Τα έργα Oracle κερδίζουν αξία: LINK, BAND, DIA, API3

Μετά την έκρηξη των tokens των έργων που συνδέονται με τις αγορές και τα εργαλεία NFT, τα tokens που βασίζονται στο oracle βλέπουν τώρα τις αποτιμήσεις τους να αυξάνονται.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών, μια σειρά από tokens oracle, έχουν δει απότομα κέρδη που κυμαίνονται από 7% έως και 45%.

Τα Token έργων Oracle, γνώρισαν άλμα μέσα σε επτά ημέρες

Όχι πολύ καιρό πριν, τα token που σχετίζονται με τις αγορές και τα εργαλεία NFT, είδαν τις τιμές τους να αυξάνονται εν μέσω αύξησης της συζήτησης γύρω από τα NFT. Αυτή η ανοδική τάση για τα νομίσματα τάση φαίνεται να καταλαγιάζει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βitcoin.com, σε αντιστοιχία με τη μείωση του ενδιαφέροντος για την αγορά NFT τελευταία.

Μετά τη φούσκα των NFT, ένας μεγάλος αριθμός token διαφόρων Oracle πρωτοκόλλων, παρατηρεί σημαντικά κέρδη τις τελευταίες επτά ημέρες.
Επί της ουσίας, ένα αποκεντρωμένο δίκτυο oracle, είναι μια ομάδα ανεξάρτητων ανταποκριτών, που προσφέρουν αυτόνομα δεδομένα σε μία blockchain.

Τις τελευταίες 7 ημέρες, το project API3 είδε αύξηση κατά 46.6% της αξίας του.


Τα έργα oracle κυριαρχούν στο δίκτυο Ethereum και θα αξιοποιηθούν για εφαρμογές της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DEFI), προκειμένου να δημιουργηθούν πρωτόκολλά – μεσάζοντες, που θα διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη στα αποκεντρωμένα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ουσιαστικά, το πρωτόκολλο «oracle» στέλνει αξιόπιστα δεδομένα από μία εξωτερική πηγή ή από την πραγματική οικονομία/ κοινωνία. Σε αυτά περιλαμβάνονται δεδομένα όπως: ροές τιμών, κλιματικές θερμοκρασίες, ωριαίες ενημερώσεις δεδομένων και αρχεία εκλογών.
Με τη βοήθεια ενός oracle, ένα έξυπνο συμβόλαιο Ethereum ή οποιασδήποτε άλλης blockchain, μπορεί να αξιοποιήσει τα δεδομένα προκειμένου να παρέχει δυνατότητα για συναλλαγές με βάση πραγματικά στοιχεία και αποφάσεις.

Το γράφημα 7 ημερών των στατιστικών στοιχείων του chainlink (LINK), όπως διαμορφώθηκε τη Κυριακή 04/04/2021


Τα έργα Oracle και τα εγγενή τους token, συγκεντρώνουν έντονη αξία την τελευταία εβδομάδα. Το πιο πολύτιμο oracle token, από την άποψη της κεφαλαιοποίησης της αγοράς, είναι το chainlink (LINK) που ανταλλάσσεται σήμερα για $30,64 σημειώνοντας αύξηση κατά 14% την τελευταία εβδομάδα.
Το LINK είναι πιθανώς το πιο δημοφιλές Oracle , καθώς συνεργάζεται με το Google Cloud, την Dapps Inc., το Matic Network, το Hedera Hashgraph, το IOST και το Betprotocol.

Το 14% του LINK είναι ένα αξιοπρεπές εβδομαδιαίο κέρδος, αλλά το έργο API3 πέτυχε ένα επιβλητικό 46,6% αυτήν την εβδομάδα.
Το API3 ισχυρίζεται ότι παρέχει «αποκεντρωμένες και ποσοτικά ασφαλείς ροές δεδομένων». Σήμερα, το εγγενές token του API3, ανταλλάσσεται για 8,73$ ανά μονάδα.
Το API3 κυβερνάται από DAO προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ανάγκη παροχής εμπιστοσύνης προς το πρωτόκολλο ενώ οι προγραμματιστές του έργου επιμένουν ότι «οι ροές δεδομένων του API3 και των d-API, συγκεντρώνουν δεδομένα από oracle πρώτου μεγέθους, που λειτουργούν από ορισμένους από τους κορυφαίους παρόχους API του κόσμου

Band Protocol, DIA, Zoracles, Oraichain

Επιπλέον, το Band Protocol (BAND) τα πήγε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, κερδίζοντας 21% τις τελευταίες επτά ημέρες. Το token BAND, διαπραγματεύεται στα 16,72$ ανά μονάδα κατά τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου.
Το token DIA, ενός open-source defi oracle (Αποκεντρωμένο Πληροφοριακό Στοιχείο) αυξήθηκε κατά 27% αυτήν την εβδομάδα και πλέον διαπραγματεύεται στα 4,86$.
Το εμπιστευτικό Oracle έργο, Zoracles  (ZORA), κέρδισε 29% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και κάθε token ανταλλάσσεται για 768,91$.
Το token του έργου Oraichain (ORAI), ανταλλάσσει πλέον στα 42,82$γνωρίζοντας αύξηση κατά 7%, αυτή την εβδομάδα.

Το Oracles είναι ενδιαφέροντα κρύπτο έργα, αλλά έχουν ακόμη πολύ δρόμο για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ισχύ και σταθερότητα. Επιπλέον, αντιμετωπίζουν το «Πρόβλημα του Oracle ( Oracle Problem)», το οποίο είναι ένα απλό δίλημμα που φανερώνει ότι τα oracles πρέπει να αγωνιστούν να επιτύχουν μια ενσωματωμένη λειτουργικότητα, καθώς πολλά από αυτά τα έργα δεν μπορούν να τραβήξουν ή να ωθήσουν δεδομένα, σε ένα εξωτερικό στοιχείο χωρίς άμεση σύνδεση.

Πηγή: Jamie Redman – 05/04/2021 – https://news.bitcoin.com/oracle-projects-surge-in-value-link-band-dia-api3-captured-2-digit-gains/?utm_source=OneSignalPush&utm_medium=notification&utm_campaign=PushNotifications


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστή: Ledger εδώ

Ο ΜΥΛΟΣ – Πρατήριο άρτου
Τριγκατζής Ιωάννης.
Βασιλέως Γεωργίου 41, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 231 083 0560

GRANDMA VASILIKI – Κυκλαδίτικος ξενώνας
Χώρα της Ιου
https://grandma-vasiliki.business.site/
https://www.facebook.com/GrandmaVasiliki/
https://www.instagram.com/grandmavasiliki/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.