BTC BULL RUN: είναι ακόμα στην αρχή ή μήπως όχι;

Ενώ η τιμή του bitcoin σταθεροποιείται εδώ και αρκετό καιρό, κάθε τόσο οι ταύροι προσπαθούν να την πιέσουν ψηλότερα, μετά από το ψυχολογικό υψηλό όλων των εποχών που σημειώθηκε τον Μάρτιο. Εν τω μεταξύ, μερικοί bitcoiners λένε ότι η αγορά των ταύρων «μόλις ξεκινά» παρόλο που η τιμή έχει πολλαπλασιαστεί αρκετά.
Ο επιχειρηματίας του κλάδου των χρηματοοικονομικών, Dave Levine, πετάει το γάντι με αυτές τις δηλώσεις του, αφού επιμένει ότι το χαμηλό της αγοράς ήταν πίσω, στον Δεκέμβριο του 2018.

Ο Levine πιστεύει ολόψυχα, όσον αφορά το bull run, ότι «είναι το 3ο έτος της ανοδικής τάσης. είμαστε στην κορυφή της 7ης περιόδου.»

Αναζητώντας τα άπιαστα Bottom & Top του Bitcoin

Είναι φυσικό για μια μεγάλη ομάδα επενδυτών που παρακολουθούν την αύξηση ενός περιουσιακού στοιχείου αδιάκοπα, να πιστεύουν ότι το περιουσιακό στοιχείο θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία για πολύ καιρό. Φυσικά, πολλοί υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων, υποστηρίζουν το «μακρύ παιχνίδι» και είναι πρόθυμοι να κρατήσουν τα κρύπτο περιουσιακά τους στοιχεία για 5, 10, ακόμη και 20 χρόνια ή περισσότερο.
Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, που έχουν υψηλές προσδοκίες για την τρέχουσα bull run και οι προβλέψεις των τιμών μιλάνε για εξαψήφιο ΑΤΗ φέτος.

Για παράδειγμα, υπάρχει ο πασίγνωστος δημιουργός μοντέλων τιμών του bitcoin, ο «Plan B» (@100trillionusd) με το μοντέλο του stock-to-flow (S2F), που είναι εξαιρετικά σίγουρος για την αποτελεσματικότητα των προβλέψεων του μοντέλο του. Ο Plan B λοιπόν, στα τέλη Μαρτίου, είπε ότι πιστεύει ότι «είμαστε μόνο 4 μήνες στην bull market και πουθενά κοντά στο τέλος της» και πρόσθεσε επίσης ότι «το bitcoin μόλις ξεκινά»
Ορισμένοι χρήστες απάντησαν στο tweet του Plan B, συμφώνησαν με την εκτίμηση του. Ωστόσο, δεν συμφωνούσαν όλοι με το συναίσθημα και τη γνώμη του ότι η bull market είναι μόλις 4 μηνών.

Ο επιχειρηματίας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών, Dave Levine, επιχειρηματολογεί γιατί πιστεύει πως το bitcoin bull run δεν είναι στο αρχικό του στάδιο.

Ο επιχειρηματίας Dave Levine απάντησε στο tweet του Plan B στις 26 Μαρτίου, διαφωνώντας πλήρως με τη δήλωσή του. «Το πάτωμα ήταν [Δεκέμβριος 2018] στα 3.000$», τόνισε ο Levine στο  tweet του. «Από τότε ήταν μια ομαλή ανοδική καμπύλη. Είναι το 3ο έτος της ανοδικής αγοράς. η κορύφωση της 7ης περιόδου. Δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά το να αγοράζεις περισσότερο τώρα είναι για τους αργοπορημένους. Οι αρχάριοι που πιστεύουν ότι αυτή είναι η αρχή και αρχίζουν να αγοράζουν τώρα, θα έχουν εξαπατηθεί (REKT)«, πρόσθεσε ο Levine.

Ο Levine έφτιαξε ακόμη και ένα βίντεο σχετικά με το θέμα και εξήγησε λεπτομερώς το σκεπτικό του, γιατί πιστεύει ότι η δήλωση «μόλις ξεκινάει» του Plan B είναι μία ανεύθυνη προσέγγιση. Ο Levine έχει δίκιο σχετικά με το πάτωμα του κορυφαίου κρυπτονομίσματος, καθώς έπεσε στα χαμηλά των 3.100$, στις 18 Δεκεμβρίου 2018.
Τώρα οι άνθρωποι μπορεί να μπερδεύονται λόγω του γεγονότος του black swan, που έλαβε χώρα στις 12 Μαρτίου 2020, αλλιώς γνωστό ως «Μαύρη Πέμπτη». Εκείνη την περίοδο, το  BTC έφτασε στο χαμηλότερο εύρος των 3k$, αλλά και κάθε άλλο περιουσιακό στοιχείο, ασφάλεια, ίδια κεφάλαια και εμπόρευμα, έπεσε σε αξία εκείνη την ημέρα και ταυτόχρονα όλα μαζί, ελέω coivid-19.

«Σε αυτό το βίντεο, δίνω στον [Plan B] κάποια sh** για αυτό το tweet», είπε ο Levine. «Το Bitcoin δεν βρίσκεται «παρά μόνο στη αρχή». Η ανοδική αγορά ξεκίνησε το 2019 και είναι επικίνδυνο να μην επιτρέπουμε στους αρχάριους να γνωρίζουν ότι έχουν καθυστερήσει στον τρέχοντα crypto κύκλο», αναφέρει λεπτομερώς ο Levine στις 9 Απριλίου.

Dave Levine: «απεχθάνομαι ένα γράφημα που πηγαίνει κατ’ ευθείαν επάνω»

Το video του Levine συζητά πόσοι οπαδοί των κρυπτονομισμάτων έξυπνοι, αλλά ορισμένοι επενδυτές των ψηφιακών νομισμάτων απλά ακολουθούν την τάση της μόδας. «Αγαπούν τα γραφήματα, γιατί είναι το μόνο που έχουν … Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το bitcoin, σωστά;
Όχι σαν το ethereum όπου έχετε πραγματικά ένα οικονομικό σύστημα. Αγαπούν λοιπόν τα γραφήματα και αγαπούν ένα γράφημα που πηγαίνει κατ’ ευθείαν επάνω. Απεχθάνομαι ένα γράφημα που πηγαίνει κατ’ ευθείαν επάνω. Ειδικά όταν θέλω να μπω«, επιμένει ο Levine.

Το επίμαχο σημείο των $3,122 σημειώνεται σε αυτό το γράφημα, στις 18/12/2018. Εκεί πιστεύει ο Levine ότι ήταν το χαμηλό και από εκεί συγχρόνως ξεκίνησε ο νέος ανοδικός κύκλος της αγοράς. .

Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι υποστηρικτής του δικτύου Ethereum (ETH) και στα λεγόμενά του το εκφράζει αυτό πολλές φορές. Ορισμένοι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων μπορεί ακόμη και να απορρίψουν τη γνώμη του Levine, λόγω της συμπάθειάς του απέναντι στο ETH.
Ωστόσο, μερικοί οπαδοί των ψηφιακών στοιχείων, συμφώνησαν με το επιχείρημα του Levine και απάντησαν στις δηλώσεις του στο Twitter. Για παράδειγμα, ο δημοφιλής crypto Youtuber από την εκπομπή «Colin Talks Crypto» απάντησε στο tweet του Levine σχετικά με τον τρέχοντα κύκλο της αγοράς κρυπτονομισμάτων.:

«Έχετε απόλυτο δίκιο», έγραψε ο Colin. «Είμαστε στα μισά του bull run– όχι στην αρχή. Όποιος χρησιμοποιεί αυτήν την υπερβολική ορολογία και λέει «μόλις αρχίζουμε» παραπλανά τους νέους χρήστες να αγοράσουν, τουλάχιστον όσον αφορά τον τρέχοντα κύκλο της τιμής του bitcoin. Έκανα ακόμη και ένα video για αυτό το θέμα. Με παρόμοιο περιεχόμενο και τίτλο. «Γιατί ΔΕΝ θα συνιστούσα στους φίλους μου να αγοράσουν BTC τώρα«. Εκεί διηγούμαι μια ιστορία ενός φίλου μου που μπήκε στο χώρο στα μισά του bull run και τι του συνέβη».

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε ξεκίνησαν επίσημα αυτά τα χρονικά πλαίσια (έναρξη – μέση- τέλος) του ανοδικού κύκλου της αγοράς, επειδή πολλοί παρατηρητές έχουν διαφορετικές απόψεις, ειδικά εκείνοι που μπήκαν στην αγορά νωρίς. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κορύφωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα συμβεί.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μπορεί να υπάρχουν πολλές συζητήσεις επί του θέματος και από τις δύο πλευρές και στο τέλος, εναπόκειται στον κάθε χρήστη να αποφασίσει εάν θα γίνει ή όχι επενδυτής στα κρυπτονομίσματα αυτήν τη στιγμή.
Οι άνθρωποι πρέπει να ακούσουν και τις δύο ερμηνείες και να κατασταλάξουν στη δική τους συλλογιστική, καθώς ακούν το FUD (διασπορά δυσοίωνων ειδήσεων) ή τα αισιόδοξα λόγια της μόδας και απλώς να αποφασίσουν για το αν είναι καλή ιδέα ή όχι να εισέλθουν τώρα στην κρύπτο αγορά. Δείτε το βίντεο του Dave Levine παρακάτω και κυρίως τα σχόλιά του για τη δήλωση «μόλις ξεκίνησε» του Plan B.

πηγή:Jamie Redman – 12/04/2021 – https://news.bitcoin.com/bitcoin-bull-run-is-not-just-getting-started-run-up-top-of-7th-inning/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Η νέα προσφορά της Ledger, Crypto Starter pack, στοχεύει να βοηθήσει κυρίως αυτούς που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει: έναν οδηγό 26 σελίδων σε μορφή PDF, ένα voucher 25 δολ. για τις πρώτες αγορές στο Ledger Live και ένα πορτοφόλι Nano S.
Δείτε την προσφορά εδώ

BRAINWIRE – Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων & eshop καταστημάτων
Ειρήνης 9, Μυρσίνη Ηλείας
https://brainwire.gr/
https://www.facebook.com/Brainwire.gr/
https://twitter.com/Brainwire_gr/

DOS.gr – Διαδικτυακό ραδιόφωνο, οπτικοακουστική κάλυψη εκδηλώσεων & Live streaming
Βαρνακιώτη 2, Αμπελόκηποι, Αθήνα
https://www.dos.gr/#
https://www.facebook.com/dos.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.