Η Lush δέχεται πληρωμές και με Bitcoin για τα φυσικά, χειροποίητα και ιδιαίτερα καλλυντικά της

Ένα βρετανικό ethical brand, γνωστό στο χώρο της ομορφιάς για τα ιδιαίτερα και «φρέσκα» καλλυντικά του, με βιολογικά και vegan συστατικά, δέχεται ως τρόπο πληρωμής κρυπτονομίσματα.

Η Lush είναι μια εταιρεία παραγωγής «φρέσκων» χειροποίητων καλλυντικών, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Από το ξεκίνημά της, έθεσε ως στόχο, τα καλλυντικά της να φτιάχνονται από τα καλύτερα, ασφαλέστερα και πιο όμορφα συστατικά, από όλα τα μέρη του κόσμου: άνθη πορτοκαλιάς και neroli από την Τυνησία, ρητίνη Benzoin από το Βόρειο Λάος, μπλε χαμομήλι από την Ουγγαρία, βούτυρο κακάο από την Κόστα Ρίκα και την Δομινικανή Δημοκρατία.

Όλα τα καλλυντικά της Lush φτιάχνονται με το χέρι, κάθε μέρα, με φρέσκες, βιολογικές και vegan πρώτες ύλες. Γι’ αυτό, κάθε προϊόν έχει ετικέτα με την ημερομηνία παραγωγής του. Η εταιρεία δηλώνει πως επιλέγει να έχει περισσότερους εργαζόμενους στα εργοστάσιά της παρά μηχανήματα, με τις εγκαταστάσεις παραγωγής της να μοιάζουν περισσότερο με μεγάλες κουζίνες.

Σαπούνια, αφρόλουτρα, είδη καθαρισμού και περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, για άνδρες και γυναίκες, αλλά και μοναδικά αρώματα με αιθέρια έλαια, είναι τα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε από το eshop της Lush. Οι παραγγελίες, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραδίδονται μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με Bitcoin.

Η Lush, εκτός από δημοφιλής λόγω των αγνών καλλυντικών της, έχει καταφέρει με την πολιτική λειτουργίας της, να συγκαταλέγεται στα Ethical Brands. Υποστηρίζει το Fair Trade, τα δικαιώματα των εργαζομένων, την προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιεί μόνο vegan συστατικά στα προϊόντα της, χωρίς δοκιμές σε ζώα και βέβαια ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες της.

Στη Lush δεν αρέσει να αποκαλείται Ethical Brand, αφού θεωρεί ότι οι εταιρείες που προσπαθούν να μην βλάψουν τους ανθρώπους ή τον πλανήτη με τις εμπορικές πρακτικές τους θα έπρεπε να είναι κάτι σύνηθες. «Καμία εταιρεία δεν θα πρέπει να εμπορεύεται από μια μη ηθικά αξιόπιστη πηγή και η κοινωνία έχει το δικαίωμα να αναμένει ως δεδομένο τη δίκαιη και σωστή διαχείριση των πόρων από τις εταιρείες που τις προμηθεύουν.»

«Επιθυμούμε πάντα να επιτελούμε το έργο μας έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί μας, από τους προμηθευτές των συστατικών μας, μέχρι το προσωπικό και τους πελάτες μας, να ωφεληθούν από την επαφή τους με τη Lush και να γίνει η ζωή τους λίγο πιο όμορφη.» αναφέρει η εταιρεία στο blog της. Και σίγουρα 8.000 μπουκέτα λουλουδιών, 25 τόνοι βιολογικών φρούτων και 50 τόνοι φρέσκων λαχανικών από όλο τον κόσμο, που «μαγειρεύονται» κάθε χρόνο στην «κουζίνα» της Lush για να φτιαχτούν τα οργανικά καλλυντικά και αρώματά της, μπορούν να κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη! Μπορείτε να δείτε ή να αγοράσετε τα προϊόντα της Lush στο παρακάτω συνδεσμο.


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.