Η Nuciya δέχεται πληρωμές με Bitcoin για τα ιδιαίτερα και σπάνια βιολογικά καλλυντικά της

Η Nuciya είναι ένα online κατάστημα προϊόντων ομορφιάς με έδρα τον Καναδά, που εστιάζει κυρίως στα φυσικά και βιολογικά καλλυντικά, καθώς και σε προϊόντα που παράγονται χωρίς πειράματα σε ζώα ενώ χρησιμοποιούν φυσικές πρώτες ύλες χαμηλής τοξικότητας.
Η Nuciya είναι ένα one stop shop που φιλοξενεί πάνω από 35 κατασκευαστές με όλων των ειδών τα καλλυντικά, όπως περιποίησης δέρματος και μαλλιών, μακιγιάζ, προϊόντα μπάνιου και σώματος, αρώματα ακόμα και μίγματα από τσάι Macha κατάλληλα για Keto διατροφή.
Λειτουργεί από το 2014 και αναπτύσσεται διαρκώς συμπεριλαμβάνοντας περισσότερους παραγωγούς προϊόντων, πάντα με την ίδια φιλοσοφία της φυσικής, μη τοξικής προσέγγισης.

ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

Στη Nuciya, θέλουν να παρέχουν στους ανθρώπους την επιλογή να χρησιμοποιούν προϊόντα ασφαλή και αποτελεσματικά. Προσπαθούν πάντα να βρουν αξιόλογα προϊόντα, με πολύ καλές κριτικές και σπάνια συστατικά που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα είτε στον Καναδά είτε και στους διεθνείς πελάτες.
Χαρακτηριστικά είναι τα κορεατικά καλλυντικά Pyunkang Yul που αναπτύχθηκαν από τη διάσημη κλινική Pyunkang Oriental Medicine στη Νότια Κορέα. ένα γνωστό ίδρυμα για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων.
Η περιήγηση στον κόσμο της κορεατικής περιποίησης δέρματος μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς τα προϊόντα τους είναι τόσο μοναδικά σε σύγκριση με αυτά της δυτικής αγοράς. Ωστόσο, οι διάσημες για το όμορφο δέρμα τους Κορεάτισες, αποτελούν ένα σωστό κίνητρο για να τα γνωρίσει κανείς. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται από την Pyunkang Yul είναι ασφαλή και απαλά για την προστασία και την εξισορρόπηση του δέρματος μεταξύ λιπαρότητας και υγρασίας για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Άλλο ένα παράδειγμα είναι η σειρά της Blissoma, με μια μοναδική συλλογή βοτανικών προϊόντων που θεραπεύουν και ενισχύουν το δέρμα. Ολόκληρη η σειρά παρασκευάζεται χωρίς πετροχημικά συστατικά, φθαλάτες, νευροπεπτίδια, parabens, συνθετικά χρώματα και αρώματα. Τα προϊόντα Blissoma είναι πάντα χειροποίητα, παράγονται σε μικρές παρτίδες, είναι 100% φυσικά και πιστοποιημένα Vegan.

Η Nuciya, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές αποστολής (δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100$ σε ΗΠΑ / Καναδά, και 200$ για διεθνείς αποστολές). Επίσης αν κάποιος κάνει εγγραφή στο site, για κάθε αγορά που πραγματοποιεί επιβραβεύεται με πόντους λαμβάνοντας είτε δωροκάρτα για να αγοράσει ότι θέλει, είτε ειδική έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Η Nuciya έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ασφάλεια. Όπως λένε οι ίδιοι: Έχουμε κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Δοκιμάσαμε τα προϊόντα για να σας προσφέρουμε ένα περιβάλλον αγορών χωρίς άγχος. Μπορείτε να αγοράσετε μαζί μας με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι έχετε τα καλύτερα προϊόντα για το δέρμα σας.

Η Nuciya δέχεται για πληρωμή τραπεζικές κάρτες, PayPal και Bitcoin! Μπορείτε να δείτε ή να αγοράσετε τα προιόντα της Nuciya στο παρακάτω σύνδεσμο.


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.