί στα 24,84 $.
Αντίθετα, εάν η τιμή μειωθεί από το τρέχον επίπεδο, είναι δυνατή η πτώση στο EMA των 20 ημερών (14,60 $). Μια ισχυρή ανάκαμψη από αυτήν την υποστήριξη, θα υποδηλώνει συσσώρευση από τους «ταύρους» σε χαμηλότερα επίπεδα και μπορεί να ενισχύσει τις προοπτικές για επανάληψη της ανοδικής τάσης.

Το ζεύγος SOL/USDT, γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Το παραπάνω γράφημα των 4 ωρών, δείχνει ένα απότομο ράλι από τα 12,30 $ σε μία κορυφή στα 19,26 $. Αυτό ώθησε το RSI στη ζώνη υπερβολικής αγοράς, υποδηλώνοντας ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να είναι ευάλωτο σε βραχυπρόθεσμη υποχώρηση.
Εάν οι «ταύροι» μπορούν να διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα $18,20, θα υποδηλώνει ότι η αντίσταση έχει μετατραπεί σε υποστήριξη και η ανοδική τάση μπορεί να συνεχιστεί. Αυτή η ανοδική προοπτική θα ακυρωθεί εάν η πτωτική τάση μειώσει την τιμή κάτω από το EMA των 20 ημερών. Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να κρατήσει το ζεύγος δεσμευμένο για μερικές ημέρες.

KSM/USD

Το Kusama (KSM) βρίσκεται σε έντονη ανοδική τάση. Η πρόσφατη πτώση στο EMA 20 ημερών (381$) στις 25 Μαρτίου, αγοράστηκε επιθετικά, όπως φαίνεται από τη μεγάλη ουρά στο κηροπήγιο της ημέρας. Αυτό δείχνει ισχυρή ζήτηση σε κάθε μικρή πτώση, καθώς οι traders αναμένουν ότι το ράλι θα επεκταθεί περαιτέρω.

Το ζεύγος KSM/USDT – ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Το ζεύγος KSM / USDT ανέβηκε στο νέο υψηλό όλων των εποχών στις 27 Μαρτίου, αλλά οι «ταύροι» αντιμετωπίζουν σκληρή αντίσταση σε υψηλότερα επίπεδα, όπως φαίνεται από το μακρύ φυτίλι στο κηροπήγιο της ημέρας.
Το ζεύγος έχει δημιουργήσει ένα μοτίβο κηροπήγιου εντός της ημέρας, δείχνοντας την αναποφασιστικότητα που επικρατεί μεταξύ των traders . Εάν οι «ταύροι» μπορούν να ωθήσουν και να διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα 505,33 $, το ζεύγος θα μπορούσε να επεκτείνει την ανοδική του κίνηση στα 583 $.
Το ζεύγος δεν έχει σπάσει και έμεινε κάτω από το EMA των 20 ημερών, από τις 14 Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου, οι traders μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό το επίπεδο προσεκτικά, επειδή ένα ξέσπασμα και κλείσιμο προς τα κάτω, θα υποδηλώνει ότι η ανοδική δυναμική έχει εξασθενίσει.

KSM/USDT – γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Το παραπάνω γράφημα των 4 ωρών, δείχνει ότι η καθοδική τάση υπερασπίζεται επιθετικά τη ζώνη αντίστασης από τα 490 έως τα 505,33 $, καθώς η τιμή έχει επανειλημμένα μειωθεί κάτω από αυτήν. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι οι «ταύροι» δεν έχουν παραχωρήσει πολύ έδαφος. Ένα ξέσπασμα και κλείσιμο πάνω από τα $505,33, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την επανάληψη της ανοδικής τάσης.
Αντίθετα, εάν μία κάθοδος βυθίσει την τιμή κάτω από τους κινητούς μέσους όρους, θα σημάνει κλείσιμο κερδών από τους traders . Αυτό θα μπορούσε να μειώσει την τιμή στα 370$, όπου οι αγοραστές μπορούν να εισέλθουν ξανά.

πηγή: 28/03/2021 – https://cointelegraph.com/news/top-5-cryptocurrencies-to-watch-this-week-btc-klay-vet-sol-ksm


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστή: Ledger εδώ

MEDICAL DENT - Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα
Καισαρείας 6,  Αθήνα
Web:www.medicaldent.gr
Fb:www.facebook.com/MedicalDentGreece 
ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΓΓΕΛΟΣ - Παλιές συνταγές & παραδοσιακά πιάτα
Στρ. Καραϊσκάκη 1, Χαϊδάρι
https://www.facebook.com/tavernagelos 
https://twitter.com/taverna_angelos 
https://instagram.com/taverna.angelos


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.