BTC: άνοδος αλλά και προειδοποιήσεις για διόρθωση πριν την ανάκαμψη του bull market

BTC: Ανοδος αλλά και προειδοποιήσεις για διόρθωση…

Απαιτείται μια ακόμα πτώση της τιμής πριν από τη συνέχιση της ανοδικής πορείας, λέει ένας γνωστός trader , δίνοντας παράλληλα έναν βραχυπρόθεσμο στόχο της καθόδου στα 36.000$ για το ζεύγος BTC/USD.

Το Bitcoin (BTC) σημείωσε άνοδο στα 40.000 δολάρια την Πέμπτη, καθώς οι «ταύροι» συγκέντρωσαν αυξανόμενα σήματα ότι ο πυθμένας της τιμής ήταν ήδη πίσω μας.

BTC/USD, γράφημα ωριαίου κεριού (Bitstamp). Πηγή: TradingView

θα φτάσει το BTC/USD τις $36,000 αμέσως μετά;

Τα δεδομένα από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView έδειξαν διατήρηση του επιπέδου που ανακτήθηκε τη προηγούμενη ημέρα από το ζεύγος BTC/USD, συμπεριλαμβανομένου του κρίσιμου των 37.500 δολαρίων.

Τώρα, τα βλέμματα για τις επόμενες μέρες είναι στραμμένα στα δεδομένα που θα επιβεβαιώσουν μία ανάκαμψη ή μία απόρριψη. Η μεταβλητότητα έχει ήδη προβλεφθεί να εισέλθει μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Για τον δημοφιλή trader Crypto Ed, η αγορά μπορεί να χρειαστεί μια άλλη πτωτική δοκιμή βραχυπρόθεσμα πριν επιστρέψει για ανάκαμψη. «Νομίζω ότι είμαστε κοντά σε μια αντιστροφή και μια διόρθωση κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν από τη συνέχιση της ανόδου», είπε ο Crypto Ed στους followers του στο Twitter την Πέμπτη.

“Το BTC στα $36k και το ETH στα $2500? Θα ήταν μία βαρετή μέρα….”

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος υποθέτει ότι το BTC / USD πρόκειται να προβεί σε διόρθωση αντί να συνεχίσει ανοδικά.

Οι μετρήσεις που διερευνούν το κατώτατο σημείο της τιμής, απαιτούν προσοχή

Εν τω μεταξύ, δύο νέες μετρήσεις που προσπαθούν συγκεκριμένα να πιάσουν τα χαμηλότερα επίπεδα της τιμής του Bitcoin, κυκλοφόρησαν από τον πόρο παρακολούθησης των δεδομένων της αγοράς, τη Glassnode, αυτήν την εβδομάδα σε μια έγκαιρη κυκλοφορία για τους traders.
Δημιουργήθηκαν από τον David Puell, γνωστό για τον περίφημο δείκτη του Puell Multiple, το delta cap και την balanced price. Και οι δύο μετρήσεις παρείχαν ενδείξεις ότι το Bitcoin μπορεί να βρίσκεται ήδη σε ανάκαμψη.

«Προσέξτε για συμβολή αυτών (των μετρήσεων) στην επόμενη καθοδική φάση της αγοράς» πρόσθεσε ο Puell.

BTC/USD, το delta cap vs. του γραφήματος της τιμής. Πηγή: Glassnode

Όπως ανέφερε η Cointelegraph, οι απόψεις συνεχίζουν να επικεντρώνονται για αυτό το έτος στην επίτευξη του μοτίβου της διπλής κορύφωσης στο Bitcoin, παρόμοιο με το 2013. Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

Και στις δύο προηγούμενες bull markets, σημαντικές οπισθοδρομήσεις από τα τοπικά υψηλά, ήταν σύνηθες μοτίβο στο δρόμο προς τις τελικές κορυφές, και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο για την τρέχουσα συμπεριφορά της τιμής του κορυφαίου κρυπτονομίσματος.
Αυτή ήταν η γνώμη του δημιουργού του μοντέλου stock-to-flow, του PlanB, αυτήν την εβδομάδα σε συνομιλία με τον οικοδεσπότη του podcast, τον Preston Pysh

Πηγή: WILLIAM SUBERG – 03/06/2021-https://cointelegraph.com/news/bitcoin-nears-40k-amid-warning-btc-price-will-correct-before-bull-market-resumes


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Η νέα προσφορά της Ledger, Crypto Starter pack, στοχεύει να βοηθήσει κυρίως αυτούς
που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει: έναν οδηγό 26 σελίδων σε μορφή PDF,
ένα voucher 25 δολ. για τις πρώτες αγορές στο Ledger Live
και ένα πορτοφόλι Nano S.
Δείτε την προσφορά εδώ

POINTER
Hosting Experts - Domain Names
Βούλγαρη 32 - Ι. Πολέμη 13-15, Θεσσαλονίκη

https://www.pointer.gr/
https://www.facebook.com/pointer.gr

MEDICAL DENT
Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα
Καισαρείας 6, Αθήνα
Web: www.medicaldent.gr
Fb: www.facebook.com/MedicalDentGreece 

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.