Cardano, Litecoin, Chainlink, Ethereum, Zilliqa: alt στα πρόθυρα ξεσπάσματος

Παρά το ότι έσπασε ένα νέο ΑΤΗ πάνω από τα 4000$, το Ethereum οπισθοδρόμησε τις τελευταίες 24 ώρες. Η τιμή του μεγαλύτερου altcoin αυξήθηκε σχεδόν κατά 15,19% την περασμένη εβδομάδα και η κεφαλαιοποίηση του αυξάνεται συνεχώς.
Το άρθρο που ακολουθεί, σταχυολογεί τις απόψεις πολύ γνωστών αναλυτών και traders, κυρίως δε του Michaël van de Poppe, σχετικά με την προοπτική ανοδικού ξεσπάσματος, στο εγγύς μέλλον, για πέντε δημοφιλή altcoins

Καθώς η κυριαρχία του bitcoin καθόταν στο 42%, η κυριαρχία του ETH έφτασε στο 18%. Γιατί οι traders λιανικής παρακολουθούν προσεκτικά την εξέλιξη της τιμής του Ethereum;
Η πορεία αυτού του altcoin μπορεί να επηρεάσει τα δημοφιλή tokens της DeFi, τα NFT και όλη την υπόλοιπη alt αγορά .

Ο γνωστός trader και αναλυτής στρατηγικής για το χώρο των κρυπτονομισμάτων, ο Michaël van de Poppe  έγραψε στο Twitter σχετικά με τις αισιόδοξες απόψεις του για τα altcoins.
Όχι, δεν μιλάει για το περιβόητο ή διαβόητο, ήδη υπερ-αναλυμένο, Dogecoin. Κυρίως επισήμανε τα altcoins με χαμηλή κεφαλαιοποίηση, που έχουν καλή απόδοση, αλλά δεν έχουν προσελκύσει τη φήμη (θετική ή αρνητική) που έχει λάβει το meme-coin τους τελευταίους μήνες.

Σε μια σειρά tweets, ο trader ανέφερε την αισιόδοξη άποψη του για τα Alt που ετοιμάζονται να δώσουν ρεσιτάλ:

Michaël van de Poppe@CryptoMichNL11:37 PM · May 5, 2021
Μπορεί το #Litecoin να φτάσει τα $700?
Μπορεί το #Cardano να φτάσει τα $5?
Μπορεί το #Chainlink να φτάσει τα $100?
Μπορεί το #Ethereum να φτάσει τα $5,000?
Μπορεί το #Zilliqa να φτάσει το $1?
Θεωρώ πως ΝΑΙ.

Litecoin:

Ο αναλυτής έγραψε πρόσφατα ένα tweet για το 10ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, λέγοντας:

“Το Litecoin διαπέρασε την κρίσιμη ζώνη αντίστασης και βρίσκεται σε ανοδικό κύκλο τώρα. Θα ήταν υπέροχο να έχουμε μια αναστροφή της υποστήριξη με την αντίσταση και δοκιμή εκεί. Εάν ναι, η συνέχεια βρίσκεται πιθανότατα στα 7700 sats.”

Ένας άλλος εξέχων αναλυτής, ο Rekt Capital@rektcapital, είχε επαναφέρει αισιόδοξα αισθήματα για αυτό το altcoin. Δήλωσε ότι «το LTC ακολουθεί την τάση του ETH$ από τα μέσα του 2020. Και βλέποντας ότι το ETH πρόσφατα έφτασε σε νέα ΑΤΗ για άλλη μια φορά… Οι πιθανότητες είναι ότι το #LTC θα ακολουθήσει σύντομα με τα νέα ΑΤΗ»

Cardano:

Το Cardano, το 6ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου διαπραγματευόταν στα $1.62. Ο Michaël van de Poppe αναφέρει σε σχετικό tweet:

“Το Cardano ακολουθεί το μονοπάτι και πιθανότατα θα έχει σύντομα και πάλι ένα νέο κύμα ώθησης”

Τα ευρήματα του IntoTheBlock έδειξαν ότι το ποσοστό των μακροπρόθεσμων επενδυτών του ADA μειώθηκε τον προηγούμενο μήνα. Το ποσοστό των traders που κατείχαν το περιουσιακό στοιχείο για λιγότερο από ένα έτος αυξήθηκε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ένα από τα δύο: α) Βραχυπρόθεσμη διόρθωση καθώς οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι πωλούν για την είσπραξη κέρδους β) Με το alt να αυξάνεται κατά 650% μέσα στο 2021, οι επενδυτές του ADA που εγκατέλειψαν την αγορά, είναι πιθανό να επιστρέψουν.

Chainlink:

Τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου, το LINK κατατάχθηκε στην 11η θέση σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και ο γνωστός αναλυτής είχε σχολιάσει:

“Το Chainlink σπάζει μια κρίσιμη αντίσταση και ξεκινά επίσης την ανοδική του πορεία. Τα altcoins σιγά-σιγά ξυπνούν”

Επιπλέον, η εταιρεία crypto analytics είχε πρόσφατα επισημάνει μια άλλη μέτρηση που σηματοδότησε μια ανοδική τάση για το νόμισμα. Η εταιρεία δήλωσε ότι το ποσοστό προσφοράς του Chainlink που κατέχεται από το 1% των κορυφαίων διευθύνσεων, έφτασε μόλις στο χαμηλό ενός μήνα, στο 84,034%.
Αυτό σημαίνει ότι το Link βρίσκεται σε κίνηση από μεγάλους holders προς traders λιανικής.

Zilliqa:

Σε ένα βίντεο στο youtube, ο βετεράνος αναλυτής σχολίασε:

“Τουλάχιστον 5x σύντομα για το ZIL !! Έρχονται μεγάλα νέα σύντομα”

Ακόμα και σε ένα προηγούμενο tweet με ημερομηνία κάπου στον Ιανουάριο του 2021, είχε δώσει την ίδια πρόβλεψη για το ZIL:

“ Το Zilliqa ακολουθεί το πλάνο όμορφα εδώ. Έκανε ένα τεράστιο κύμα ώθησης και τώρα σταθεροποιείται, ενώ έφτασε στην πρώτη ζώνη υποστήριξης. Περιμένω περισσότερη σταθεροποίηση, αλλά το επόμενο ράλι πιθανότατα θα κάνει υψηλό όλων των εποχών.”

Ethereum:

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το μεγαλύτερο altcoin περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα του. Έγραψε μια σειρά από tweets σε σχέση με το ETH. Σε μερικά από αυτά διαβάζουμε:

“Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το #Ethereum θα ρίξει το #Bitcoin σε κεφαλαιοποίηση αγοράς”


Ενώ επίσης σε ένα μάλλον προφητικό tweet, στις 04/05, αναφέρει:

«Λίγο ζόρικα (τα πράγματα) για το #Bitcoin σε αυτό το στάδιο, το οποίο θα ταιριάξει επίσης με μια διορθωτική κίνηση στο #Ethereum. Έχασε (το Bitcoin ) ένα κρίσιμο επίπεδο, αν αφήσει πίσω του τις 56.500$, νομίζω ότι φαίνεται πιθανό να δοκιμάσει την περιοχή των 60K $. Οι αγορές μετοχών που παρουσιάζουν κάποια αδυναμία, μπορεί να συμπλεύσουν με μια διόρθωση στο $ BTC όπως φαίνεται

Πηγή: Shubham Pandey – 11/05/2021 – https://ambcrypto.com/cardano-litecoin-chainlink-ethereum-zilliqa-which-of-these-alts-are-on-the-cusp-of-breaking-out/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Η νέα προσφορά της Ledger, Crypto Starter pack, στοχεύει να βοηθήσει κυρίως αυτούς
που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει: έναν οδηγό 26 σελίδων σε μορφή PDF,
ένα voucher 25 δολ. για τις πρώτες αγορές στο Ledger Live
και ένα πορτοφόλι Nano S.
Δείτε την προσφορά εδώ

FEEL YOUR HOME
Εταιρεία χονδρικού και λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού
Αναξαγόρα 63, Ταύρος, Αθήνα
https://feelyourhome.gr/
https://www.facebook.com/feelyouhome/
https://twitter.com/feelyourhome_gr

DELTA STROM
Στρώματα ύπνου, χειροποίητα, υβριδικά νέας τεχνολογίας.
Σπάρτης 97, Καλλιθέα, Αττική
https://deltastrom.com/
https://www.facebook.com/deltastrom.gr/
https://twitter.com/deltastrom


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.