Η LORD UNDERWEAR δέχεται πληρωμές σε πολλά κρυπτονομίσματα, μέσω της Coingate.

Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα!

LORD –  Πλεκτοβιομηχανία εσωρούχων – Ανδρικά, γυναικεία, παιδικά εσώρουχα και μαγιό.

Η εταιρία

Τα εσώρουχα LORD γεννήθηκαν και παράχθηκαν πριν από 20 χρόνια, από ανθρώπους με εμπειρία ήδη αρκετών ετών, στην παραγωγή των ενδυμάτων. Η παραγωγή, μέχρι σήμερα,  παραμένει στην Ελλάδα, στην καρδιά της Μακεδονίας, στην Κατερίνη.

Στην παραγωγή χρησιμοποιείται 100% φυσικό Ελληνικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας. Το 1993 απονεμήθηκε στα εσώρουχα LORD το ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας, ενώ το 2005 πιστοποιήθηκαν κατά ISO 9001:2000.

Το εταιρικό όραμα

Σκοπός της εταιρίας είναι η Υψηλής Ποιότητας παραγωγή, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή. Στη φιλοσοφία της εταιρίας, τίθεται ως επίκεντρο, ο πελάτης. Στόχος της εταιρίας  είναι να του προσφέρει το καλύτερο δυνατό, σε ποιότητα πρώτων υλών και κατασκευής, σε στυλ και άνεση με απαράμιλλη εφαρμογή. Η ταυτόχρονη,  καθημερινή μεγιστοποίηση των απαιτήσεων των πελατών,  είναι μονόδρομος τα προϊόντα LORD.

Με εμπειρία 30 ετών στην παραγωγή ενδυμάτων, η εταιρία μπορεί να εγγυηθεί, ότι προσφέρει τα καλύτερα εσώρουχα που έγιναν ποτέ.

Το Εργοστάσιο

Ολόκληρη η παραγωγή εσωρούχων βρίσκεται στην Κατερίνη και εξυπηρετεί παραγγελίες χονδρικής για καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, στο 3ο χλμ Κατερίνης – Ν. Κεραμιδίου, το Ελληνικό βαμβάκι αφού γίνει ένα λεπτό νήμα, πλέκεται σε ύφασμα, βάφεται, σιδερώνεται, κόβεται, ράβεται, ξανά σιδερώνεται, συσκευάζεται και τέλος αποστέλλεται για να καταλήξει στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η παραγωγή εσωρούχων γίνεται 100% στην έδρα της εταιρίας η οποία στο πλαίσιο ανάδειξης της αξιοπιστίας της, δέχεται οργανωμένες επισκέψεις με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της.

Η παραγωγή

Ένας τέλειος συνδυασμός άνεσης και όμορφης εφαρμογής, για όλες τις ώρες της ημέρας, με άνεση και ποιότητα, είναι η γκάμα των εσωρούχων LORD που συνδυάζουν κλασικές και μοντέρνες νότες. Επίσης διαθέτει βαμβακερά κομμάτια υφασμάτων, σε διάφορα μεγέθη για καθαρισμό, γεμίσματα ή χειροτεχνίες.

Η ανδρική σειρά των εσωρούχων Lord πρωτοπορεί με το απόλυτο δέσιμο δύναμης και αρρενωπότητας, που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο.

Οι λεπτομέρειες με φινέτσα, δημιουργούν πραγματικά αριστουργήματα στη γυναικεία σειρά εσωρούχων LORD.

Η έμπνευση στα παιδικά με σκανταλιάρικη αλλά και αθώα χρώματα, δουλεμένη σε υποαλλεργικά ύφασματα με στυλ, χαρίζει ονειρεμένα παιδικά και βρεφικά εσώρουχα.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει εσώρουχα όλων των στυλ, πυτζάμες, κάλτσες και καλσόν,  μαγιό, βρεφικά εσώρουχα, αξεσουάρ και βαπτιστικά, σε όλα τα μεγέθη και ακόμη κατά παραγγελία.

Η διαρκής επιμονή για την τελειότητα, συνδυασμένη με τη παραγωγή 100% σε Ελληνικό έδαφος, των επιτυχημένων εσωρούχων LORD, είναι η απάντηση της εταιρίας, στα σημερινά δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς.

Η εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση των παραγγελιών γίνεται απ ευθείας από την κεντρική αποθήκη, ώστε να παραλάβει ο κάθε πελάτης, αν είναι εφικτό, την επόμενη μέρα τα προϊόντα της παραγγελίας του.

Εκτός από τις πωλήσεις χονδρικής στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ο πελάτης λιανικής μπορεί να εξυπηρετηθεί είτε από την έδρα της εταιρίας, είτε από το πολύ οργανωμένο και αναλυτικό eshop που διαθέτει.

Το eshop, εκτός από την αναλυτική παρουσίαση όλων των προϊόντων με ευκρινείς φωτογραφίες και τις τιμές, περιλαμβάνει λεπτομερειακά όλες τις πληροφορίες που χτίζουν μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και της επιχείρησης.

Περιγράφονται με ευκρίνεια και κατανοητό τρόπο: η διαδικασία παραγγελίας, η πολιτική επιστροφών,  ο τρόπος και η διαδικασία αποστολής των παραγγελιών, διατίθεται για βοήθεια το μεγεθολόγιο ενώ ακόμα προσφέρεται πρόγραμμα επιβράβευσης με συλλογή πόντων για τους τακτικούς πελάτες.

Τα στοιχεία και οι ώρες επικοινωνίας,  βρίσκονται σε εμφανή σημεία ενώ παρέχεται δυνατότητα για υποστήριξη πελατών μέσω live chat.

Για την LORD, η αξιοποίηση της εμπειρίας της, αλλά και ταυτόχρονα, ο προσανατολισμός της στο μέλλον, είναι η κινητήρια δύναμη. Το γεγονός ότι αποφάσισε, από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα να εντάξει στις δυνατότητες πληρωμής τα κρυπτονομίσματα, φανερώνει το πνεύμα καινοτομίας και αισιοδοξίας για το μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 08:30 – 15:30

Εγκαταστάσεις: 3ο χλμ Κατερίνης – Ν. Κεραμιδίου

Free phone: 801 11 77770
τηλ. 2351020197 – Fax. 2351035289

email: eshop@lord.gr

https://www.facebook.com/lordunder

@lordunderwear

https://www.instagram.com/lordunder/

https://www.youtube.com/user/wwwlordgr

https://www.lord.gr

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.