Το πασίγνωστο site σύγκρισης τιμών και αναζήτησης προσφορών, Snif.gr, δέχεται από τους πελάτες του πληρωμές με crypto.

Το πασίγνωστο site σύγκρισης τιμών και αναζήτησης προσφορών, Snif.gr, δέχεται από τους πελάτες του πληρωμές με crypto. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα

To Snif.gr δημιουργήθηκε το 2011 σαν μία μηχανή αναζήτησης προσφορών (deals). Μέσα σε 3 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του, επιδιώκοντας την εξέλιξη και αξιοποιώντας την εμπειρία που απόκτησε, εμπλούτισε το περιεχόμενό και τα εργαλεία αναζήτησης, με αποτέλεσμα σήμερα, όποιος  εισέρχεται στο site να μαθαίνει ότι είναι διαθέσιμη η σύγκριση τιμών ανάμεσα σε 1000+ eshops και όλες οι προσφορές σε μια σελίδα.

Τι προσφέρει το Snif.gr

To Snif.gr προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε 4,706,488 προϊόντα, σε 1,214 καταστήματα και σε 22 sites προσφορών, με τρέχουσα ποσότητα περίπου τις  5,023 προσφορές.

Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει:

 • προϊόντα και υπηρεσίες από καταστήματα όλης της χώρας,
 • να ενημερωθεί για τις τρέχουσες τιμές και προσφορές, όπως ισχύουν καθημερινά, και ακόμα να ψάξει στο ebay και σε eshops του εξωτερικού.
 • μέσα από το blog του site, μαθαίνει τα νέα της αγοράς και για τις προσφορές σε κουπόνια και διαγωνισμούς.
 • Επίσης μπορεί να βρει χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες, που περιέχονται στους οδηγούς αγοράς για τα περισσότερα από τα δημοφιλή προϊόντα, προτάσεις για ταξίδια, για ασφαλιστικές υπηρεσίες και πολλά άλλα, πάντα με την σιγουριά ότι για αυτό που ψάχνει θα το βρει στην καλύτερη τιμή.

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Έχοντας πλέον καθιερωθεί στις συνήθειες των καταναλωτών που χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να βρουν αυτό που θέλουν, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, το Snif.gr μετράει περισσότερες από 1.000.000 επισκέψεις κάθε μήνα.

Η επισκεψιμότητα του Οκτωβρίου 2019, με 1.360.000 επισκέψεις, σημειώνει άνοδο 3,68%

Ποιες κατηγορίες προϊόντων περιλαμβάνει το  snif.gr

 • Τεχνολογία : Τηλεφωνία, Ηλεκτρονικά, Ήχος – Εικόνα, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές κλπ: 
 • Σπίτι – Γραφείο: Επίπλωση σπιτιού και κήπου, Εργαλεία, Οικιακές συσκευές, Είδη γραφείου και καταστημάτων, Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Είδη Συσκευασίας & Αρχειοθέτησης κλπ
 • Super Market:  Τρόφιμα – Ποτά, Καθαριστικά & Είδη Οικιακής Χρήσης
 • Μόδα – Ομορφιά: Ένδυση– Υπόδηση, Κόσμημα – ΡολόιΕίδη γάμου και βάπτισης, Περιποίηση Σώματος & Προσώπου, Αρώματα, Ιατρικές Συσκευές, Βιταμίνες, Συμπληρώματα, Είδη Φαρμακείου, Είδη Καπνιστού, Συσκευές Περιποίησης, Αθλητιατρικά – Ορθοπεδικά, κλπ
 • Όργανα Γυμναστικής, Είδη Θαλάσσης, Είδη Camping – Ταξιδιού,  Αθλητικά Ρούχα, Μοντελισμός, Καταδύσεις – Ψάρεμα, Κυνήγι – Σκοποβολή, Ορειβασία – Αναρρίχηση
 • Ταινίες – Μουσική
 • Δώρα – Εποχιακά: Είδη δώρων, Εποχιακά, Λουλούδια, Είδη πάρτυ, Gadgets, Χριστουγεννιάτικα, Δώρα ενηλίκων
 • Αυτοκίνητο –μοτοσυκλέτα- σκάφος: Συστήματα Ήχου – Εικόνας αυτοκινήτου, Καθαρισμός & Περιποίηση Αυτοκινήτου, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αξεσουάρ κ.α.
 • Είδη Bebe –  Σχολικά – Παιδικά έπιπλα
 • Ηλεκτρονικά παιχνίδια και Διάφορα άλλα παιχνίδια

KAINOTOMIA

Το Snif.gr προσπαθεί συνεχώς να καινοτομεί,  δημιουργώντας εργαλεία τα οποία έχουν σαν σκοπό να κάνουν πιο εύκολες τις αναζητήσεις των χρηστών, ενσωματώνοντας αλγόριθμους τελευταίας τεχνολογίας στην πλατφόρμα του.

Με δεδομένη λοιπόν, την όλο και αυξανόμενη, πρόσβαση των χρηστών από κινητές συσκευές (smartphones, tablets κτλ), προστέθηκαν επιπλέον λειτουργίες που κάνουν ακόμη πιο γρήγορη και  εύκολη την αναζήτηση προϊόντων ειδικά από τις συσκευές αυτές.

Έτσι το Snif.gr, από το 2016 αποτελεί την πρώτη και μοναδική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει στους χρήστες προηγμένες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης, η αναζήτηση με φωτογραφία/εικόνα ή/και η αναζήτηση με barcode! Η σελίδα του Snif.gr υποστηρίζει, ενδεικτικά, εκτός των άλλων:

1. Φωνητική αναζήτηση (Speech recognition): οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν προϊόντα σε ρέουσα γλώσσα και όχι μόνο με λέξεις – κλειδιά (π.χ. δείξε μου όλα τα με τιμή 50 έως 90 ευρώ)

2. Αναζήτηση με barcode ή φωτογραφία:  Η μοναδική μηχανή αναζήτησης τιμών με τη δυνατότητα αναζήτησης προϊόντων με τη χρήση barcode ή φωτογραφίας από την κάμερα του κινητού

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-7.png

3. Chat bots (Viber bot & FB messenger bot): Τo facebook messenger bot (m.me/snif.gr) και το viber bot, επιτρέπουν στους χρήστες να αναζητούν προϊόντα και να συγκρίνουν τιμές, απευθείας μέσα από τις εφαρμογές επικοινωνίας που χρησιμοποιούν καθημερινά και με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι.

4. Progressive Web App (PWA) & Accelerated Mobile Pages (AMP): Οι «προφορτωμένες σελίδες για κινητά» (Accelerated Mobile Pages) και η τεχνολογία Progressive Web App, επιτρέπουν τη γρήγορη εμφάνιση της ιστοσελίδας – ιδιαίτερα στις κινητές συσκευές – αντικαθιστώντας σταδιακά τις παλαιότερες εφαρμογές σε Google Play & App store.

5. Τα Chrome Extension και Firefox Plugin επιτρέπουν στους χρήστες να αναζητούν προϊόντα, από οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν τη σελίδα του snif.gr. Τα αντίστοιχα Chrome Extension και Firefox Plugin – αποκλειστικά για τα συνεργαζόμενα καταστήματα- επιτρέπουν στον πελάτη να έχει άμεση πρόσβαση στο διαχειριστικό περιβάλλον του καταστήματός του.

ACCEPT CRYPTO

Από τις αρχές του 2018, τα καταστήματα που συμμετέχουν στο Snif.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώνουν τις συνδρομές τους και σε Bitcoin. Στη συνέχεια προστέθηκαν ως αποδεκτά κρυπτονομίσματα, τα: Bitcoin Cash, Ethereum & litecoin

Μετά την ανακοίνωση των chatbots, για το viber και το facebook messenger, το  Snif.gr συνέχισε να πρωτοπορεί. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, άρχισε να παρέχει στους πελάτες του (τα καταστήματα που είναι συνδρομητές του) την δυνατότητα πληρωμής και με κρυπτονομίσματα, ενώ αναπτύσσονται ήδη και άλλες υπηρεσίες, τόσο για τους τελικούς χρήστες όσο και για τα καταστήματα, που θα αξιοποιούν την τεχνολογία του blockchain!

Η αγορά με κρυπτονομίσματα αφορά μόνο την πληρωμή των συνδρομών των καταστημάτων και όχι την αγορά προϊόντων από τα ίδια τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Προς το παρόν, οι επισκέπτες έχουν απλά τη δυνατότητα να βλέπουν κάτω από την τιμή των προϊόντων και την αντίστοιχη τιμή σε Bitcoin, ενώ σύντομα θα υπάρχει και σχετική ένδειξη στα προϊόντα ή/και καταστήματα που υποστηρίζουν αγορά με bitcoin

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ

ΤΗΛ.. 210 3000 399
E-mail: info@snif.gr

Κοινωνικά Δίκτυα

Facebook | Twitter | Instagram


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.