Το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα ερωτικών ειδών SexWeLove, δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα.

Το SexWeLove είναι ένα μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα ερωτικών ειδών με έδρα την Ιρλανδία που δέχεται κρυπτονομίσματα σαν μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα του. Η επιχείρηση είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, που τηρούν πιστά όλες τις διεθνείς προδιαγραφές.

Ταυτόχρονα, προσφέρει στους πελάτες της πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αφού ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της, έρχεται σε επαφή κατευθείαν με τους κατασκευαστές  αποκλείοντας μεσάζοντες και χονδρεμπόρους.. Διαθέτει εμπειρία 50 χρόνων και περισσότερα από 10.000 προϊόντα, που αυξάνονται και ανανεώνονται συνεχώς.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται κατά 99% την επόμενη μέρα της αγοράς για πολύ γρήγορη παράδοση της παραγγελίας σας, σε απολύτως διακριτική συσκευασία, ώστε ούτε οι ταχυδρομικές  υπηρεσίες να γνωρίζουν το περιεχόμενο του πακέτου. Ακόμα κι αν πληρώσετε με τραπεζική κάρτα, στην τράπεζα σας θα εμφανιστεί το όνομα της Εταιρίας   Goodbyte LTD και όχι ο διακριτικός τίτλος SexWeLove, έτσι διασφαλίζεται η απόλυτη διακριτικότητα.

Για αγορές προϊόντων άνω των 20 Ευρώ προσφέρεται δωρεάν αποστολή σε όλο το κόσμο και για αγορές άνω των 40 Ευρώ, επιπλέον ένα δώρο έκπληξη. Τα ποσά αυτά μπορεί να αλλάξουν κατά καιρούς και μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα τους. Μπορείτε να δείτε ή να αγοράσετε τα προϊόντα της SexWeLove, στον παρακάτω σύνδεσμο.

Για τους αναγνώστες της σελίδας προσφέρεται κουπόνι έκπτωσης 10%
https://sexwelove.com/discount/CRYPTOHELLENICB


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.