Το Regalo είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δέχτηκαν το Bitcoin και Altcoins σαν μέθοδο πληρωμής.

Το κατάστημα Regalo ιδρύθηκε το 1987, στην Κάτω Αχαΐα (πλέον Δήμος Δύμης) και βρίσκεται επί της οδού Αγίου Ιωάννου 96.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Το Regalo προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, σε είδη δώρων και αξεσουάρ, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το σπίτι.

Ο καταναλωτής μπορεί να βρει πρωτότυπα και καλαίσθητα προϊόντα, είτε πρόκειται για προσωπικό δώρο σε άνδρα ή γυναίκα, όπως τσάντες, πορτοφόλια, κοσμήματα, ρολόγια κ.α. είτε πρόκειται για γαμήλιο δώρο ή ακόμα και είδη διακόσμησης ή οικιακής χρήσης.

Αποκλειστικά για την περιοχή διατίθενται οι μοναδικές συλλογές της «Αslanis home».

Για τα Χριστούγεννα και όλες τις γιορτές, ο καταναλωτής μπορεί να βρει εποχιακά είδη, διακοσμητικά ή προσωπικά δώρα, πάντα με τις καλύτερες τιμές.

ACCEPT CRYPTO

Το Regalo, δέχεται κρυπτονομίσματα ως μέσο πληρωμής. Με 32 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην αγορά, το Regalo αποδεικνύει ότι έχει το βλέμμα στο μέλλον!

Στις 13/11/2018, με μία ανακοίνωση του στο facebook, το Regalo πληροφόρησε τους πελάτες του και γενικά το κοινό, ότι είναι η μία από τις μόλις 7 επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο που δέχονται πληρωμή σε crypto.

Δέχεται πληρωμές σε Bitcoin και πάνω από 200 altcoins, οπότε, όσοι πιστοί προσέλθετε!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αγίου Ιωάννου 96. ΤΚ. 25200, Δήμος Δύμης
Τηλ. 2693 023919

https://www.facebook.com/regalo.com.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.