Αγοράστε υψηλής ποιότητας χειροποίητα χαλιά πληρώνοντας και με κρυπτονομίσματα.

Η Real Rug δέχεται πληρωμές με Bitcoin και μάλιστα κάνει έκπτωση 25% γι αυτό τον τρόπο πληρωμής. Όπως δηλώνουν:  «Μας αρέσει το Bitcoin. Πιστεύουμε ότι είναι τα χρήματα του μέλλοντος. Πιστεύουμε ότι έχουν πολλά οφέλη για τον κάθε χρήστη και για τον κόσμο, επομένως θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν το Bitcoin. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία σας βοηθάμε να την ολοκληρώσετε!»

Η Εταιρεία Real Rug ξεκίνησε τη λειτουργία της online, την 1η Νοεμβρίου 2005. Από τότε, η αποθήκη με ένα μικρό στοκ από ελληνικές χειροποίητες φλοκάτες, εξελίχθηκε σε εγκαταστάσεις γεμάτες με χαλιά από όλο τον κόσμο, από όλα τα στυλ και μεγέθη. 

Οι ίδιοι δηλώνουν: «Για εμάς, η ποιότητα είναι το παν» . Οι αρχές μας και η λειτουργία μας βασίζονται στα ακόλουθα: 1. Να είμαστε απλοί και όχι πολύ επίσημοι, όταν τηλεφωνείτε, μπορείτε πάντα να μιλήσετε με το αφεντικό, αν το θελήσετε. 2. Να είμαστε φιλικοί στο περιβάλλον: διαλογή απορριμμάτων, μόνο φιλικές προς το περιβάλλον ή φυσικές βαφές και ελάχιστα υλικά συσκευασίας. 3. Σχεδιάζουμε και εισάγουμε τα χαλιά μας εμείς οι ίδιοι, χωρίς μεσάζοντες, επομένως μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές και μια περίοδο 7 ημερών, με δωρεάν επιστροφές από τους πελάτες.

Συγκεντρώνουμε επίσης χρήματα για την αγαπημένη μας οργάνωση (www.namastebanepa.com), που υποστηρίζει παιδιά στο Νεπάλ να αποκτούν πρόσβαση στην εκπαίδευση. Αν δωρίσετε κάτι στο ταμείο, εμείς δωρίζουμε επίσης το ίδιο ποσό.


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.