Η Paypal θα επιτρέψει στα καταστήματα και τους προμηθευτές να δεχτούν κρυπτονομίσματα

Η PayPal εργάζεται για την ενσωμάτωση των κρυπτονομισμάτων στις επιχειρίσεις, σύμφωνα με τον Sandi Bragar, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων Aspiriant.

Αποσύρεται από τη Βενεζουέλα η Paxful επικαλούμενη τις αμερικανικές κυρώσεις

Λόγω των κανονισμών και των κυρώσεων που σχετίζονται με το Γραφείο Ελέγχου Εξωτερικών Περιουσιακών Στοιχείων των ΗΠΑ (OFAC), η Paxful γνωστοποίησε ότι δεν θα παρέχει πλέον υπηρεσίες στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Paxful: άνοιξε το τέταρτο σχολείο στην Αφρική χάρη στο Bitcoin

Η Paxful ανακοίνωσε το άνοιγμα του τέταρτου σχολείου, στο πλαίσιο του προγράμματος για την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών κέντρων σε αναδυόμενες χώρες. Ο στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να ανοίξει 100 σχολεία.

Η Kraken είναι η πρώτη εταιρεία κρύπτο που αποκτά άδεια τράπεζας

Την Τετάρτη, το Wyoming Banking Board (Συμβούλιο για τον Τραπεζικό τομέα) ψήφισε για να εγκρίνει την αίτηση του, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Kraken για την απόκτηση άδειας ιδρύματος αποθετηρίων ειδικού σκοπού (SPDI). Η Kraken είναι τώρα η πρώτη τράπεζα SPDI στο Ουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με τον γενικό σύμβουλο της Wyoming Division of Banking,Continue reading Η Kraken είναι η πρώτη εταιρεία κρύπτο που αποκτά άδεια τράπεζας

Διαρροή εγγράφου της ΕΕ με πρόταση νομοθετικού πλαισίου για τα κρύπτο

Μια διαρροή ενός κειμένου που περιέχει ένα προσχέδιο Κανονισμών, το οποίο θα εκδοθεί αργότερα αυτό το μήνα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προτείνει ένα σύνολο ρυθμίσεων που θα ισχύουν για όλα τα 27 κράτη – μέλη και θα καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων για την εμπορία ή την έκδοση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

O Covid-19 σόκαρε τους μικροεπενδυτές, αλλά ενθάρρυνε τις Bitcoin φάλαινες

H νέα έρευνα από το OKEx Insights και το Catallact έδειξε ότι καθώς ξεκίνησε η πανδημία COVID-19, οι επενδυτές του λιανικού εμπορίου και οι θεσμικοί επενδυτές Bitcoin υιοθέτησαν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις στις συναλλαγές τους.

BTC: ναι επέζησε, αλλά ανέκαμψε;

Μια τέλεια εβδομάδα, που είδε την αγορά να ανακάμπτει σε κάποιο βαθμό, σταμάτησε απότομα όταν το Bitcoin έπεσε κατά 350$ τις τελευταίες 24 ώρες. Αναρριχώμενο ψηλά στα διαγράμματα, το Bitcoin, που διαπραγματεύονταν στην τιμή των 10.575 $, έπεσε απότομα στα 10.204 $, σε μόλις 8 ώρες.

Ελβετία: εγκρίθηκε ο νόμος για DLT και BLOCKCHAIN

Το Συμβούλιο των Καντονιών της Ελβετίας ψήφισε νόμο για την DLT και την blockchain. Το κανονιστικό πλαίσιο ονομάζεται «Προσαρμογή του ομοσπονδιακού νόμου στις εξελίξεις της τεχνολογίας κατανεμημένων καθολικών».