Το πρώτο Hardware πορτοφόλι που κυκλοφόρησε, μπορείτε να το αγοράσετε από την Trezor και με bitcoin.

Σκέφτεστε να κάνετε μεταφορά των κρυπτονομισμάτων σας από ένα ανταλλακτήριο σε ένα περισσότερο ασφαλές μέρος; Έχετε αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια του πορτοφολιού σας; Σκέφτεστε να επενδύσετε ένα μεγάλο ποσό σε κρυπτονομίσματα, αλλά ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να κλέψει τα ιδιωτικά σας κλειδιά;
Η Trezor φιλοδοξεί να ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις ανησυχίες.

Η διεθνής φήμη της Trezor

Η Trezor συζητείται συχνά σε διάφορα διεθνή portals και φόρουμ ειδήσεων (Forbes, CoinDesk, CNN και άλλα). Είναι εύκολο για τον κάθε ενδιαφερόμενο, με μία απλή αναζήτηση στο ίντερνετ, να βρει συζητήσεις, μεμονωμένες κριτικές χρηστών ή και βίντεο επίδειξης για τα μοντέλα της Trezor.
Το Trezor One ήταν το πρώτο και πρωτότυπο hardware πορτοφόλι στον κόσμο, που αναπτύχθηκε από το ίδιο άτομο που ίδρυσε την πρώτη ομάδα εξόρυξης (mining pool) Bitcoin, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για μια μικρή χώρα όπως η Τσεχία.

Το περιβάλλον διεπαφής του χρήστη στη διαδικτυακή εφαρμογή του Trezor Wallet, είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες και εμφανίζει τα υπόλοιπα του χρήστη σε πολλά εθνικά νομίσματα. Αυτό είναι βολικό όταν κάνετε υπολογισμούς στο νόμισμα της χώρας σας.

Το περιεχόμενο της συσκευασίας του Trezor Model T

Ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, είναι η ασφαλέστερη επιλογή στην αγορά

Τα hardware wallets (πορτοφόλια υλικού) της Trezor προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε ένα Trezor One ή ένα Trezor Model T. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση: είτε τα συνδέσετε στον προσωπικό σας υπερ-ασφαλή φορητό υπολογιστή είτε σε έναν κοινόχρηστο υπολογιστή σε μια δημόσια βιβλιοθήκη.

Το Trezor One είναι προϊόν, το Model T είναι μια πλατφόρμα

Το αρχικό μοντέλο,Trezor One, δημιουργήθηκε ως συσκευή αποκλειστικής χρήσης (πορτοφόλι) και τώρα καθιερώθηκε σταθερά ως το χρυσό πρότυπο των hardware πορτοφολιών. Το μοντέλο T, δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μια πλατφόρμα με ευρύτερες περιπτώσεις χρήσης και δυνατότητες, μερικές από τις οποίες θα αξιοποιηθούν στο μέλλον.

Trezor One

Εάν ο μοναδικός σας στόχος είναι να διατηρήσετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά ασφαλή και δεν περιμένετε από τη συσκευή να κάνει οτιδήποτε άλλο, προτείνουμε το απλούστερο και φθηνότερο μοντέλο, το Trezor One. Η τιμή του μειώθηκε πρόσφατα σχεδόν κατά 25%, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μια κορυφαία συσκευή υλικού σε λογική και προσιτή τιμή.

Αξιολογήσεις πελατών για το Trezor One:

✅ Ένα hardware πορτοφόλι δοκιμασμένο στο χρόνο (κυκλοφόρησε το 2014)
✅ Προσιτό (η τιμή έχει μειωθεί κατά 23%)
✅ Εκτεταμένη υποστήριξη νομισμάτων (διατίθεται πλήρης λίστα εδώ)
✅ Τακτική ενημέρωση και συντήρηση υλικού και λογισμικού
✅ Ελαφρύ και ανθεκτικό, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό
❌ Αισθάνεσαι, με την πρώτη ματιά, ότι είναι κάπως «φθηνό»

«Αρχικά, ένιωσα ότι το Trezor One ήταν πολύ απλό, ήταν απλώς μια μικρή συσκευή με πλαστική θήκη και όχι τόσο μοντέρνο σχεδιασμό. Ωστόσο, σύντομα ανακάλυψα ότι η πραγματική του αξία ήταν μέσα. Το συγκρίνω με τα ανταγωνιστικά προϊόντα (Ledger και Keepkey), και το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο: το Trezor είναι ένα βήμα μπροστά. Χάρη στο Trezor, μπορώ να κοιμηθώ ήσυχα χωρίς να ανησυχώ για το crypto μου. «

Trezor Model T

Εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε συχνά το Trezor, θέλετε να απολαμβάνετε πρόσθετη ασφάλεια και την άνεση μιας έγχρωμης οθόνης αφής και θέλετε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες λειτουργίες (όπως MicroSD για μελλοντική αποθήκευση κρυπτογραφημένων κωδικών πρόσβασης και κάπως πιο εκτεταμένη υποστήριξη νομισμάτων), ίσως θέλετε για να επενδύσετε στο νέο Trezor Model T. Επιπλέον, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του Model T φαίνεται να είναι πολύ πιο στιβαρός και ανθεκτικός.

Αξιολογήσεις πελατών για το Trezor Model T:

✅ Premium προϊόν, από έναν αξιόπιστο Ευρωπαίο κατασκευαστή
✅ Σύγχρονη θύρα USB-C
✅ Στιβαρή σχεδίαση
✅ Κομψή εμφάνιση (συμπεριλαμβανομένης μιας εύχρηστης μαγνητικής βάσης)
✅ Μεγαλύτερη υποστήριξη νομισμάτων
✅ Πλατφόρμα με πολλές πιθανές μελλοντικές λειτουργίες
❌ Χωρίς καλώδιο USB-C σε USB -C στη συσκευασία
❌ Η οθόνη είναι λίγο μικρή για άτομα με μεγάλα χέρια (όχι όμως σε προβληματικό επίπεδο)

Προδιαγραφές του κάθε επιμέρους μοντέλου

Σύμφωνα με την επίσημη τεκμηρίωση του κατασκευαστή, οι κύριες διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων είναι: η οθόνη αφής, η υποδοχή για εξωτερική κάρτα μνήμης SD και περισσότερα τα υποστηριζόμενα νομίσματα στο Trezor Model T.
Αν το σκεφτείτε, είναι μάλλον βολικό να έχετε τοπικά αποθηκευμένους τους κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασης (αντί για αποθήκευση στο cloud). Για να μην αναφέρουμε την πρόσθετη ασφάλεια της οθόνης αφής που σας επιτρέπει να εισαγάγετε τόσο τον κωδικό PIN όσο και τη φράση πρόσβασης στην ίδια τη συσκευή, χωρίς να τα αποκαλύψετε στον υπολογιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι (που μπορεί να μην είναι ο δικός σας).

Η χρήση του Trezor είναι πανεύκολη και η ομάδα υποστήριξης είναι εξαιρετική

Η αρχική ρύθμιση του πορτοφολιού (και στα δύο μοντέλα) είναι απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Όποτε αισθάνεστε χαμένοι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης, αντιδρούν πολύ γρήγορα (τους έχουμε δοκιμάσει).
Σε περίπτωση που καταφέρετε να χάσετε ή να καταστρέψετε τη συσκευή σας, μπορείτε να την ανακτήσετε χρησιμοποιώντας τη recovery seed (φράση ανάκτησης). Σε περίπτωση που κάποιος κλέψει το hardware πορτοφόλι σας, δεν θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει, καθώς προστατεύεται από ένα PIN, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραβιαστεί χάρη σε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας.

Κρατήστε τα νομίσματά σας ασφαλή

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα (ή περισσότερα) hardware πορτοφόλι Trezor, είναι απευθείας από τον κατασκευαστή στη διεύθυνση shop.trezor.io.

Για το μοντέλο Trezor One, σε μαύρο χρώμα δείτε αναλυτικά εδώ
Για το μοντέλο Trezor One, σε λευκό χρώμα δείτε αναλυτικά εδώ
Για το μοντέλο Trezor Model T, δείτε αναλυτικά εδώ