Η διάσημη Ledger δέχεται -φυσικά- πληρωμές και με κρυπτονομίσματα για τα προϊόντα της

Τα πορτοφόλια – συσκευές ή πορτοφόλια υλικού, αποθηκεύουν τα ιδιωτικά κλειδιά του χρήστη εκτός σύνδεσης ιντερνέτ. Θεωρούνται ως η ασφαλέστερη μέθοδος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, δεδομένου ότι δεν μπορούν να παραβιαστούν. Η Ledger αναπτύσσει  τεχνολογία για πορτοφόλια – συσκευές, που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.

Η Ledger προσφέρει:

– Τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας: όλα τα προϊόντα ενσωματώνουν ένα πιστοποιημένο ασφαλές τσιπ (Secure Element) και ένα ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα, σχεδιασμένο ειδικά για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων του κατόχου, στον οποίο παραχωρούν την κυριότητα και τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών του.

– Υποστήριξη για 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, ενώ είναι συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.

– Διαχείριση με ασφάλεια των στοιχείων: ο χρήστης χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη εφαρμογή Ledger Live ή ένα εξωτερικό πορτοφόλι, για να ελέγχει το υπόλοιπό του ή να στείλει και να λάβει κρυπτονομίσματα, από την ασφάλεια του πορτοφολιού του.Τα Ledger είναι τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού, με περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο πορτοφόλια να έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Ολα τα μοντέλα Ledger, όπως και ορισμένα βοηθητικά αξεσουάρ, μπορείτε να τα δείτε ή να τα αγοράσετε στο παρακάτω σύνδεσμο. 


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.