Οι περισσότεροι έμποροι αναμένουν νέα υψηλή τιμή όλων των εποχών για το Bitcoin το 2020

Η δημοσκόπηση, που δημοσίευσε χθες 27 Μαρτίου, η Kraken αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι έμποροι πιστεύουν ότι το Bitcoin (BTC) θα φτάσει σε νέα επίπεδα όλων των εποχών πριν από το 2021.

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μας, εν μέσω της κρίσης του COVID-19

Καθώς ο κορωνοϊός εξακολουθεί να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, οι κυβερνήσεις θέτουν τα θεμέλια για μια νέα κοινωνία ολικής επιτήρησης. Μπορούμε να σταματήσουμε την παγκόσμια πανδημία χωρίς να θυσιάσουμε την ελευθερία μας; Πιστεύω ότι μπορούμε, αρκεί η τεχνολογία που αναπτύσσουμε σήμερα να διατηρήσει τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής και των ιδιωτικών δεδομένων και ναContinue reading Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μας, εν μέσω της κρίσης του COVID-19

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναζητά blockchain προγραμματιστές για εφαρμογές στην άμυνα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) προσφέρει επιχορηγήσεις σε προγραμματιστές και άλλους ειδικούς για λύσεις που προσαρμόζουν τεχνολογίες από αστικές εφαρμογές σε αμυντικές.

Συνεργασία Brave με Βinance

Το Brave συνεργάζεται με την Binance, για να προσφέρει συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στους 13 εκατομμύρια χρήστες του. To widget της Binance, δίνει την δυνατότητα στους Βrave χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, χωρίς να χρειαστεί να βγούν από το πρόγραμμα περιήγησης.

Νομοσχέδιο ψηφιακού δολαρίου από τους Δημοκρατικούς, που θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της Fed

Η Πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, Nancy Pelosi, επεξεργάζεται το σχέδιο των Δημοκρατικών, το οποίο πιθανώς θα φέρει επανάσταση στον τρόπο αποδοχής των ψηφιακών δολαρίων. Φαίνεται ότι οι Η.Π.Α. μπορούν να υποστηρίξουν μια εισβολή ενός stablecoin, που θα υποστηρίζεται από το κράτος. Το νέο νόμισμα πρωτοεμφανίζεται στο κείμενα ενός σχεδίου νόμου, από τους Δημοκρατικούς.

Άνοδος 13% για το Bitcoin τις τελευταίες 24 ώρες, συνολικά η αγορά κρυπτονομισμάτων ανακτά 20 δις.

Η τιμή του Bitcoin ήταν περίπου 6.500 δολάρια χθες (23/03/2020), έχοντας τη δυναμική για να αναδυθεί από τα 5.800 δολάρια. Οι αγορές μετοχών υπόκεινται σε πιέσεις, ενώ τα κρυπτονομίσματα παρουσιάζονται δυνατά. Τώρα, το Bitcoin δείχνει πολύ καλύτερα, καθώς περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν στο google για να δουν τι είναι και αγοράζουν νομίσματα. Ποιος θα νικήσει σεContinue reading Άνοδος 13% για το Bitcoin τις τελευταίες 24 ώρες, συνολικά η αγορά κρυπτονομισμάτων ανακτά 20 δις.

Binance US: Η καραντίνα του κορονοϊού αύξησε τον όγκο των συναλλαγών στην Ασία

H Catherine Coley, Διευθύνων Σύμβουλος της Binance US, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στο Bloomberg, ότι η καραντίνα λόγω του κορονοϊού στην Ασία, οδήγησε σε αύξηση του όγκου συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα.

ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Τα Fiat νομίσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη παρουσίασαν απότομη πτώση μετά τον πανικό του κορωνοϊού, με την Νορβηγική Κορώνα να πέφτει πάνω από 30% την περασμένη εβδομάδα. Το μεξικάνικο πέσο και το αυστραλιανό δολάριο έφτασαν κοντά στο ίδιο ποσοστό πτώσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, με πολλά άλλα νομίσματα fiat να κάνουν επίσης κατακόρυφη βουτιά.Continue reading ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Μike Novogratz: αυτή είναι και πρέπει να είναι, η χρονιά του BITCOIN

Με τις τεράστιες διακυμάνσεις των παγκόσμιων αγορών, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, μερικοί προβλέπουν ότι το σοκ που διαπερνά την παγκόσμια οικονομία στις αρχές του 2020, μπορεί να φτάσει ή ακόμα περισσότερο να ξεπεράσει, το μέγεθος της οικονομικής συντριβής του 2008.Ακριβώς όπως η δημιουργία του Bitcoin (BTC) συνδέεται με το 2008 και τη μεγάληContinue reading Μike Novogratz: αυτή είναι και πρέπει να είναι, η χρονιά του BITCOIN